seni çokkk seviyom kuşummmmmmmmmmmmmmmmmm
bitanem benim oyyyyy yirim seni yirim yirim
manyak karı sayfayı burda bırakıp gidemde birileri gelsin ne yazdığımımı görsün boş pencere açıp orda bırakıp gidiyom
beni yimeee çok büyüdüm boğazında kalırım kuşumm
bende seni seviyemmmmmmmmmmm
olsun tatlımmmm zeytinyağı içerim yanındabeni yimeee çok büyüdüm boğazında kalırım kuşumm
bende seni seviyemmmmmmmmmmm
oldu ben senin gibi bunakmıyım hortum takıymkısım adın çıkmış bikeremmmmmm napsan boşşşş ayrılmıcan burdan gerekirse hortum takıcan
kıskandııııııııııııııııııııııhıhhhhhh yalakalar
yawrularrrr hepinizi öpüyorumallaha emanet olunn
iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrr
kavga etmiiiiinn
selam scnm iyilik senden naberrrrr sanada haber verim ablamın olmuyodu çocu 8 senedir ilaçsız adet bile görmüyodu son aylarda hiç adeti gelmiyodu damla damla. menepoza girdiğini düşünürken hamile kalmış 7 haftalık hamile.
yani canımmmm ablam bile hamile kaldıysa bizler hayli hayli kalırız.
naptın gittinmi doktora
kavga etmiiiiinn
olsun tatlımmmm zeytinyağı içerim yanında
oldu ben senin gibi bunakmıyım hortum takıym
kıskandıııııııııııııııııııııı
bizde seni öptük kuşum iyi akşamlar
canım çok sevindim darısı başına umarım seninde iyi haberlerini alırız
kavga mı? kim kavga ediyor ben gene geriden geldiğim için takip edemedim konuları
bulatım çoştu bayağı bide sürekli lavoboya koşup duruyom
kız gel kız yanlız buldu bu gül beni ben sana dimedimmiydi bak oldu olankavga etmiiiiinn
bunamaya gerek yokk vaktin olmuycak belkide lazımlık taşıycan yanında heheeeeeee
ne kıskancam ala alaaaaa sefin birbirinizi senden yana olmasaydı görürdüm tepkini sen yalakasın asıl
ooooooooo kipekli hanım siz buraya gelirmiydiniz nasıl ayrıldınız diğer topicinizden
yuuh yaa çüşş yaaa.ömrü hayatımda ikinci defa baska bı yere yazdım..yazdım yazdım ama neden yazdım.:95:.cunku saat 2 den sonra burada bı Allahın kulu yoktu..:95:
saol canımmm allahım cümlemize versin. kavga yok bacıııı kipeklinin tepkisi buu bakma ona
zaten pazartesi için izin alamadım :95:
cinlerim tepemde.. :95:
izin demeye fırsat kalmadı,şu şu dosyalar pazartesi şu şekilde planlanacak,çizimleri bitecek firmalara bilgi verilecek...vs vs vs
olduu olduu hemen hallederım ben :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?