geldi yine
hangi çalışmadan yoruldun kızzzzzzzzzzzzz
tatlım bak seninkiler müdür ve şf bende 6 tane patron 3 eleman
patronların eşleri ve çocukları da birer patron
bak aklıma geldi yine sinirlendim
Allahım kurtar beni bu cehennemin dibindennnnnn
Kızlarr iyi akşamlarrrrrrrrrrr
azgın karııııııııııııııııııııııııişyerindeki çalışmadannn kıssssss.... Sabahdan berim. Evdeki kocişle çalışma yormuyo anam alışkınım tempoya
güllll didem başka topikte yakalaaaaaaaa
uyandınız mı lan bayanlar
güle kocaman bi alkışşşşşşşşş
güllll didem başka topikte yakalaaaaaaaa
gördüm başka yere gittiydi hemencik geldi farketmicez sandı cadı karı
nerdeydim looooooooooooo
Amaaan kızz Allah kurtarssın bak ne diycem sen yımırtlıyon bacım bu akşam atla adamın üstüne de kap bebişi sonra da işten kurtul nası fikir ama:)
ayyy vallahi iyi fikir bacım sağol
adam şaşıracak ama napim bebiş kapmam lazım da benim mantarım azmış ha bire kaşınıyom
olur mu ki
bugün nieeee sohbet az olmuş birsürü kişi görünüyodu aşada.
burdayım lannnn net çok yavaş ancak yazıyom uyuzluk yapmadidem yine kayıpppppp pissssssslikkkkkkkk
dimi ya bende okudum biraz çoğu kayıp ordaki kızların bi demirbaşlar kaldı işteAy kızlar önceden neymiş topik ne çok gelmeyenler var şimdi bende eski adet tari unuttum onun için döndüm bi daldım ta nerelere kadar gittim valla
fundanın slmı var kıslarrrrrrrrrrrrrr
Ay kızlar önceden neymiş topik ne çok gelmeyenler var şimdi bende eski adet tari unuttum onun için döndüm bi daldım ta nerelere kadar gittim valla
karılarda iş yokkkkkkkkkkkk ben yokum diyemi sohbet olmuyo sankim baktım bunlar yazmıyo bende nisan annelerine gittim geldim
heyaaaaa cnmm çok terkeden var bizi. baya kişi vardıç
didemm evhan napıyo yaaaa hemşerim benimm gelmiyo artık buraya neden bilonmu merak ettim kız
tatlım şu an evhana kalayı basıyodum face de yakaladım da manyak karı ya gelmiyo topiğe sohbetin dışında kalıyomuş allah aşkına gelince parçala şu karıyıheyaaaaa cnmm çok terkeden var bizi. baya kişi vardıç
didemm evhan napıyo yaaaa hemşerim benimm gelmiyo artık buraya neden bilonmu merak ettim kız
bak yine yakalandın.seni topikten atarız ona göreeeeeeeee
ben kolum ağrıo ama yinede yazıom size hımmmm küstüm iştee
burdayım lannnn net çok yavaş ancak yazıyom uyuzluk yapma
dimi ya bende okudum biraz çoğu kayıp ordaki kızların bi demirbaşlar kaldı işte
a.s. nasılmış ikizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?