canım senin ilk bebegin mi olacak ben unuttum bu resimde ki bebiş kim ????
napıım kıs şişko kocamm spora başladııı.9da gelcek kardeşim gelio memleketten annem neler yapmış neler onuda alıp gelcekkk
Kızlar yarın çifç çizgiyi görürsem hemen gidip sabahtan kanda veririm bizim burda bakan ver var hemide yakınca cık 2dk. Mesafede poliklinik var aile hekimin zaten 3 ayda bir falanda arıyo napıyon nediyon diye yarın ona giderim o yüzden sordum
ay inşallah çift çizgi çıkar kız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar yarın çifç çizgiyi görürsem hemen gidip sabahtan kanda veririm bizim burda bakan ver var hemide yakınca cık 2dk. Mesafede poliklinik var aile hekimin zaten 3 ayda bir falanda arıyo napıyon nediyon diye yarın ona giderim o yüzden sordum
he heeee spora başlamayamı karar verdi oh ne güzel cicilerinizde gelir şimdi bende annemi özledimmmm 2 ay var daha gelmesinenapıım kıs şişko kocamm spora başladııı.9da gelcek kardeşim gelio memleketten annem neler yapmış neler onuda alıp gelcekkk
didem balım göndercenmi yeni ticker çıkcaktım seni bekliyorum
benimde ablam glecek şimdi yolda annemlerin haberi yok süpriz yapacagız işten çıkınca kardeşimle almaya gidecegiz annemde ben onlara yemege gidiyom diye bi ton hazırlık yapmışşşşş bilseki damadıyla kızı geliyo kim bilir neler yapar birde dügünden sonra ilk defa geliyorlarr
kaçıncı gündü canım senin gecikmenin çünkü benim çift çizgi 15 günde mi ne çıktı silik olarak hemde ama kanda daha önce çıkmıştı
ay inşallah çift çizgi çıkar kız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
he heeee spora başlamayamı karar verdi oh ne güzel cicilerinizde gelir şimdi bende annemi özledimmmm 2 ay var daha gelmesine
canım ben en son 30 aralıkta adet oldum 32 günde falan oluyorum 4 gün falan oldu gecikeli bende az daha bekliyim dedim kızlar olmaz dedi ya yaparım çıkmassa 1 hafta daha bekler kanda baktırırım
evet canım benden çok göbek yaptı daa.cicelr gelmio biz cicilere gitces.orda yapcam doğumuuu 3.sınıfta kardeşim varrr bide kocam yazın il dışında olucak bende izne ayrılır ayrılmaz gitcem yoksam burda yanlız kalııomm
aaa en iyisini yapıyosun tatlım ne güzel annemde bana gel burda yap doğumunu diyip duruyodu
kızlar ben kaçar size iyi akşamlarrrrrrrrr yarın inş. Güzel haberlerle gelirimmmmmm bana dua edin allahım hayırlısını nasip etsin ayyyy heyecanlandın bi an inş. Yine üzilmem adi sizi seviyorum hepinizi öpüyorum:103::103::103::103::103::103::119::119::119::119:
he kıs burda bana kim bakıcak hemde 7 nisanda izne ayrılcamm sonra napıım boş boş.kocamda postalamaya niyetli zaten gitte annen baksın dio.aklı burda kalıyomuş yalancınınn.bende gitcemm
amannn git işte
ne güzel ailenle bi arda aolursun gerçi insan kendi evinide arayabilir doğumdan sonra
yok kıss ben aramam annemgilde çok rahat ediomm babamda anlayışlıdır başka odaya gider ben rahat ediim die.şimdi kocam beni götürecek.sonra doğuma gelecek.sonra az daha kalcas kızımla ben işleri btince almaya gelcekk...ee otobüste sürünenemem kölwe çalışsıınnn.hem onun fikriydiiii
doktor filanda değişecek tabi onu napcan son anda doktor değiştirmiş olcan ay ben olsam strese girerim
son anda diil be taa 32.hafatad dur zaten steese hazırımmm.allah yoluna koyar herşeyii inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?