kızlar ben geldim didem çekti kalayıda((((( beni iyi çekiştirmişsiniz maşallah
çekiştiririz tabimmmmmmmkızlar ben geldim didem çekti kalayıda((((( beni iyi çekiştirmişsiniz maşallah
ay inşallah bebektendir allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKızlar bugün varya böyle rahimin üstüne bi agrı girdi çok acıdı dedim aha oluyom ama yine yok
öfff ne pis boğazsın sen yaaaaaaaaaaaaaaaben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm napinız beya netten çocuklarımla film izledik bizde bitti şimdi yemek yapıcam.gidebilirsem hamile pantolonu almaya gidicem lcw ya.
kızlar ya hiç yemediğimiz bişey canım çekti yapıcam bende şaştım kendime,soslu kıymalı makarna bilen varsa yazsın ay.
çekiştiririz tabimmmmmmm
ay inşallah bebektendir allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
öfff ne pis boğazsın sen yaaaaaaaaaaaaaaa
ahanda evhan geldiiiiiiiiiiii
şşşşşşşşş kız evhann bizi adam yerine koymuyonmu sen bakimmmm neden terkediyon bizi. bida girmicem de bilelim merak etmeyelim seni. bilelim gelmiyo amma böle arada gelip snra gelmeyip facelerde takılıp sonra ispitciye yakalanıp durursan kızarız küseriz ve üzülürüz selamı bile esirgiyon bizi saymıyon diye. ben şahsım adına seni seviyodum ve merak ediyodum ama dimek sen bizim sana gösterdiğimiz değeri bize göstermiyon anladığım kadarıyla.
bukadannnnnnnn
şşşşşşşşş kız evhann bizi adam yerine koymuyonmu sen bakimmmm neden terkediyon bizi. Bida girmicem de bilelim merak etmeyelim seni. Bilelim gelmiyo amma böle arada gelip snra gelmeyip facelerde takılıp sonra ispitciye yakalanıp durursan kızarız küseriz ve üzülürüz selamı bile esirgiyon bizi saymıyon diye. Ben şahsım adına seni seviyodum ve merak ediyodum ama dimek sen bizim sana gösterdiğimiz değeri bize göstermiyon anladığım kadarıyla.
Bukadannnnnnnn
şşşşşşşşş kız evhann bizi adam yerine koymuyonmu sen bakimmmm neden terkediyon bizi. bida girmicem de bilelim merak etmeyelim seni. bilelim gelmiyo amma böle arada gelip snra gelmeyip facelerde takılıp sonra ispitciye yakalanıp durursan kızarız küseriz ve üzülürüz selamı bile esirgiyon bizi saymıyon diye. ben şahsım adına seni seviyodum ve merak ediyodum ama dimek sen bizim sana gösterdiğimiz değeri bize göstermiyon anladığım kadarıyla.
bukadannnnnnnn
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm napinız beya netten çocuklarımla film izledik bizde bitti şimdi yemek yapıcam.gidebilirsem hamile pantolonu almaya gidicem lcw ya.
kızlar ya hiç yemediğimiz bişey canım çekti yapıcam bende şaştım kendime,soslu kıymalı makarna bilen varsa yazsın ay.
ay inşallah bebektendir allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
OLURMU ÖYLE PEKİ AGRIDI ŞİMDİ GEÇTİ
anammm taramalı gbisinnn bilio musun bide varyaaaaaaaa facete çanak okey oynuo çanak kırıo heppp
burdayım canım ya gece uyumuyom sabahta 12 de kalkıyom siz yemekte oluyosunuz genelde denk gelmedik kuşum yakız elekçi nerdesin bakalım sen haaaaaa sada solda geziyonda ne bi ugrayıp slm vermiyon
bukadannnnnnnn
kız nevar bunda makarnayı yap kıymayıda kavur karıştır.
şaka şaka makarnayı haşladınmı. tencerede kıymayı kavur domates yada salça koy biraz baharat koy istersen biber koy snra makarnay koy birlikde azcık ocakda harmanla alsana kıymalı makarna.
karıştırmaya bilirsinde sosu üstüne dökersin
burdayım canım ya gece uyumuyom sabahta 12 de kalkıyom siz yemekte oluyosunuz genelde denk gelmedik kuşum ya
AMA BEN BUGÜN YEMEGE GİTMEDİM Kİİİİİİİ HEP BURDAYDIM
sendemi takılıyon ordada çanak kırdığını biliyon hıııııııııı.
burdayım canım ya gece uyumuyom sabahta 12 de kalkıyom siz yemekte oluyosunuz genelde denk gelmedik kuşum ya
puuuff çok ağır olmadı bide idam etseydin canım yaaa gerçekten afraya yazdığım geibi ben geldiğimde genelde kimse olmuyo bide aertık tadı yok gibi baksana kimse benle ilgilenmiyo bende üzülüyom ozaman
ÇÜŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İSPİTLEDİĞİME PİŞMAN ETTİN HAAAAAAAAAahanda evhan geldiiiiiiiiiiii
bukadannnnnnnn
OLUM BAŞ OBUR KEPEKLİYLE SENNNahh canımmm kendinlemi karıştırdın oburum benimmm
OLUR BÖLE ARADA BATMA GİBİ OLUR TATLIMay inşallah bebektendir allahım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
OLURMU ÖYLE PEKİ AGRIDI ŞİMDİ GEÇTİ
İLGİLENMİYOZMU YUHHHHHHH GÖRMÜYONMU SAYFA SEFERBER OLDU BRAVO YANİ SANA TAMAM BEN KÜSTÜMburdayım canım ya gece uyumuyom sabahta 12 de kalkıyom siz yemekte oluyosunuz genelde denk gelmedik kuşum ya
puuuff çok ağır olmadı bide idam etseydin canım yaaa gerçekten afraya yazdığım geibi ben geldiğimde genelde kimse olmuyo bide aertık tadı yok gibi baksana kimse benle ilgilenmiyo bende üzülüyom ozaman
MELİSSS KIZ CANIM İSTEDİ MAKARNA
tecrübeli olan nasıl yazıyo hemen,ddem gibileride laf atar anca
dur ben bunun içine azucuk soğan ve sarmısak koyam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?