günaydin kizlar.
gecmis olsun didemcim. insallah atlatirsin ya. havalar orda birden soguduya ondandir büyük ihtimal. dikkat et kendine canim.
kizlar esim beni delirtecek. sabah sabah yine basliycam ama gicik oluyorum ya. aksam isten sonra eve geldim yemek yaptim yedik falan. uykusu geldi iyi dedim sen yat bende islerimi halledeyim. yatti. bende bulasiktir camasirdir falan onlari yaptim. 9da uyandirdim ödevlerini yapicaz diye. kalkti biraz acildi annesigili aradi 1 saat onlarla konustu. saat 10 bucuk falan oldu zaten. neyse kapattik ödevlerini cikartti. birsürü. neyse basladik. iki birsey yaziyor bi konu aciyo. az konusuyoz. devam yaziyo. haha camasirlar 5 günde anca toplandi simdi birde 5 gün sepette bekler diyo. dedim ne zaman 5 gün oldu daha pazartesi serdim simdide topladim az oturayim dedim. en gec yarin dolaba yerlestiririm dedim. benimle iddalasmaya basladi yok 5 gün yok 1 hafta falan diye. gicik oldum ya. disarda buz gibi hava camasir serilmez ki. evdede anca iste. pazartesi gece serdim dün aksam topladim. yok 5 gün diyo ama sinir ya. sonra iyi tmm senin dedigin dedim öyle zaten birde benimle iddalasiyo diyo. neyse ben söyledim o devam yazdi. sözlüge takildi bu kezde sözlükten kelime aramaya basladi falan. silah mi ne yaziyordu biryerde bak pusatin adi diyo dedim hani bak burda diyo. dedim orda silah yaziyo pusat degil. hem biz pusattan vazgecmistik artik dedim. hemen sinirlendi suratini asti. pusattan vazgectikte daha güzel isim mi buldun dedi. dedim birsürü söyledim begenmiyon bence biz bu konuyu kapatip sonra devam düsünelim dedim. iyi ben pusat derim sen hangi ismi begeniyorsan onu de dedi. valla sinrimden gözlerim doldu aksam ya. sonra iste devam ödev yaptik. bui kezde basladi ögretmen farkli yazdiriyo sen farkli. bu neden böyle su neden söyle diye. diyoki bana hem bi kagida gramatik yazacakmisim birde ona ödevinde yardim olacakmisim ayni anda. dedim ben nasil hem ona hem sana kafami vereyim. neyse dedi devam ettik. daha bitmedi valla saat 12 bucuk oldu. beyefendi uyudu tabi. sonra gözlerim kapanmaya basladi nerdeyse hadi kalk sonra yazariz dedi artik kalktim yattim. is yapiyorum görmüyo, yardim ediyorum bilmiyo, hamile olan ben cocugun annesi ben ama isim koyan esim, isimde güzel o9lsa bari, 1 yasinda yanima getircem ben bakcam diyen anasi, parayi yiyen esimin ailesi calisan biz, hep veriyorumda bakiyorum da söyle hi aldigim yok ya. aksam birde kaynatam dediki geldiginizde koc alip kesecem. dediki esim belki gelmeyiz yani gelemeyiz dedi. yok ben bilmem ben burda oldugum sürece hep geleceksiniz diyo. gecen yaz gittik fazla paramiz yoktu kaynatam herseyi karsiladi falan. neyse sonra esim sormustu baba kac para harcadin bu ay dedi 2 milyar dedi.sanki 2 milyari bana harcadi. ailesine yani evine normal alisverisi var icinde bütün ailesiyle tatile gitti, esimin dayisina anneannesine hediyeler aldi orda alisverislerini yapti. yani hersey icinde. esimde kalkip demez mi bana sonra babama 2 bin euro göndermemiz lazim diye. niye dedim e babam okadar para harcamis diyo. dedim 2 milyar 1000 euro eder he dogru dedi. neyse izinden sonra 1000 euro gönderdik. daha simdi hala diyoki babama borcumuz var. gidiyoruz izine adam ödüyo sonra 2 mislisi para geri veriyoruz ben ne anladim bu isten.
sinir olmicam diye söz verdim bebegime ama iste böyle seylerede sinir olmamak elde degilki. ama gercekten sinir olmicam yazik bebegim dün baska zamanki gibi hareketli degildi. sabah cok sinirlenmistimya yazik ogluma
kızlar bişi sorucammmm
geçen gün benim yumurtlama günlerimde yani çizelgeye göre 29 ocak ta
korunmasız ilişkimiz oldu ve ben biraz ayaklarımı dikip kaldım.
