evhan hep facete çıkmıo ordan ama buraya gelmio küsmüş olabilirr yinee
ayyy vallahi iyi fikir bacım sağol
adam şaşıracak ama napim bebiş kapmam lazım da benim mantarım azmış ha bire kaşınıyom
olur mu ki
iimiş kalp atışlarını duymuşş ve ağlamış göbişi çıkmamaışb biri uslu biri yaramazmış..maşallah
tatlım şu an evhana kalayı basıyodum face de yakaladım da manyak karı ya gelmiyo topiğe sohbetin dışında kalıyomuş allah aşkına gelince parçala şu karıyı
yaaa bacım hepiniz çıkınca bende nisan annelerinde akıntımla ilgli bişiler soruyodum açın bakın iananmıyosanız zati çok kalmadım ordada
Hemen travazol merhem al:) sür geceye kadar bir iki kez hıoooop bişen kalmz sonrada bebiş alış verişi yaparsın koccanla:)
baksennnnn biz adam yerine koyuyoz merak ediyoz hanfendi nerlerde takılıyoevhan hep facete çıkmıo ordan ama buraya gelmio küsmüş olabilirr yinee
tatlım şu an evhana kalayı basıyodum face de yakaladım da manyak karı ya gelmiyo topiğe sohbetin dışında kalıyomuş allah aşkına gelince parçala şu karıyı
gelsin hele sıvadım kollarımı delüüüü yaaaa katılsın sohbete face de çokmu güsel sohbet ediyomuş. bizde burda merak ediyoz
yaaa bacım hepiniz çıkınca bende nisan annelerinde akıntımla ilgli bişiler soruyodum açın bakın iananmıyosanız zati çok kalmadım ordada
baksennnnn biz adam yerine koyuyoz merak ediyoz hanfendi nerlerde takılıyo
gelsin hele sıvadım kollarımı delüüüü yaaaa katılsın sohbete face de çokmu güsel sohbet ediyomuş. bizde burda merak ediyoz
Hemen travazol merhem al:) sür geceye kadar bir iki kez hıoooop bişen kalmz sonrada bebiş alış verişi yaparsın koccanla:)
ay ya yavrum benim ne sevindirik olmuştur allahım sağ salim kucağına almasını nasip etsin ne diym cadı oda az uğraştırmadı bizi
evet evet çok görüyo dövün dövünVaysssss demek bize bi slm ı bile çok görüyo haaaaaa evet gül abla sıva kolları geliyom yardıma
ayy evet hatırlıom hunutur muyum hiççççç.amin hepimiz inş
evetttttt facede bebeğimi beklerken diye bi zımbırtı var aha bu ferda karısıyla evhan karısı orda takılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaa
ispitçiliğni bilodumda bukadarını bilmodum cnmm baya haberleri alıyoz senden
ferdada az deil burda iki görünüyo kaçıyo face ee. gelsinler bakalım bi hele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?