Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evhan hep facete çıkmıo ordan ama buraya gelmio küsmüş olabilirr yinee

geliyo şimdi ama ben ona bi küscem yakında ıo olcak can ciğer dik biz burda aha bu gül karısı kıskanırdı bizi eskiden ama şimdi nerdeeeeeeee evhan bi gitti pir gitti

ayyy vallahi iyi fikir bacım sağol
adam şaşıracak ama napim bebiş kapmam lazım da benim mantarım azmış ha bire kaşınıyom
olur mu ki

Hemen travazol merhem al:) sür geceye kadar bir iki kez hıoooop bişen kalmz sonrada bebiş alış verişi yaparsın koccanla:)

iimiş kalp atışlarını duymuşş ve ağlamış göbişi çıkmamaışb biri uslu biri yaramazmış..maşallah

ay ya yavrum benim ne sevindirik olmuştur allahım sağ salim kucağına almasını nasip etsin ne diym cadı oda az uğraştırmadı bizi

hadi affedelim barimm

evhan hep facete çıkmıo ordan ama buraya gelmio küsmüş olabilirr yinee
baksennnnn biz adam yerine koyuyoz merak ediyoz hanfendi nerlerde takılıyo

gelsin hele sıvadım kollarımı delüüüü yaaaa katılsın sohbete face de çokmu güsel sohbet ediyomuş. bizde burda merak ediyoz

baksennnnn biz adam yerine koyuyoz merak ediyoz hanfendi nerlerde takılıyo

gelsin hele sıvadım kollarımı delüüüü yaaaa katılsın sohbete face de çokmu güsel sohbet ediyomuş. bizde burda merak ediyoz

evetttttt facede bebeğimi beklerken diye bi zımbırtı var aha bu ferda karısıyla evhan karısı orda takılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa

Vaysssss demek bize bi slm ı bile çok görüyo haaaaaa evet gül abla sıva kolları geliyom yardıma

Hemen travazol merhem al:) sür geceye kadar bir iki kez hıoooop bişen kalmz sonrada bebiş alış verişi yaparsın koccanla:)

bende kaşıt herifine didimmmmm snra alışveriş olar zatii. taktikler kuvvetli bak tecrübe konuşuyo akedeşim uygula mutlaka:98:

evetttttt facede bebeğimi beklerken diye bi zımbırtı var aha bu ferda karısıyla evhan karısı orda takılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa

ispitçiliğni bilodumda bukadarını bilmodum cnmm baya haberleri alıyoz senden
ferdada az deil burda iki görünüyo kaçıyo face ee. gelsinler bakalım bi hele.

kızlar ben geldim didem çekti kalayıda((((( beni iyi çekiştirmişsiniz maşallah

Kızlar bugün varya böyle rahimin üstüne bi agrı girdi çok acıdı dedim aha oluyom ama yine yok

ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm napinız beya netten çocuklarımla film izledik bizde bitti şimdi yemek yapıcam.gidebilirsem hamile pantolonu almaya gidicem lcw ya.

kızlar ya hiç yemediğimiz bişey canım çekti yapıcam bende şaştım kendime,soslu kıymalı makarna bilen varsa yazsın ay.

ispitçiliğni bilodumda bukadarını bilmodum cnmm baya haberleri alıyoz senden
ferdada az deil burda iki görünüyo kaçıyo face ee. gelsinler bakalım bi hele.

ben kimseyi ispitlemem tamammıııııııııııııııı gerçekleri sölüyom :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…