Zaten onun ertesinde şikayetlerim başladı.
şimdi ilaçlarımı kullanıcam ama korkuyorum.
Sizce bi şey varmıdır?
Bi de dün operasyondan sonra çok ağrım oldu dr ağrı kesici yaptırdı.
Ayy kafam karışık varmıdır bişi acaba?
Kızlar hoşgeldiniz
sumru allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyom
ama sende kaynanana açık açık söyle oğlunu vermiceğini niye bu kadar strese giriyon ki yaa ne bu böyle ay kafayı yedirir bunlar insana
sarıcım hoşgeldin kuzum iyiyim sen napıyon
anladım ferdacım ama bigünde başkası açsın ddükkanı canım yaa
kızlar baş ağrısından ekrana bile bakamıyorum ben kaçtım toparlanırsam gelirim
dime ya ahh evim soguk moguk ama yinede güzel evim. bizim kompi bozuk o yüzden sabah tamamen kapatıyoruz ne olur ne olmaz diye. akşam açıyoruz ev ısınana kadar biz yatıyoruz. evde donuyorum buraya geliyorum burasıda soguk. bu hafta hemen her gün bankaya filan gittim bugünde gidicem hatta. dışarısı zaten soguk. öyle böyle hasta oluyoruz işte. allah hepimizin yardımcısı olsun. valla öyle yorgun hissediyorum ki kendimi degil bütün bir gün bir ay hiç kalkmadan yatsam anca dinlenirim.
olur mu canım aaaaa patron benden başkasına güvenebilirmi. Adamlar 2 adımlık yoldan geliyorlar her biri 9 30 dan önce gelmiyor. Ben 1,5 saatlik yoldan geliyorum sabahın köründe kalkıyorum yine saatinde dükkanı açıyorum. Patron efendiye diyorum ki elemanların hepsi geç geliyor bir tek ben erken geliyorum diyorum kimler geç geliyorlar diyor isimlerini veriyorum. Bundan sonra 9u 5 geçe gelen dükkanı girmesin defolsun gitsin diyor. Ertesi gün her kez yine bildigini okuyor. Ya madem benden başkasına güvenemiyorsun güvenmebilecegin elemanlar al şu zıkkım iş yerine.
Bu arada kızlar afr nini test sonucunu bildirmek için zeynebe mesaj atmıştım. Oda şunları yazmış.afr üzülmeyecekmiş her şerde bir hayır vardır. Sabır en güzel çare mükafatı gelir merak etmesin diyor. Ayrıca hepinize selamı var. şuanda hastanedeymiş ve malesef girip olmuş
ayyyyyyyy sumru senin kocanı benim elime verseler lime lime edicem valla uyuz yaaaaaaaaaaa ay sinir oldum ona ne çamaşırdan ona ne yani çok şikayetçiyse kendi baksın o işlere
beyefendi bi zahmet şu okulunada bitirsinde eve adam gibi para getirecek bi iş bulsun yok bitirmeyecekse sana dır dır yapmasın
slm kızlar ben tekrar geldim aman valla neden bilmiyom ama hiç aklımda degil biliyormusunuz napalım vardır bi hayır eşimle konuşmayı düşünüyorum ama bu ara ev oldukça karışık biz kaynanamla birlikte yaşayacaktıkya yeni bi eve çıkıp kaynanam şimdi dedemlerle altlı üstlü otıruyorlar dedemle konuştuk biz annemi alacagız dedik dedem başla dı konuşmaya ben kızımı vermem siz buraya gelin yerleşin diyo ya evde bi ton eşya var biz nasıl sıgarız dedim e annenin eşyalarını atarız diyo yok dedim yine sıgılmaz başladı aglamaya 80 yaşında ki adam çocuk gibi geçti karşıma aglıyo nolur kızımı benden almayın burda oturun diyo başka bişey demiyo kaynanamda yarın görümcemle izmirden dönüyorlar bakalım ne olacak bide pazar kaynıma kız istemeye gidecegiz bu kadar karışık bi durumda eşime hadi doktora gidelim desem sen git der
günayydın hanımlarrrrrrrrr nasılsınızz vallahi daha kahvaltı yapmadan kızıma aç çabuk pcyi afr hamile haberi vericek dedim,afrcımmmmmmmmmmmm hani msjın yok özelde sonucu çabukkkkkkkkkkkkkk yaz.
