Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet bende nazara çok inanırım ..hadi hepimiz nas felak okuyalım .baş ağrın havalardanda olabilir canım ..bi soğuk bi sıcak vücut uyum sağlayamıyor
okuycam bende tatlım

ağlak ağlak ne ağlıyon gııı noldukine benimi özledin yoğsam

ayynen katılıyorummm,ayol onun ruhunda var sokmasa olmaz zatimmm gaz vermek yeterrr

tabi gene ben yokummhame ruhsuz hem kör anam bu gaci
valla bugün laf sokcak halim yok
evet seni özledim kuzucum ben afr ve ebrara yazarkene daha sen gelmemiştin o yüzden sana yazmadım kuşum küsme hemen

her gece 11 12 gibi kocayla çıkmaya çalışıyoz yürüyüşe soın günlerde martta izne çıkıym arkadaşlarla sahile sabah yürüyüşüne incez inşallah
valla kepeklim bende oynayacak mod yok kız

nasılsın melisimm?günde 1 cüz mü okuyorsun ? Allah kabul etsin
saol canımm,yok okuyabildiğim yere kadar okuyorum mesela 22 sayfa okumuşum az önce...
evet canım yanlış yaptım çok yürüdüm dün bugün yataktan kalkamıyorum..su içiyorum canım geceleri hep tuvaletteyim .sudan mıdır nedir henüz şişmedim

aman dikkat et kontrollerini aksatma sonra benim gibi sık tuvalate gittiğinde anlamazsın suyun boşaldığını çiş zannedersin.

pff benimki şimdilik cok oynak bı asagıda bı yukarda.saatı saatını tutmuyor.du bakalım nolcaz halımız.

meliiss cınıım senın ılk ıkısı normal mı dogdu.ay anacım az tavsıye versaaneee..napıcaz yurucezmı kosucaz mı.yan gelıp yatıcaz mı..

bende haliç kenarında yürüyebilirim ama kokudan erken doğum yapabilirim ..en iyisi ben yatıyım evde bol bol .

hay maşallah bende eskiden öyleydim çalışmaya başladım 2 sayfayı bile kar sayar oldum ..10 cüzüm kaldı inş. doğuma bitirebilirim.

kız gerçekten mi çişten ayırt edemezmiyim?kokusu rengi falan nasıl ? ağrı olmadanda su gelebilir mi?

ahh bacımmm benim 2side sezeryan,ilk doğumumda bende her gece eşimle yürüyüşe çıkardım,elimde su yavaş yavaş yürürdüm çatım açılsın diye dr çatımın dar olduğunu söylemişti çünkü,size yaptımı çatı muayenesi????
sonra nolduuu kontrole gittik eşimle aniden sezeryana aldılar suyum boşalmışş wcye çok sık gitmiştim ama anlamıştım aslında ,kordon boynuna dolanmışşş,alttanda 3 cm açılmış yallah sezeryana yani,onu allah bilir be kuşum son saniyede belli oluyor herşey,e 2.cide sezeryan oluyo tabikide ozaman.

çok kokuyomu yavvvv hala orası en sopn yazın içinde gittim fazla bi koku yoktu

abovvvvvvvvvvv olmamı leş kimin hemde

yok bacım yok anlaşılmıyo işte,oyüzden bol su iç,ama benimki korkudan oldu evet,eşim trafik kazası geçirmişti ve kimmseler bana bişey demiyolardı herkez habire nasıl olduğumu sorup duruyordu,sabaha kadar bende şimi sorup durdum hep bi mazerat uydurdula sabaha karşıda eve gelince eşimin yüzünün halini gördüm sonrada olan oldu tabi.

benim kızım çok hareketli değil ..bazen çok üzülüyorum .doktorda günde 10 kereden az hareket ederse gel dedi.şimdilik 10 u geçiyor . sakin mi olacak aceba babası gibi.

kontrolün ne zaman bana kilosunu yaz tamam mı? benim kızım çok zayıf

vallahi kızlar umarım normal doğum yaparsınız çünkü sizin ilk doğumunuz olucak...
sakın panik yapmayın helede doğum videoları hiiççç izlemeyin korkutuyolar çünkü siz sadece bol dua edip sakin davranın...

tatlım bebekler kilosunu son günlerinde daha çok alır o yüzden daha bol süt ürünleri tüketin tavsiyem yoğurt tabiki,oğlum 4 kg doğdu hemide 38+4 doğdu.

ya hakkaten inş. bi sorun çıkmazda normal yaparız
bebek içinde anne içinde en sağlıklısı normal doğum

kızlar bu arada eflal nerde kaç gündür gelmiyoo

ebruu kuzum nasıl heyecan var mı kuzum anlatsana yaw
ay senin kadar olunca nasıl olurum ne yaparım düşünemiyom yaa
ay anlat kız biraz

valla canım korkuyorum desem yeridir ..erken gelecek diye aklım çıkıyor ..kimsem yok eşimden başka .aniden gelirse çok kötü olur..ama evde olmak o kadar güzel ki ..vakit çabuk geçiyor ..ama 15 kilo aldım şimdiye kadar o biraz fazla ama olsun napalım

tatlım bebekler kilosunu son günlerinde daha çok alır o yüzden daha bol süt ürünleri tüketin tavsiyem yoğurt tabiki,oğlum 4 kg doğdu hemide 38+4 doğdu.

oyy maşallah oğlunaya melis ben pek yoğurt yiyemiyorum
o yüzden her akşam ayran yapıyorum yada cacık yapıyorum yoğurt yiyebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…