Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

uyuz karııııııııııııııııııııııııııııı ne şekiştiriyon beni
hakettin cadıııı handanıa kızarken sende yapıyon terkediyon bizi.yakalım böyle

selam kızlar
gül canım çoook sevindim Allah sanada nasip etsin inş.Allah isterse herşey olur ya ne güzel

amin cnmmm bizlerde çok sevindikkkk. şükür rabbime.

hepsini kullacağımda hemen başlasammı adet olmayımı beklesem onu düşünüyorum soğan suyuda denemek istiyorum bende 2 çeşit çay yaptırdım aktarda siklus çayı diyor almanlar 2 çeşit çay biri adetin ilk döngüsünde öteki 2. döngüsünde içiliyor
:) dayımın karısı geçende güldürdü beni yakında dallanıp budaklanacaksın diyor haklı vallaha :)

hakettin cadıııı handanıa kızarken sende yapıyon terkediyon bizi.yakalım böyle

amin cnmmm bizlerde çok sevindikkkk. şükür rabbime.

gül rüyamı hatırlıyor musun yanında ablan ya da kız kardeşin ve enişten var demiştim ..onlara çıktı bak bebek müjdesi

hoşgeldün tatlımmmmmmmmmmmm
benim sırtım çok ağrıyooooooooooooo

çok çalışmakdandır eeee bide göbüş büyüdü sırtın eğildi. kolaymı kocqa göbeği taşımakk
bende buaralar hep bişiler yemek istiyomyaaaa iştahım iyice açıldı kilo alcam falla

uyuz gülllllllllllll napalım olummm çalışmayalımmı şimdide kocişimle konuştum ne desem benim karım hamile ne kadar zor durumdayım biliyomusun diyo deli etti beni yaaa ne yaptıysam adama
ebrum saol kuşum yaaa akşam biraz uzanırsam geçer herhalde diyorum

cnmm adet olunca başlanır otlara bence. hadi bakalım inşallah iyi sonuç alırsın

işte işte körle yatan şaşı kalkara en iyi örnek bu kızcağızı biz bozduk

kötü örnek oluyon bacım bize. terbiyemizi bozdun kızınınkinide bozmşundur allah bilir. sen yine kaçıp duruyon başka yerlere görüyom seniii bak takipteyimm terkederim bak böyle yaparsanız göremessiniz beni tehdide bak beeeeeh

dimek sende başka yerlerdesin ki didem i görüyon
sende gidiyon ha başka topiklere

başka ne bekliyon
haklısın bacııııııııııııııı

kız wc demi gitmiym manyakkkkkkkkk senin gibi hortum atacak yerim yok benim allaha şükür wc ye gidebiliyom

dimek sende başka yerlerdesin ki didem i görüyon
sende gidiyon ha başka topiklere
aşağıda didemi görmedimmi bilomm delüüüü araştır nere gidomuşum hiçbiyeri bulamassınız. okumaya bilem gitmiyom. yeşil ıiığı yanıyo ama aşada görünmüyo dimekki kaçıyo

lannnnn vc gitsen aşada görünürdünn hem hortumuma laf etme senide olcağın ooo bebek doğunca vc gitmeye fırsat bulamayıp hortum takıcan çünkü kendn gibi kızın çektircek sana

Son düzenleme:
lannnnn vc gitsen aşada görünürdünn hem hortumuma laf etme senide olcağın ooo bebek doğunca vc gitmeye fırsat bulamayıp hortum takıcan çünkü kendn gibi kızın çektircek sana

manyak karı sayfayı burda bırakıp gidemde birileri gelsin ne yazdığımımı görsün boş pencere açıp orda bırakıp gidiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…