laf sokcan halim bile yok ağlamak istiyorummmmmmmmmm gecede tuttu kırizlerim bi ton ağladım
patatesle pılavıda aynı ogune koyan zihniyeti alkıslıyorum. :81:
afr ebrar hoşgeldiniz kızlar
aminnnnnnnnnnn cümlemizi inş
hepimize nazar boncugu takayım dedim. allah hepimizi naarlardan saklasın.
afiyet olsun kuzummm ne yedin gııııyidim yidim geldiimm :)))
ferdaaacııım amiin hepımızı nazardan korusun Rabıım :))
bizde doyduk geldik ama hala başım zonkluyo kızlar ben depresyona mı giriyom ne halim hal değil
selam kızlar
ne oldu bize böyle?? bende dün hava güzel yürüyüm dedim alt tarafımdaki ağrı sol bacağıma geçti ..şimdi adım atmakta bile zorlanıyorum..hepimize geçmiş olsun
aynen yaaa yok yani sıfır durumdayımanam dünürüm desene senin durum vahimmmmmmm çok geçmiş olsun laf sokacak halin bile yok ha desene bugün sitede kavga yokkkk :)))))
valla nazara geldik yaa geçmiş olsun tatlımmmm niye öyle oldu ki yaselam kızlar
ne oldu bize böyle?? bende dün hava güzel yürüyüm dedim alt tarafımdaki ağrı sol bacağıma geçti ..şimdi adım atmakta bile zorlanıyorum..hepimize geçmiş olsun
minoset içtim hemde aptallığıma bak normal minoset içeceğime plus içtim yanlışlıklasaolasın kuşum geçmedi mi hala başağrın minoset fayda etmedimi
okuyorum içimden tatlım cidden nazar değdi galiba ben çok inanırım nazaraaminnnnnnnnnnn cümlemizi inş
afiyet olsun kuzummm ne yedin gıııı
bol bol dua oku geçer nazarmı değdi benim kuzumaaa
hehh şimdi gördüm okudum tatlımm,çok saol vallahi senden başkasıda yazmıyo zaten nedense,afrcıma çok üzüldüm yaaa kan testi yapsa bide keşke belki orda çıkar geç filan döllenme olayı olabilir belki...
ebrarım cnm sabah ders çalışırken uyumuşum malum sınav günüm yaklaşıyo,şimdide azucuk ahtimimi okuyum gelirim yine öptüm cnm çokkk....
aaa ebrarım ya bak şimdi geldi aklıma 2 gündür akşamları özellikle ama şuan sağ tarafımda göbek deliğimin yanından bir sancı giriyoki sorma vurup gidiyo ama canımı çok yakıyo sendede oluyomuyduki,netten baktım geve göbek büyüdüğü için diye yazıyodu inş da öyledir.
aynen yaaa yok yani sıfır durumdayım
valla nazara geldik yaa geçmiş olsun tatlımmmm niye öyle oldu ki ya
minoset içtim hemde aptallığıma bak normal minoset içeceğime plus içtim yanlışlıkla
okuyorum içimden tatlım cidden nazar değdi galiba ben çok inanırım nazara
ağlak ağlak ne ağlıyon gııı noldukine benimi özledin yoğsamlaf sokcan halim bile yok ağlamak istiyorummmmmmmmmm gecede tuttu kırizlerim bi ton ağladım
ayynen katılıyorummm,ayol onun ruhunda var sokmasa olmaz zatimmm gaz vermek yeterrranacım arada sırada banada oluyor.cinnetler buhranlar gelıyor.üstümü basımı yırtmak, etraftakılere satasmak, sac bas gırısmek gecıyor içimden.
deriiin deriin neefes alıyorsuun bebişini düşünüyorsun..bikaçta insana laf soktun mu ohh miss tamamdırr
Afr ebrar hoşgeldiniz kızlar
evet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor
evet tatlım okudummm içim çok rahatlıyo okuyunca ohhhh çocuklarımda dinliyo ben okurkenn..oğlum biliyo zaten okumayı.okudun mu canım hatmini bize de dua et olurmu
tatlım sancılar normaldir bende şimdi bilem var yani o sancılar
büyüyoruz ya kuşum ondandır
evet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor
harbi haa havadan da olabılır yaw ..kaç gundur kapalı buhranlı bı hava var.hepımızı etkıledı tabı.annem geldı sabah ya o gelmeseydı bende buhranlarda olurdum kesın..
haydı herkeşş oynamaya :118: :118: açılın bakem biraaz.
gız melıs makarna bide karnıbahar yidim.ben cok severım sebzeee.canın cekmesın..
ebrucuum hosgeldın ciciş..sende duzenlı yuruyus yapıyor musun.birden yuklendın o yuzden mı oldu acep.bende bugun 30 haftalık oldum :79:
artık duzenlı yuruyus yapayım dıorum.cunku fecı hantallastım.
evet tatlım okudummm içim çok rahatlıyo okuyunca ohhhh çocuklarımda dinliyo ben okurkenn..oğlum biliyo zaten okumayı.
katılıyorummm olabilerrrr,hoşgelmişen kuşummm.
kepeklim nassın kuşummm maşşalh yav ebruşla sen önden gidiyosun sayılı haftalarınız kaldı,ebrucum birden yürüyüşlerini uzun tutma cnm benim,zor gelir kasılmaların artar ağrı ağır ve kısa yürüyüşler yap ve bol su iç.
evet tatlım okudummm içim çok rahatlıyo okuyunca ohhhh çocuklarımda dinliyo ben okurkenn..oğlum biliyo zaten okumayı.
katılıyorummm olabilerrrr,hoşgelmişen kuşummm.
hoşbuldum canımmmm ..yok ay hava soğuk diye çıkmıyordum dün güneşi görünce çıktım abarttım galiba ..ayyy evet 30.haftadasınben çok tembelim hergün yürüyüşe nasıl çıkarım bilmem..kız bide bende ağrı çok bebek 30dan sonra hep başaşağı duruyor ..oda yürürken çok ağrı ve baskı yapıo
nasıııı yaa ebrunun 80.
kepeklimin nasıl 77 günü kalıyo anlamamak ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?