tamam bişey demedim
32 haftada değişecekse ne güzel ohhhh sorunsuz atlatırsın kuşum
görüşürüz tatlım bizde seni öpüyoz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrcanım hepimiz inşşş.
şimdi hepinizi öptüm kocamannnnnn ben kaçtoımmm:80::80::80::80::80::80:
Bir tanesini boğarım, ama adam yerine koyarlar da ceza alırım diye korkuyooooom
Adama diyorum ki doktora gitmem lazım yarın gelmiycem o bana diyo ki olsun ben sana hastaneye araba yollar aldırırım seni:)
Sieeee yaaaaaaaaaaaa
Oynatmaya az kaldı:)
görüşürüz tatlım bizde seni öpüyoz iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
geldi bayan arızaaaaaa sen raporunu al geç kenara otur kim ne diyebilir
amannnn git rapor al boşu boşuna sinirlenme allahisen yaaaaaaaaaaaaOlmuyo öyle şimdide diğer denyo dioki sen yarın öğlene kadar git hastaneye sonra gel olduuuu dedim:) Şart oldu rapor:)
heyyyyy ben geldim dedimyaaaaaaaaaa:84:
amannnn git rapor al boşu boşuna sinirlenme allahisen yaaaaaaaaaaaa
hoş geldin ne bi tarafını yırtıyon gördük işte
hee tabi o yüzdenmi hemen yazdınnn zaten bi kırıklık geldi üstüme,bitap düştüm ahanda
hee tabi o yüzdenmi hemen yazdınnn zaten bi kırıklık geldi üstüme,bitap düştüm ahanda
enaaaaaaaaaaam hoşgeldin bacım naber kıs?
niye kırıklık geldi kızzzzzzzzzzz
üzülmee sarıııııbebeğim
vardır bunda da bır hayır.
ohh bes gun kafanı dınler rahatlarsın.iş stresinden uzak.
inşallah bı sakıncasıda yoktur yara dondurmanın.sen tam iileş bebişde gelir hemen işallah.
ufff uf ne bilem yahuu baya bi halsizleştim napsamda canlansam acep sabah iyiyiydim yaa
bi duş al sonra makyaj filan yap eşini bekle kendine gelirsin
Handan İle Mehmet :)))
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Me...hmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder.
Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki: Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok. Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner.
Aradan bir iki gün sonra Handan der ki: Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum. Mehmet yanıtlar: Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım.
Oturur ve yazar:
Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.
Sevgiler oğlun Mehmet.
Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir:
Sevgili oğlum:Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum.Fakat konu şu ki:Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.
Sevgilerle annen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?