Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

laf sokcan halim bile yok ağlamak istiyorummmmmmmmmm gecede tuttu kırizlerim bi ton ağladım

anam dünürüm desene senin durum vahimmmmmmm çok geçmiş olsun laf sokacak halin bile yok ha desene bugün sitede kavga yokkkk :)))))

selam kızlar
ne oldu bize böyle?? bende dün hava güzel yürüyüm dedim alt tarafımdaki ağrı sol bacağıma geçti ..şimdi adım atmakta bile zorlanıyorum..hepimize geçmiş olsun

hepimize nazar boncugu takayım dedim. allah hepimizi naarlardan saklasın.
aminnnnnnnnnnn cümlemizi inş
yidim yidim geldiimm :)))

ferdaaacııım amiin hepımızı nazardan korusun Rabıım :))
afiyet olsun kuzummm ne yedin gıııı
bizde doyduk geldik ama hala başım zonkluyo kızlar ben depresyona mı giriyom ne halim hal değil

bol bol dua oku geçer nazarmı değdi benim kuzumaaa

selam kızlar
ne oldu bize böyle?? bende dün hava güzel yürüyüm dedim alt tarafımdaki ağrı sol bacağıma geçti ..şimdi adım atmakta bile zorlanıyorum..hepimize geçmiş olsun

slm canım hoşgeldin ayy kızlar hepinize nazar mı değdi yaww
herkes dökülüyo bu ne böyleee

anam dünürüm desene senin durum vahimmmmmmm çok geçmiş olsun laf sokacak halin bile yok ha desene bugün sitede kavga yokkkk :)))))
aynen yaaa yok yani sıfır durumdayım

selam kızlar
valla nazara geldik yaa geçmiş olsun tatlımmmm niye öyle oldu ki ya

saolasın kuşum geçmedi mi hala başağrın minoset fayda etmedimi
minoset içtim hemde aptallığıma bak normal minoset içeceğime plus içtim yanlışlıkla

aminnnnnnnnnnn cümlemizi inş

afiyet olsun kuzummm ne yedin gıııı

bol bol dua oku geçer nazarmı değdi benim kuzumaaa
okuyorum içimden tatlım cidden nazar değdi galiba ben çok inanırım nazara

okudun mu canım hatmini bize de dua et olurmu
tatlım sancılar normaldir bende şimdi bilem var yani o sancılar
büyüyoruz ya kuşum ondandır

evet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor

laf sokcan halim bile yok ağlamak istiyorummmmmmmmmm gecede tuttu kırizlerim bi ton ağladım
ağlak ağlak ne ağlıyon gııı noldukine benimi özledin yoğsam
ayynen katılıyorummm,ayol onun ruhunda var sokmasa olmaz zatimmm gaz vermek yeterrr
Afr ebrar hoşgeldiniz kızlar

tabi gene ben yokummhame ruhsuz hem kör anam bu gaci

harbi haa havadan da olabılır yaw ..kaç gundur kapalı buhranlı bı hava var.hepımızı etkıledı tabı.annem geldı sabah ya o gelmeseydı bende buhranlarda olurdum kesın..

haydı herkeşş oynamaya :118: :118: açılın bakem biraaz.

gız melıs makarna bide karnıbahar yidim. ben cok severım sebzeee.canın cekmesın..

ebrucuum hosgeldın ciciş..sende duzenlı yuruyus yapıyor musun.birden yuklendın o yuzden mı oldu acep.bende bugun 30 haftalık oldum :79:
artık duzenlı yuruyus yapayım dıorum.cunku fecı hantallastım.

okudun mu canım hatmini bize de dua et olurmu
tatlım sancılar normaldir bende şimdi bilem var yani o sancılar
büyüyoruz ya kuşum ondandır
evet tatlım okudummm içim çok rahatlıyo okuyunca ohhhh çocuklarımda dinliyo ben okurkenn..oğlum biliyo zaten okumayı.
evet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor

katılıyorummm olabilerrrr,hoşgelmişen kuşummm.

hoşbuldum canımmmm ..yok ay hava soğuk diye çıkmıyordum dün güneşi görünce çıktım abarttım galiba ..ayyy evet 30.haftadasın ben çok tembelim hergün yürüyüşe nasıl çıkarım bilmem..kız bide bende ağrı çok bebek 30dan sonra hep başaşağı duruyor ..oda yürürken çok ağrı ve baskı yapıo

kepeklim nassın kuşummm maşşalh yav ebruşla sen önden gidiyosun sayılı haftalarınız kaldı,ebrucum birden yürüyüşlerini uzun tutma cnm benim,zor gelir kasılmaların artar ağrı ağır ve kısa yürüyüşler yap ve bol su iç.

evet canım yanlış yaptım çok yürüdüm dün bugün yataktan kalkamıyorum..su içiyorum canım geceleri hep tuvaletteyim .sudan mıdır nedir henüz şişmedim

evet tatlım okudummm içim çok rahatlıyo okuyunca ohhhh çocuklarımda dinliyo ben okurkenn..oğlum biliyo zaten okumayı.

katılıyorummm olabilerrrr,hoşgelmişen kuşummm.

oy maşallah oğlunaafferin ona

ama bizde hoşgeldin dedikkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…