okuycam bende tatlımevet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor
valla bugün laf sokcak halim yokağlak ağlak ne ağlıyon gııı noldukine benimi özledin yoğsam
ayynen katılıyorummm,ayol onun ruhunda var sokmasa olmaz zatimmm gaz vermek yeterrr
tabi gene ben yokummhame ruhsuz hem kör anam bu gaci
her gece 11 12 gibi kocayla çıkmaya çalışıyoz yürüyüşe soın günlerde martta izne çıkıym arkadaşlarla sahile sabah yürüyüşüne incez inşallahharbi haa havadan da olabılır yaw ..kaç gundur kapalı buhranlı bı hava var.hepımızı etkıledı tabı.annem geldı sabah ya o gelmeseydı bende buhranlarda olurdum kesın..
haydı herkeşş oynamaya :118: :118: açılın bakem biraaz.
gız melıs makarna bide karnıbahar yidim.ben cok severım sebzeee.canın cekmesın..
ebrucuum hosgeldın ciciş..sende duzenlı yuruyus yapıyor musun.birden yuklendın o yuzden mı oldu acep.bende bugun 30 haftalık oldum :79:
artık duzenlı yuruyus yapayım dıorum.cunku fecı hantallastım.
saol canımm,yok okuyabildiğim yere kadar okuyorum mesela 22 sayfa okumuşum az önce...nasılsın melisimm?günde 1 cüz mü okuyorsun ? Allah kabul etsin
evet canım yanlış yaptım çok yürüdüm dün bugün yataktan kalkamıyorum..su içiyorum canım geceleri hep tuvaletteyim .sudan mıdır nedir henüz şişmedim
hoşbuldum canımmmm ..yok ay hava soğuk diye çıkmıyordum dün güneşi görünce çıktım abarttım galiba ..ayyy evet 30.haftadasınben çok tembelim hergün yürüyüşe nasıl çıkarım bilmem..kız bide bende ağrı çok bebek 30dan sonra hep başaşağı duruyor ..oda yürürken çok ağrı ve baskı yapıo
oy maşallah oğlunaafferin ona
ama bizde hoşgeldin dedikkkkk
okuycam bende tatlım
valla bugün laf sokcak halim yok
evet seni özledim kuzucum ben afr ve ebrara yazarkene daha sen gelmemiştin o yüzden sana yazmadım kuşum küsme hemen
her gece 11 12 gibi kocayla çıkmaya çalışıyoz yürüyüşe soın günlerde martta izne çıkıym arkadaşlarla sahile sabah yürüyüşüne incez inşallah
valla kepeklim bende oynayacak mod yok kız
bende haliç kenarında yürüyebilirim ama kokudan erken doğum yapabilirim ..en iyisi ben yatıyım evde bol bol .
saol canımm,yok okuyabildiğim yere kadar okuyorum mesela 22 sayfa okumuşum az önce...
aman dikkat et kontrollerini aksatma sonra benim gibi sık tuvalate gittiğinde anlamazsın suyun boşaldığını çiş zannedersin.
pff benimki şimdilik cok oynak bı asagıda bı yukarda.saatı saatını tutmuyor.du bakalım nolcaz halımız.
meliiss cınıım senın ılk ıkısı normal mı dogdu.ay anacım az tavsıye versaaneee..napıcaz yurucezmı kosucaz mı.yan gelıp yatıcaz mı..
abooo bende ebrar beni görmedi diyodum ben görmemişim bebeğimm hoşbuldum ..nasılsın?
pff benimki şimdilik cok oynak bı asagıda bı yukarda.saatı saatını tutmuyor.du bakalım nolcaz halımız.
meliiss cınıım senın ılk ıkısı normal mı dogdu.ay anacım az tavsıye versaaneee..napıcaz yurucezmı kosucaz mı.yan gelıp yatıcaz mı..
çok kokuyomu yavvvv hala orası en sopn yazın içinde gittim fazla bi koku yoktu
çok kokuyomu yavvvv hala orası en sopn yazın içinde gittim fazla bi koku yoktu
söylenilenlere göre eskisi gibi değilmiş şimdi daha iyiymiş.ama arada fena kokuyor .
hay maşallah bende eskiden öyleydim çalışmaya başladım 2 sayfayı bile kar sayar oldum ..10 cüzüm kaldı inş. doğuma bitirebilirim.
kız gerçekten mi çişten ayırt edemezmiyim?kokusu rengi falan nasıl ? ağrı olmadanda su gelebilir mi?
benim kızım çok hareketli değil ..bazen çok üzülüyorum .doktorda günde 10 kereden az hareket ederse gel dedi.şimdilik 10 u geçiyor . sakin mi olacak aceba babası gibi.
kontrolün ne zaman bana kilosunu yaz tamam mı? benim kızım çok zayıf
vallahi kızlar umarım normal doğum yaparsınız çünkü sizin ilk doğumunuz olucak...
sakın panik yapmayın helede doğum videoları hiiççç izlemeyin korkutuyolar çünkü siz sadece bol dua edip sakin davranın...
ebruu kuzum nasıl heyecan var mı kuzum anlatsana yaw
ay senin kadar olunca nasıl olurum ne yaparım düşünemiyom yaa
ay anlat kız biraz
ya hakkaten inş. bi sorun çıkmazda normal yaparız
bebek içinde anne içinde en sağlıklısı normal doğum
kızlar bu arada eflal nerde kaç gündür gelmiyoo
tatlım bebekler kilosunu son günlerinde daha çok alır o yüzden daha bol süt ürünleri tüketin tavsiyem yoğurt tabiki,oğlum 4 kg doğdu hemide 38+4 doğdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?