http://lbdf.lilypie.com/6x9ep2.png
işte tatlım ticker için kodun güle güle kullannnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız ben sana ticker için kod gönderdim niye koymadın
olmazzz ben uyuz derim sen canım cicim diycennnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:lann uyuz diyeni uyuz gibi karşıladdım hata mı ettimmm
çok mersi canım benim sağol
olmazzz ben uyuz derim sen canım cicim diycennnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:
beğenmediysen başka yaparım kızzzzz cinsiyeti belli olsun rengini ona göre değiştiririz ilerde annesi bu unisex olan ticker şimdilik
görüşürüz kızlar sende hoş geldin didoş ama ben kaçıyom yemek yapmam lazım bide benim ki birazdan gelir pc başında yakalamasın daha yanında ne tv nede pc le uğraşmıyom çok üzgün malum saygı göstermek lazım öptüm yarın görüşürüz inşallah tabii
Başınız saolsun.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun
olmazzz ben uyuz derim sen canım cicim diycennnnnnnn :118::118::118::118::118::118::118:
ii baaalım söleyek baalım napıon canım cicimm
beğenmediysen başka yaparım kızzzzz cinsiyeti belli olsun rengini ona göre değiştiririz ilerde annesi bu unisex olan ticker şimdilik
gittim canım bebeğim 5 haftalık şükür
koydum hayatım bak hoş olmuş eline sağlık
Kızlar biz bi ara liste falan yapardık kim hamile kim gün bekliyo kim muallakta artık onu da yapan yokkkk
tamam tatlım düzeltirim onu ben birazdan sen istebeğendim canım ama leylek yerine bebek olsa onları daha çok beğeniyorum da uğraşma istersen buda çok hoş
tatlım özelde 1 saatte çıkıyo sonuç değere göre kaç haftalık olduğunuda sölüyolarKızlar bişey sorayım şimdi kan testi verince ne kadar sonra alıyon birde orda ne kadarlık oldugu belli oluyormu
ii baaalım söleyek baalım napıon canım cicimm
Kızlar bişey sorayım şimdi kan testi verince ne kadar sonra alıyon birde orda ne kadarlık oldugu belli oluyormu
tebriklerrrrr hafta sonu görüp yrum yazdıydım çook sevindim allh tamamına ersirsinnn
Kızlar bişey sorayım şimdi kan testi verince ne kadar sonra alıyon birde orda ne kadarlık oldugu belli oluyormu
iyiyim hayatım çalışıyom sen naponnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?