Sumrucummm bune kızımyaa bi açtım senin destan yazını gördüm meraktanda aç karnına okudum sinir oldum ayyyy buneymiş böyle yaaa senin eşin ve tarafı bencil gibi cnm vallahi işin zor allah yardımcın olsun...
Ve diğer hanımlar napar acep siz bana özet geçin ben kahvaltıya geçicem ama pc açık okeyyy
canım benim ya. takma şu herifini kafaya. ben şunu anladım ki senin herifin hala çocuk anne demekten başka birşey bildigi yok. kendi çocugunu degil bence kendi gitsin annesigile annesi buna bir 5 10 sene daha emzirsin büyütsün filan. anca şuan ki durumunun farkına varır. birde bu erkek milleti ev reisi olacaklar bebeklerimizi mi büyütelim kocalarımı. dünya kadar isim var ya. taktı kafayı pusata allahım yarabbim. sen en iyisi ses etme ne derse desin olmadı sen de kendi begendigin ismi yanına eklersin çift isimli olur bebegin. o istedigi kadar pusat desin sende kendi koydugun isimle çocuguna seslenirsin. hemde çocugun alternatifi olur.
Kızlar hoşgeldiniz
sumru allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilmiyom
ama sende kaynanana açık açık söyle oğlunu vermiceğini niye bu kadar strese giriyon ki yaa ne bu böyle ay kafayı yedirir bunlar insana
sarıcım hoşgeldin kuzum iyiyim sen napıyon
anladım ferdacım ama bigünde başkası açsın ddükkanı canım yaa
günayydın hanımlarrrrrrrrr nasılsınızz vallahi daha kahvaltı yapmadan kızıma aç çabuk pcyi afr hamile haberi vericek dedim,afrcımmmmmmmmmmmm hani msjın yok özelde sonucu çabukkkkkkkkkkkkkk yaz.
sumrucummm bune kızımyaa bi açtım senin destan yazını gördüm meraktanda aç karnına okudum sinir oldum ayyyy buneymiş böyle yaaa senin eşin ve tarafı bencil gibi cnm vallahi işin zor allah yardımcın olsun...
ve diğer hanımlar napar acep siz bana özet geçin ben kahvaltıya geçicem ama pc açık okeyyy
kiz birsey desem dicekler hemen hamile kaldiya isini garantiye aldi agizi acildi diye. valla kadin öyle düsünüyo kendi abisi 3üncü kez evlendi. 1ay sonra hemen hamile kaldi. pekte sevmiyo o yengesini. her gelinleriyle konustugu zaman diyo ona bak kadin hemen geldi kendini saglama bagladi hamile kaldi hemen diyolar. ne bicim bi düsünce anlamadim gitti. hem derler eskiden cok zorluk gördük falan diye simdi kendileri aynisini yapiyo. kendiler 25yasinda ogullarini özledik diye hergün arar. benden 1 yasinda bebegimden ayrilmami beklerler
ya ögleden sonra gidip kan testi yaptırayım diyorum ama negatif çıkacagı içinde biraz isteksizim bide burda ne olsa hemen herkes duyuyor o yüzden özelde yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadar bilen varmı
ya kızlarrrr yazımı okumadınızmı ay görmüyonuzmu beni,afr ı sordum dimi
ya kızlarrrr yazımı okumadınızmı ay görmüyonuzmu beni,afr ı sordum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?