tatlım afr hemen senden sonra yazmıştı zaten okudun sandım ben
hem ben sana özette geçtim diğer kızların durumunu
yidim yidim geldiimm :)))
ferdaaacııım amiin hepımızı nazardan korusun Rabıım :))
kizlar birsey sorcam. yabanmersini cayi hamilelikte icilebilir mi?
bizde doyduk geldik ama hala başım zonkluyo kızlar ben depresyona mı giriyom ne halim hal değil
alla alaa kuzum nazarlara mı geldin naptın..
bu baş agrısı için sana bi tavsiye vereyim mi?
iki üç corba kasıgı corek otunu bı tavada bes dakka kavuruyorsun.bu corek otunun kokusunu yaymasını saglıyor.bunuda bı tulbentın arasına koyuyorsun ve hafıf hafıf ovalayarak kokluyorsun yarım saat.cok keskın bı koku cıkıyor zaten genzını yakıyor.ama cok etkılı.
ben hamılelıgımden berı bas agrısına bunu yapıyorum.yarım saate basım sakınlıyor.işallah sana da ii gelır
Bizde burdayızzzzzz
hosgeldiin bebişiiim...ne yediin.
bilmiyom kuşum yaaaa
çörek otu vardı evde deniym akşam yapıym inşallah geçer sadece baş ağrısı değil bide ruhsuz ve donuğum varya canım hiç bişey istemiyor ev aldı başını gidiyo kılımı kıpırdatmak istemiyorum valla
hoşbuldumm
ay ne olabilir kuşum patatesssss yedim sadece pilav hoşuma gitmedi
slm kızlar bende doyurdum karnımı geldimmmmmmmm
anacım arada sırada banada oluyor.cinnetler buhranlar gelıyor.üstümü basımı yırtmak, etraftakılere satasmak, sac bas gırısmek gecıyor içimden.
Deriiin deriin neefes alıyorsuun bebişini düşünüyorsun..bikaçta insana laf soktun mu ohh miss tamamdırr
hosgeldiin yogunlu ınsann.sen tahlıl ucretını sormussun.bende ozelde yaptırmıstım 22 lıraydı.mıllete caktırmadan yaptırabılırsın yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?