Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bir tanesini boğarım, ama adam yerine koyarlar da ceza alırım diye korkuyooooom

Adama diyorum ki doktora gitmem lazım yarın gelmiycem o bana diyo ki olsun ben sana hastaneye araba yollar aldırırım seni:)
Sieeee yaaaaaaaaaaaa
Oynatmaya az kaldı:)

canım hepimiz inşşş.
şimdi hepinizi öptüm kocamannnnnn ben kaçtoımmm:80::80::80::80::80::80:
görüşürüz tatlım bizde seni öpüyoz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

geldi bayan arızaaaaaa sen raporunu al geç kenara otur kim ne diyebilir

görüşürüz tatlım bizde seni öpüyoz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

geldi bayan arızaaaaaa sen raporunu al geç kenara otur kim ne diyebilir

Olmuyo öyle şimdide diğer denyo dioki sen yarın öğlene kadar git hastaneye sonra gel olduuuu dedim:) Şart oldu rapor:)

ya kızlarr pişama giyiyorum evde kasığıma indirsem sıkıyo gibi ,yukarı çeksem sıkıyo gibi rahatsız oluyorum yaa aslında çok bol ama ben rahat deilim ne giycem bilemiyom yaa şu yaz gelsede bol bi elbise giycem altımada hiiiç bişeycik giymicem

sağol kepeklim umarım dediğin gibidir.
evet biraz uzak olmak iyi gelecek o insanlardan

bi duş al sonra makyaj filan yap eşini bekle kendine gelirsin

ay dün 2 defa aldım bugün hiççç giremem vallahi zaten kabinden su sızmış eşim sildi sabah banyoyu ben uyurken ıslatmıyim şimdi,teyzem pazarda suratın deişmiş çirkin olmuşun dedi gitti bendeki bütüüün şevk.

Handan İle Mehmet :)))
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Me...hmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder.

Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner.

Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.

Oturur ve yazar:

Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.

Sevgiler oğlun Mehmet.

Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir:

Sevgili oğlum:Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum.Fakat konu şu ki:Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.

Sevgilerle annen...

vayyyyyyy uyanık anne heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…