Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

lann uyuz diyeni uyuz gibi karşıladdım hata mı ettimmm
olmazzz ben uyuz derim sen canım cicim diycennnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:

çok mersi canım benim sağol

beğenmediysen başka yaparım kızzzzz cinsiyeti belli olsun rengini ona göre değiştiririz ilerde annesi bu unisex olan ticker şimdilik

Kızlar biz bi ara liste falan yapardık kim hamile kim gün bekliyo kim muallakta artık onu da yapan yokkkk

beğendim canım ama leylek yerine bebek olsa onları daha çok beğeniyorum da uğraşma istersen buda çok hoş

sana kolay gelsin iyi akşamlar

Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun

amin canım

Kızlar bişey sorayım şimdi kan testi verince ne kadar sonra alıyon birde orda ne kadarlık oldugu belli oluyormu

gittim canım bebeğim 5 haftalık şükür

tebriklerrrrr hafta sonu görüp yrum yazdıydım çook sevindim allh tamamına ersirsinnn

ii baaalım söleyek baalım napıon canım cicimm

beğendim canım ama leylek yerine bebek olsa onları daha çok beğeniyorum da uğraşma istersen buda çok hoş
tamam tatlım düzeltirim onu ben birazdan sen iste

Kızlar bişey sorayım şimdi kan testi verince ne kadar sonra alıyon birde orda ne kadarlık oldugu belli oluyormu
tatlım özelde 1 saatte çıkıyo sonuç değere göre kaç haftalık olduğunuda sölüyolar

valla ben 1 saat içinde aldım özel hastanedenn yok ya ne kadarlık olduğu sata göre sölenioo

Kızlar yarın çifç çizgiyi görürsem hemen gidip sabahtan kanda veririm bizim burda bakan ver var hemide yakınca cık 2dk. Mesafede poliklinik var aile hekimin zaten 3 ayda bir falanda arıyo napıyon nediyon diye yarın ona giderim o yüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…