Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tatlım bak seninkiler müdür ve şf bende 6 tane patron 3 eleman
patronların eşleri ve çocukları da birer patron
bak aklıma geldi yine sinirlendim
Allahım kurtar beni bu cehennemin dibindennnnnn

of ya ne bu yaa hepimizn işinde aynı sorunlar bütün patronlar sinir

Kızlarr iyi akşamlarrrrrrrrrrr

iyi akşamlar akşam mı oldu hiç anlamadım yaa çok çalıştım yine

uyandınız mı lan bayanlar
güle kocaman bi alkışşşşşşşşş

Amaaan kızz Allah kurtarssın bak ne diycem sen yımırtlıyon bacım bu akşam atla adamın üstüne de kap bebişi sonra da işten kurtul nası fikir ama:)

ayyy vallahi iyi fikir bacım sağol
adam şaşıracak ama napim bebiş kapmam lazım da benim mantarım azmış ha bire kaşınıyom
olur mu ki

Ay kızlar önceden neymiş topik ne çok gelmeyenler var şimdi bende eski adet tari unuttum onun için döndüm bi daldım ta nerelere kadar gittim valla

didem yine kayıpppppp pissssssslikkkkkkkk
burdayım lannnn net çok yavaş ancak yazıyom uyuzluk yapma

Ay kızlar önceden neymiş topik ne çok gelmeyenler var şimdi bende eski adet tari unuttum onun için döndüm bi daldım ta nerelere kadar gittim valla
dimi ya bende okudum biraz çoğu kayıp ordaki kızların bi demirbaşlar kaldı işte
fundanın slmı var kıslarrrrrrrrrrrrrr

a.s. nasılmış ikizleri

heyaaaaa cnmm çok terkeden var bizi. baya kişi vardıç
didemm evhan napıyo yaaaa hemşerim benimm gelmiyo artık buraya neden bilonmu merak ettim kız

karılarda iş yokkkkkkkkkkkk ben yokum diyemi sohbet olmuyo sankim baktım bunlar yazmıyo bende nisan annelerine gittim geldim

bak yine yakalandın.seni topikten atarız ona göreeeeeeeee
ben kolum ağrıo ama yinede yazıom size hımmmm küstüm iştee

didemm evhan napıyo yaaaa hemşerim benimm gelmiyo artık buraya neden bilonmu merak ettim kız

evhan hep facete çıkmıo ordan ama buraya gelmio küsmüş olabilirr yinee

tatlım şu an evhana kalayı basıyodum face de yakaladım da manyak karı ya gelmiyo topiğe sohbetin dışında kalıyomuş allah aşkına gelince parçala şu karıyı

bak yine yakalandın.seni topikten atarız ona göreeeeeeeee
ben kolum ağrıo ama yinede yazıom size hımmmm küstüm iştee

yaaa bacım hepiniz çıkınca bende nisan annelerinde akıntımla ilgli bişiler soruyodum açın bakın iananmıyosanız zati çok kalmadım ordada

burdayım lannnn net çok yavaş ancak yazıyom uyuzluk yapma

dimi ya bende okudum biraz çoğu kayıp ordaki kızların bi demirbaşlar kaldı işte

a.s. nasılmış ikizleri

iimiş kalp atışlarını duymuşş ve ağlamış göbişi çıkmamaışb biri uslu biri yaramazmış..maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…