gül abla hoş geldin karn ene zaman
merhaba kızlar. nasılsınız bakalım. beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun diyicem. doktora gittim bugün ve bir kızım oluyor. allahıma şükür saglıgında bir sorun yok ama 3 lü test için kan verdim. haftaya cumaya kadar beklicem sonuçları için çok heyecanlıyım başım agrıyor ve kanrım agrıyor adet günüm geldi ondan zannedersem o yüzden böyle oldum sanki tansiyonum düşüyor gibi. başım dönüyor resmen sabah çok aç kaldım diyemi kan verdim diyemi böyle oldum bilmiyorum çokda iş var dükkanda adım atacak halim yok ama 2 kez bankaya gidip gelicem. allahım nasıl akşam olur bugün.
merhaba kızlar. nasılsınız bakalım. beni soracak olursanız iyi diyelim iyi olsun diyicem. doktora gittim bugün ve bir kızım oluyor. allahıma şükür saglıgında bir sorun yok ama 3 lü test için kan verdim. haftaya cumaya kadar beklicem sonuçları için çok heyecanlıyım başım agrıyor ve kanrım agrıyor adet günüm geldi ondan zannedersem o yüzden böyle oldum sanki tansiyonum düşüyor gibi. başım dönüyor resmen sabah çok aç kaldım diyemi kan verdim diyemi böyle oldum bilmiyorum çokda iş var dükkanda adım atacak halim yok ama 2 kez bankaya gidip gelicem. allahım nasıl akşam olur bugün.
cnm karne herhalde ama belki doktor pazartesi hcg baktır der. yaaa ama anlamadığım bir konu var.
ebrarım anlatıver bana. 30,12,2010 da iğneyi vuruldum 31 inde çatladı ne zaman adet günüm.
annem bana hep şişko dioooo
oyyyy bitane daha cim cime mi geliyooo anammm kızlar bastı burayıııı erkek sayısı az laaaaaa
ne güsel içine doğan çıktı bak cnmm. kan testide temiz çıkar merak etme cnmmm
bakkkk ebrar yine takma diyon bacıııııııııııııııııııııııııııı acıyo işde sölücem mananeeeeeeee
tatlım sanırım çatlamadan sonra emin deilim ama 14.gün falan adet olunuyor sanırım
canım meraba ayy gerçektenmi kızınmı olucak oy oy maşallah hadi hayırlısı olsun inş...
canım kötüysen izin al git eve senden önemli işler.
uyyyyyyyyy maşallahhhbi kızımız daha oluyor haa
kız senesi hakkaten yaa hadi gözünaydın ferdam rabbim tamamına erdirsin
canım hemen bişeyler yeseydin tuzlu falan iyi gelir
oyyyy bitane daha cim cime mi geliyooo anammm kızlar bastı burayıııı erkek sayısı az laaaaaa
ne güsel içine doğan çıktı bak cnmm. kan testide temiz çıkar merak etme cnmmm
evet bir kaç gündür hep kız diyordum rüyamda bile görmüştüm. demekki annelik iç güdüleri insana gerçekleri gösteriyor. allah sana da nasip etsin ama senin 2 zin olacak allahın izniyle bir kız bir erkek.
bakkkk ebrar yine takma diyon bacıııııııııııııııııııııııııııı acıyo işde sölücem mananeeeeeeee
canım gözün aydın demek kızın oluyor ha çok güzel bir haber.
kan vermişsen hemen kahvaltı yap cnm özellikle tatlı falan ye
aç kalma daha fazla k.i.b
herkese slm kızlar sabah doktora gittik geldik bi sorun yok çok şükür bulantılaırm için idrar tahlili fln istedi doktor öğleden sonra çıkcıak bakalım birde benim Sat göre 10 haftalık ama ultrasondan bakınca 8 hafta 4 gün dedi bi sorun yok dedi ama 2 hafta geriden mi giriyo yani kafam takıldı
inşallah sonuçların temiz çıkar canım takma kafanı. öbürüde şimdik şöyle oluyor. sen adet bitimi hemen hamile kalmıyon ki adetten sonraki hafta döllenme oluyor bir hafta da yaklaşık olarak bebegin yerleşmesi derken sürüyor. ona göre bakmak lazım adetten 15 gün sonra gerçekten hamile sayılıyon o yüzden normal yani. geriden filan gelmiyor allahın izniyle. takma kafanı böyle şeyleri.
inş canım bakalım saat 2 de alıcak eşim alıcak sonuçları doğru bencede öyle hemen hamile kalmıyoruz ama birden korkdum işte peki doğumda ona göre o zman dimi yani ben netten baktıüımda muhtemel doğum 1 eylül gözüküyor ama ulrasona göre 8 hafta 4 günlük ise ona göre 2 g-hafta atıyo off gene kafamı karıştırdım
selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
inş canım bakalım saat 2 de alıcak eşim alıcak sonuçları doğru bencede öyle hemen hamile kalmıyoruz ama birden korkdum işte peki doğumda ona göre o zman dimi yani ben netten baktıüımda muhtemel doğum 1 eylül gözüküyor ama ulrasona göre 8 hafta 4 günlük ise ona göre 2 g-hafta atıyo off gene kafamı karıştırdım
selam scnm iyilik senden naberrrrr sanada haber verim ablamın olmuyodu çocu 8 senedir ilaçsız adet bile görmüyodu son aylarda hiç adeti gelmiyodu damla damla. menepoza girdiğini düşünürken hamile kalmış 7 haftalık hamile.
yani canımmmm ablam bile hamile kaldıysa bizler hayli hayli kalırız.
naptın gittinmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?