Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Ben de bende :92::92::92::92: Donlar nütyenler foaaaaaaa:)

Kızın olcek ozaman:) Öle derler kız annesinin güzelliğpini alırmış:)

kız didemmmmmmmmm yaptınmı dün makarnayı heeeeeeeeeeee.

zeynep ben kendimi güzel hissediyorum herkezde öle diyo bi teyzeme çirkin görünüyommm

günaydınnnn
umarım güzel birgün olur
ay ewet afr gelseydi de bian önce mutlu haberini alsaydık
sen nasılsın kuzumm

cok sukur ebrarım yaw.iim ..

sabah bıraz cıkardım ama düzelır ınsallah.annem geldı ankaradan.ama ben erken cıktıgım ıcın goremedım.aksama kavusacagız ınsallah.kayınvalıde kayınpeder de evde..aile saadetı yasayacaklar.
ebusuuum 30 haftalık oldum ben :))aboooowww
seen nasılsın kuzum..bebişin nasıl

aaa çok sevindim kuşum gözünaydın annen çok kalırmı peki
maşallah kuzuma maşallahaz kaldı desene yaa
ay benimki sanki hiç büyümüyor ya haftalar sanki geçmiyo:97::97:

aaa çok sevindim kuşum gözünaydın annen çok kalırmı peki
maşallah kuzuma maşallahaz kaldı desene yaa
ay benimki sanki hiç büyümüyor ya haftalar sanki geçmiyo:97::97:

ayy banada fazla hızlı gecıyor gıbı gelıyoor..30 benım ıcın psıkolojık sınırdı.bundan sonra ne yaparım bılmem.artık yuruyus yapmaya baslamam lazım cok hantallastım. :26: korkularım basladı valla.hayırlısı dıye dua edelım.

canım ya annem oretmen benım o yuzden cok kalmaz sanırsam bı haftayı gecmez.olsun oda yeter.

günaydın bauanlar nabersinizzz bençok yorgun kalktım yaaa heryerim dökülüyo gözlerim açılmıyo belim kopuyo. off iyi deilim bugün.
son ödevimizide yaptık artık gerisi allaha kaldı.
afr gelmedimi daha yaa merakla bekliyom

canım bende de tam tersi işte çok yavaş sanki zaman hiç geçmiyor gibi
çok sabırsızım sanırım
canım bi haftada olsa anneni görmen yeter yaa

canım günaydın ee bu kadar efor sarfettin tabi yorgun olcan
canım yarın mı dr a gidicen hadi bakalım ne diyecek inş. güzel haberlerle gelirsin sende

canım günaydın ee bu kadar efor sarfettin tabi yorgun olcan
canım yarın mı dr a gidicen hadi bakalım ne diyecek inş. güzel haberlerle gelirsin sende

kız ne eforu yaaaa. elimi bile kaldırmadın gece
dün burda çok yoruldum eve gittim 20 şaraplık yaptık haftaya ingiltereye mal gitcek yetiştirmeye çalışıyoz 1 de yattım gece. öyle bide evde yoruldum. sonuç bitap düştüm.
afr herhalde sevinçden gelemedi buraya
doktor yarın akşam cnm bakalım ne dicek ne anlıycakda beni çağırdı

haftasonuna az kaldı neyse ki dinlenirsin
ay walla bende merak ediyom afr yi gelemedi bi türlü
hadi bakalım inş. güzel şeyler söyler dr

haftasonuna az kaldı neyse ki dinlenirsin
ay walla bende merak ediyom afr yi gelemedi bi türlü
hadi bakalım inş. güzel şeyler söyler dr
nerdeeeee haftasonu dinlenmek haaa evde 2000 kalem var boyancak. bu hafta bittim ben zati sinirlerimde adet öncesi sendromuna girdi. şurda 6 gn kaldı sinirler tepmde. ancak sevkiyat bitince dinlenebilcem.

Güül gunaydın cınıımm..
haydı hayırlı haberlerr gelsın senden ..zevkle beklıyoruz.

selam cnm naber nasılsın dimek 30 haftaya girdiniz oh maşallah. kız dün gibi yeni öğrendikya hamile kaldığını ne çabuk geldin 30 a. buarada yaş olarak kaçtın sen .
inşallah cnm dr. güsel haber verirde bende derin bi ohhhhhhhh çekerim. gerçi tutmasada buay tedaviye devam edicem bırakmıycam.

nerdeeeee haftasonu dinlenmek haaa evde 2000 kalem var boyancak. bu hafta bittim ben zati sinirlerimde adet öncesi sendromuna girdi. şurda 6 gn kaldı sinirler tepmde. ancak sevkiyat bitince dinlenebilcem.

canım allah kolaylık versin ne diyim
ay dur hemen ne siniri şimdiden yaw

canım allah kolaylık versin ne diyim
ay dur hemen ne siniri şimdiden yaw

saol bidenenmmm yaaa gerginlik var üstümde.yorgunlukda eklendi benim böle adete 10 gün kala sinirlerim oynuyo çok gergin oluyom.
nese sen nasılsın kocanın yüzünden konuşamıyoz artık

saol bidenenmmm yaaa gerginlik var üstümde.yorgunlukda eklendi benim böle adete 10 gün kala sinirlerim oynuyo çok gergin oluyom.
nese sen nasılsın kocanın yüzünden konuşamıyoz artık

anladım canım inş. bunların hepsini güzel bi haberle unutursun
ay sorma ya pis kocamın yüzünden arayamıyorum kimseyi
işin kötü yanı kociş beni arayınca kontör geliyordu bana şimdi o da yok
benim için çok kötü oldu anlayacağın

günaydın kızlarrrrr ben geldim sabah test yaptım ama negatif yanı yine bişey yokkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…