hakettin cadıııı handanıa kızarken sende yapıyon terkediyon bizi.yakalım böyleuyuz karııııııııııııııııııııııııııııı ne şekiştiriyon beni
selam kızlar
gül canım çoook sevindim Allah sanada nasip etsin inş.Allah isterse herşey olur ya ne güzel
cnm benim yımırtalara kullandığım otlar fayda etti. denicektin hani. hem ot hem ilaç tavan yaptırdı. eylüldede ilaç kullandım ama 1 tane yımırta zor olduydu geçen ay ot içtim buayda ilaç alınca sonuç ortada.
hoşgeldün tatlımmmmmmmmmmmm
benim sırtım çok ağrıyooooooooooooo
hakettin cadıııı handanıa kızarken sende yapıyon terkediyon bizi.yakalım böyle
amin cnmmm bizlerde çok sevindikkkk. şükür rabbime.
hoşgeldün tatlımmmmmmmmmmmm
benim sırtım çok ağrıyooooooooooooo
annaaaaaaaaaaaaaa doğru valla cnmmmm çıktı rüyannnn. hiçde umulmuyordu böyle bi haber.gül rüyamı hatırlıyor musun yanında ablan ya da kız kardeşin ve enişten var demiştim ..onlara çıktı bak bebek müjdesi
hepsini kullacağımda hemen başlasammı adet olmayımı beklesem onu düşünüyorum soğan suyuda denemek istiyorum bende 2 çeşit çay yaptırdım aktarda siklus çayı diyor almanlar 2 çeşit çay biri adetin ilk döngüsünde öteki 2. döngüsünde içiliyor
:) dayımın karısı geçende güldürdü beni yakında dallanıp budaklanacaksın diyor haklı vallaha :)
Lan karılar naber geldim emme gidecem
işte işte körle yatan şaşı kalkara en iyi örnek bu kızcağızı biz bozduk
işte işte körle yatan şaşı kalkara en iyi örnek bu kızcağızı biz bozduk
kötü örnek oluyon bacım bize. terbiyemizi bozdun kızınınkinide bozmşundur allah bilir. sen yine kaçıp duruyon başka yerlere görüyom seniii bak takipteyimm terkederim bak böyle yaparsanız göremessiniz benitehdide bak beeeeeh
haklısın bacıııııııııııııııbaşka ne bekliyon
kötü örnek oluyon bacım bize. terbiyemizi bozdun kızınınkinide bozmşundur allah bilir. sen yine kaçıp duruyon başka yerlere görüyom seniii bak takipteyimm terkederim bak böyle yaparsanız göremessiniz benitehdide bak beeeeeh
dimek sende başka yerlerdesin ki didem i görüyon
sende gidiyon ha başka topiklere
aşağıda didemi görmedimmi bilomm delüüüü araştır nere gidomuşum hiçbiyeri bulamassınız. okumaya bilem gitmiyom. yeşil ıiığı yanıyo ama aşada görünmüyo dimekki kaçıyodimek sende başka yerlerdesin ki didem i görüyon
sende gidiyon ha başka topiklere
haklısın bacııııııııııııııı
aşağıda didemi görmedimmi bilomm delüüüü araştır nere gidomuşum hiçbiyeri bulamassınız. okumaya bilem gitmiyom. yeşil ıiığı yanıyo ama aşada görünmüyo dimekki kaçıyo
kız wc demi gitmiym manyakkkkkkkkk senin gibi hortum atacak yerim yok benim allaha şükür wc ye gidebiliyom
lannnnn vc gitsen aşada görünürdünn hem hortumuma laf etme senide olcağın ooo bebek doğunca vc gitmeye fırsat bulamayıp hortum takıcan çünkü kendn gibi kızın çektircek sana
:118::118::118::118::118::118:
işte bu yaaaaaaaaaa canım benimmmmmmmmmmmmm
:87::87::87::87::87::87:sizlere layık olmaya çalışıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?