Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım benim ya. takma şu herifini kafaya. ben şunu anladım ki senin herifin hala çocuk anne demekten başka birşey bildigi yok. kendi çocugunu degil bence kendi gitsin annesigile annesi buna bir 5 10 sene daha emzirsin büyütsün filan. anca şuan ki durumunun farkına varır. birde bu erkek milleti ev reisi olacaklar bebeklerimizi mi büyütelim kocalarımı. dünya kadar isim var ya. taktı kafayı pusata allahım yarabbim. sen en iyisi ses etme ne derse desin olmadı sen de kendi begendigin ismi yanına eklersin çift isimli olur bebegin. o istedigi kadar pusat desin sende kendi koydugun isimle çocuguna seslenirsin. hemde çocugun alternatifi olur.

kızlar baş ağrısından ekrana bile bakamıyorum ben kaçtım toparlanırsam gelirim

canım walla allah bilir varmıdır yokmudur
yani biz ne desek boş

olur mu canım aaaaa patron benden başkasına güvenebilirmi. adamlar 2 adımlık yoldan geliyorlar her biri 9 30 dan önce gelmiyor. ben 1,5 saatlik yoldan geliyorum sabahın köründe kalkıyorum yine saatinde dükkanı açıyorum. patron efendiye diyorum ki elemanların hepsi geç geliyor bir tek ben erken geliyorum diyorum kimler geç geliyorlar diyor isimlerini veriyorum. bundan sonra 9u 5 geçe gelen dükkanı girmesin defolsun gitsin diyor. ertesi gün her kez yine bildigini okuyor. ya madem benden başkasına güvenemiyorsun güvenmebilecegin elemanlar al şu zıkkım iş yerine.

bu arada kızlar afr nini test sonucunu bildirmek için zeynebe mesaj atmıştım. oda şunları yazmış.afr üzülmeyecekmiş her şerde bir hayır vardır. sabır en güzel çare mükafatı gelir merak etmesin diyor. ayrıca hepinize selamı var. şuanda hastanedeymiş ve malesef girip olmuş

kiz biz kacarak evlendik bide :) onlara göre ortada sikinti dert yokki. onlara yalan geliyo. ben ne diyom gecen msnde kaynanam soruyorki bakim bi neler aldin kendine. inanki daha bitane bile t-shirt almadim hamileligim icin. bi südyen alabildim onu kalkip gösterecek degilim. biz burda sikinti cekiyouz zor yetistiriyoruz deyince yalan geliyo onlara yani inanmiyorlar vizi parayi savuruyo sonra böyle diyo saniyorlar. dedim ne aldimda ne göstercem birsey almadim valla daha ne kendijme ne bebege dedim. demez mi kari ben örmüstümya bebege zaten. beek sanki 3 hirkayla büyüyecek. bi ihtiyaci o zaten. artik ördüya tmm ondan benden bu kadar daha fazlasini istemesinler diye düsünüyordur o kesin. yok ya onlar böyle beni sinirlendirmek icin falan degil. gecen esim babasiyla birsey konusuyordu iyi dedi sus tmm kapat artik esin hamile senin strese girer falan dedi kaynatam yani sinirlendirmek icin falan degil. farkinda olmadan bunlar böyle

desene adamı senden başka ciddiye alan yok
aaa zeyzeydemi grip oldu ay hayret bişey ya kızlar dikkat edelim kendimize yaa

slm kızlar ben tekrar geldim aman valla neden bilmiyom ama hiç aklımda degil biliyormusunuz napalım vardır bi hayır eşimle konuşmayı düşünüyorum ama bu ara ev oldukça karışık biz kaynanamla birlikte yaşayacaktıkya yeni bi eve çıkıp kaynanam şimdi dedemlerle altlı üstlü otıruyorlar dedemle konuştuk biz annemi alacagız dedik dedem başla dı konuşmaya ben kızımı vermem siz buraya gelin yerleşin diyo ya evde bi ton eşya var biz nasıl sıgarız dedim e annenin eşyalarını atarız diyo yok dedim yine sıgılmaz başladı aglamaya 80 yaşında ki adam çocuk gibi geçti karşıma aglıyo nolur kızımı benden almayın burda oturun diyo başka bişey demiyo kaynanamda yarın görümcemle izmirden dönüyorlar bakalım ne olacak bide pazar kaynıma kız istemeye gidecegiz bu kadar karışık bi durumda eşime hadi doktora gidelim desem sen git der

günayydın hanımlarrrrrrrrr nasılsınızz vallahi daha kahvaltı yapmadan kızıma aç çabuk pcyi afr hamile haberi vericek dedim,afrcımmmmmmmmmmmm hani msjın yok özelde sonucu çabukkkkkkkkkkkkkk yaz.

