günaydınlar hoşgeldin....Günaydın kızlar
Dün bi güzel evimi temziledim tabi daha cok sey var yerlesecek. Simdiden cocuk odasına bisi almak sacama mı olur, yada daha hamile kalmadan biseyler örmek ?
neden sacma olsun canim. valla ör, yapabildiginide yap simdiden. ilk zamanlar bulantin oluyo yapamiyon, arada bi dönem rahatliyon onuda dinleneyim diye geciriyon son 3 ayda zaten herseyi yapmakta zorlaniyon. ben ilk basta birsey almadim simdide alamiyom. valla ne kadar erken alirsan okadar rahat edersin ilerde ve okadar kafan dinc olur
valla bizimkide hep eltimin adıyla sesleniyor bana hatta eşime bile beni sorarken eltimin ismiyle soruyor:)) sanki eşim onla evli :)) tövbe yarabbimm... Dün fizik tedaviye gittik çıktığında çok yoruldum ağrım var dedi ama tüm çarşıyıda dolaşmadan eve gelmedi... ben bittim yoruldum o halde kendisi oflaya puflaya gezdi valla...sanırım genel olarak kimse anlasamıyo kaynanası ile, benimki bana "Şey" demekten yeni kurtuldu.
İsmimi unutuyodu biliyon mu
sanırım genel olarak kimse anlasamıyo kaynanası ile, benimki bana "şey" demekten yeni kurtuldu.
Ismimi unutuyodu biliyon mu
Kızlar günaydın ben geldimmmmm ve geçmişi okumadım varmı güzel havadisler biri bana özet geçsin
huu huuu..
az işim vardı geldim.
ebuuş bebişini sevsinler epey büyümüş dimi..
shiniii bende sana şey diyim hosuna gidersebenimkide bana hep siz der 4 sene oldu resmıyetımız bozulmadı.
sumruu ahh sumruu ben sana bişey diyim mi anacım.senın bu kaynanan saglıklı degıl senınde saglıgını bozacak o bellı de.sen bunları dusune dusune kafana taka taka.içindeki sabiyide piskopat edeceksin.ne kadar stres sıkıntı yaşarsan bebeğinde o derece etkilenecek.tamam keske olmasa yapmasa Allah bıldıgı gıbı yapsın ama.anacım sen düşünmeyeceksin duymayacaksın görmeyeceksin..bu senın ve bebegının saglıgı ıcın.deger mi yaaw.hee de geç ..düşünmeye bile değmez ki sen canını sıkıyorsun.
günaydın canlarım. ebrar gözün aydın kuşum. güzeller güzeli kızını görmüşsün. ne güzel bende bir göreydim hayırlısıyla yavrumu bugün yine yattı. yine yarına kaldık bakalım. gül canım takmak yok. sen oynamşmanın keyfini çıkar. bırak belirtileri allah nasip ettiyse olur bebgin. zeynep sumru ve ben nedir bu kaynanalar dan çektigimiz. bende geçen gün eşimle konuştum. dedim annene gel gel diye ısrar etme. dogumdan önce gelmesin dogumdan sonra biz biraz toparlanalım gelsin dedim. eşim itiraz etti önce . sonra ben dedim bak canım kocam ben dogum yapıcam dikişim olur. kanamam olur yatmak zorunda kalırım ben yattıgım yerden annene mi diyicem bana ekmek su ver diye. tuvalete gidecek olsam annen mi indirecek donunu. bırak 60 yaşında kadın 2 günlük yoldan geliyor. bir ay bile kalamadan gidiyor. neden kalamasın diyor ben anneme 3 aylık ikamet alırım. canım kocam dedim neyle alıcan. ben işten çıkıcam bebek gelicek masraf artacak bir sen çalışıcan dedim. ben kara kara nasıl geçinicez diye düşünüyorum sen nasıl neyle alıcan dedim. tamam o zaman diyor dogumdan sonra gelsin. ama ben gelicem derse anne gelme dogumdan sonra gel diyemem dedi. dedim o zaman bir şey deme geliyorsa gelsin. ama gel diye ısrar etme. ben diyo ya bu ay ya öbür ay gidicem ıraga dedim canım kocam git ben seni engellemem benimde işime gelir sen yokken bende annemlerde kalırım dedim. ama 4 üncü ayda ikametin uzayacak 650 tl para lazım. dogumda yaklaşıyor çocuga daha birşey almadık artık 3 üncü 4 üncü ay gibi alırız diye düşünüyorum allah kızmet ederse. senin ıraga gidip gelmen en az en az 1 000 tl nasıl gidicen dedim. onada haklısın dedi. haklısın diyorlar ama anaları söz konusu olunca akan sular duruyor. kaynanam heo ıraktaki doktorları met ediyor çok iyiler şöyleler böyleler. ama ilacını burdan aldırıyor sanki ırakta doktor var ilaç yok gibi arsız yüzsüz kadın. o gelip gidince tepetaklak oluyor aylarca toparlanamıyoruz maddi konuda iki kişi çalıştıgımız halde. bire eşim çalışsa artık yeni camiye dilenmeye giderim ben çocugumla
valla bizimkide hep eltimin adıyla sesleniyor bana hatta eşime bile beni sorarken eltimin ismiyle soruyor:)) sanki eşim onla evli :)) tövbe yarabbimm... Dün fizik tedaviye gittik çıktığında çok yoruldum ağrım var dedi ama tüm çarşıyıda dolaşmadan eve gelmedi... ben bittim yoruldum o halde kendisi oflaya puflaya gezdi valla...
Günaydın canım, bende yeni geldim, aslında dun katıldım aranıza :) soydadı meselesi komikmis hehehehKızlar günaydın ben geldimmmmm ve geçmişi okumadım varmı güzel havadisler biri bana özet geçsin
tesekkur ederim sekerim,, evi iyice yerlestireyim, hemen yun stogumu arttıracagım
Bu arada umarım yakın oturmuyosundur kaynanan ile:26:
yok canim ben almanyadayim o türkiyede ama bu durumda bile beni böyle cileden cikartmayi basariyo. dün esim babam hakkinda konusuyordu kaynatam diyorki iyi tmm neyse kapat konuyu senin karin hamile simdi üzülür falan, onun strese girmemesi lazim diyo ama kendi karisinin soktugu stresi hic görmüyo. kendi dogruracakya sanki cocugu öyle karisiyo. sanki beni calisma makinasi diye gelin aldilar ya. ben calisayim ogluna bakayim evi gecindireyim, cocugu dogurayim ama ismini onlar koysun, cocugu emzireyim, biraksn kaynanam götürsün, ben burda essek gibi devam calisayim. ayyy valla ben cok kötüyüm ya. sinirlerim cok gergin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?