sumrucummm bune kızımyaa bi açtım senin destan yazını gördüm meraktanda aç karnına okudum sinir oldum ayyyy buneymiş böyle yaaa senin eşin ve tarafı bencil gibi cnm vallahi işin zor allah yardımcın olsun...
ve diğer hanımlar napar acep siz bana özet geçin ben kahvaltıya geçicem ama pc açık okeyyy

hic zora gelemiyorlar. benim meslegim daha gecen sene bitti canim. gecen sene mesela ben hafta ici calisiyordum yine aksam 5e kadar, haftasonlari ona yardima sinemaya gidiyordum. ozamanlar birde benim geldigim günler kendisi asagiya laklak etmeye gidiyordu ben yanliz yapiyordum koca sinemayi. neyse eylülde hazirlik kursum basladi aksam 7bucukta evde oluyordum. hemen birseyler hazirliyordum sofrayi kuruyordum iki birsey atistiriyordum topluyordum kursa gidiyordum 6bucukta. 1 saat icinde yemek yapiyordum 1 saatte hangi yemek iyi olsunki, birde kizardi yemek yapmasini bile beceremiyon diye. ben o bozuk moralle 2 saat kursa giderdim. 9da gelirdim. annesigil arardi hemen. esim onlarla konusurken ben bulasiklari hallederdim. birde kizardi sen cok makina kullaniuyon diye elde yikardim cogu zaman. cayini yapardim önüne koyardim valla uyuklardim tv izlerken. sonra birde kizardi zaten bütün gün evde degilsin birde yanimda oturmuyon diye. ertesi gün yine böyle. bazen isten sonra degilde kurstan sonra yerdik yemek oda agir gelirdi saat gec oldugu icin. hazmedemezdi bana kizardi bu saatte yemek mi yenir senin yüzünden perisan oluyom diye. ceken ben lafi yiyen yine ben. o kafayla birde ders calisirdim bos zamanim olunca. bütün gün toparlardim evi haftasonu piril piril olurdu hafta ici yine savastan cikmis gibi. neyse o kafayla o baskiyla o moralle ( tabi birde baska cok sey icin kavga ederdik) ben gittim pek iyi oldum sinavimda. meslegimde basariliyim o bi kursta bi almancayi ögrenemedi. neymis millet yataktan kalkip geliyormus beyefendi sabah ise gidip kursa yetisiyormus. e sanki millet sabahin köründe kalkip ders mi calisiyo. senin gibi kurstan sonra calisiyo. ama onlar yatmiyo. alistirdi kendini ben isten gelince zaten uykusu oluyo yemekten sonra yatiyo uykusu kaniyo tabi benide ayakta tutuyo gece 1e kadar falan. ne kadar sorumsuzluk bu ya. ben biraz serrt konusuncada cok sabirsizsin sen cocuklara falan ders calistiramazsin der. cocuk gibi ödev yaparken binbir seyle ugrasiyo ya

canım onlar başka iş bu başka
walla bence konuş eşinle keyfi bi durum deil senin dr işi gitmen lazım artık
yada gitmeden önce bi kna tahlilide yap öyle git canım

günaydın canım hadi afiyet olsun sana
walla bugün kızların hepsinde bi haller var
gül yorgun didem hastalanmış dinlenmeye gitti
zeyzey dr da o da grip olmuş sanırım ferda da olacak gibi
bende bişey yok çok şükür
aklımda kalanlar bu kadar

bana birakan biri bi olsa. anasi tutturdu ne koyarsaniz koyun ikinci ismi dedesinin ismi olacak diyo. valla zor sabrediyom ama bi gün patlatacak beni bunlar. millet 1 yasindaki cocukla izine gitmiyo kücük diye. bunlar beni yazin tam ortasinda sicaginda 2-3 aylik bebekle yola cikaracaklar ya. utanmazlar ya. esimde pek istemiyo esim birsey deyincede anasi hemen diyo cok bencilsin diyo. biz görmicez mi cocugu diyo. kadinin bipi yemiyo 2 sene daha calisip emekli olmaya isten cikcam türküsü söylüyo biz burda esek gibi calisalim. yeter ya. valla sanki tasiyici anne muamelesi görüyorum. ben sancilarini cekeyim ben dogurayim emzireyim. 1 yasina getireyim vereyim baskasina. valla rüyalarima bile girer oldular biktim ya

kiz birsey desem dicekler hemen hamile kaldiya isini garantiye aldi agizi acildi diye. valla kadin öyle düsünüyo kendi abisi 3üncü kez evlendi. 1ay sonra hemen hamile kaldi. pekte sevmiyo o yengesini. her gelinleriyle konustugu zaman diyo ona bak kadin hemen geldi kendini saglama bagladi hamile kaldi hemen diyolar. ne bicim bi düsünce anlamadim gitti. hem derler eskiden cok zorluk gördük falan diye simdi kendileri aynisini yapiyo. kendiler 25yasinda ogullarini özledik diye hergün arar. benden 1 yasinda bebegimden ayrilmami beklerler

bencil gibi degil. resmen benciller, düsüncesizler, arsizlar, ac gözlüler

neyse kizlar bunlarin sacmaliklari bitmez. kusura bakmayin sizlerde kafanizi sisiriyorum ama kimseye anlatamiyorumki burda yazdikcada rahatliyorum iyi geliyo valla. dünde böyleydim sabah. buraya yazdim yazdim icimi döktüm sonra kendimi ise verdim öglen birseycigim kalmamisti. tsk ederim hepinize

ya ögleden sonra gidip kan testi yaptırayım diyorum ama negatif çıkacagı içinde biraz isteksizim bide burda ne olsa hemen herkes duyuyor o yüzden özelde yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar bilen varmı

walla bence söyle ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler yazık sana niye kendini bu kadar yıpratasınki

ya ögleden sonra gidip kan testi yaptırayım diyorum ama negatif çıkacagı içinde biraz isteksizim bide burda ne olsa hemen herkes duyuyor o yüzden özelde yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar bilen varmı

tatlım walla bilgim yok ya ne kadar olduğuna dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…