Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım meraba ayy gerçektenmi kızınmı olucak oy oy maşallah hadi hayırlısı olsun inş...
canım kötüysen izin al git eve senden önemli işler.

uyyyyyyyyy maşallahhhbi kızımız daha oluyor haa
kız senesi hakkaten yaa hadi gözünaydın ferdam rabbim tamamına erdirsin
canım hemen bişeyler yeseydin tuzlu falan iyi gelir

oyyyy bitane daha cim cime mi geliyooo anammm kızlar bastı burayıııı erkek sayısı az laaaaaa
ne güsel içine doğan çıktı bak cnmm. kan testide temiz çıkar merak etme cnmmm

bakkkk ebrar yine takma diyon bacıııııııııııııııııııııııııııı acıyo işde sölücem mananeeeeeeee

cnm karne herhalde ama belki doktor pazartesi hcg baktır der. yaaa ama anlamadığım bir konu var.
ebrarım anlatıver bana. 30,12,2010 da iğneyi vuruldum 31 inde çatladı ne zaman adet günüm.

tatlım sanırım çatlamadan sonra emin deilim ama 14.gün falan adet olunuyor sanırım

aman iyi be söyleyiver o zaman hem ben takma diyom emme ondan sonra ne diyom
içerde çalışma var diyomdelüüüü
neyse kızlar ben yemeğe gideyim de bebekimi doyurayımm

canım gözün aydın demek kızın oluyor ha çok güzel bir haber.
kan vermişsen hemen kahvaltı yap cnm özellikle tatlı falan ye
aç kalma daha fazla k.i.b

herkese slm kızlar sabah doktora gittik geldik bi sorun yok çok şükür bulantılaırm için idrar tahlili fln istedi doktor öğleden sonra çıkcıak bakalım birde benim Sat göre 10 haftalık ama ultrasondan bakınca 8 hafta 4 gün dedi bi sorun yok dedi ama 2 hafta geriden mi giriyo yani kafam takıldı

canım meraba ayy gerçektenmi kızınmı olucak oy oy maşallah hadi hayırlısı olsun inş...
canım kötüysen izin al git eve senden önemli işler.

allah razı olsun canım. erkek olmasını çok istiyorudum ama doktor kız diyince çok sevindim bende hatta birşeyin resmini çekmiş acaba dedim kızımın kuşumu kardeşlerimle evirdik çevirdik baktık ama birşey anlamadık. nasıl gideyim canım. bir yardımcım yok yerime bakabilecek kimse yok. şimdi burda olmasan pazartesi bu işler ve daha fazlası beni bekliyor olacak. allah yardım etsin ne diyeyim. hayat çok zor.

uyyyyyyyyy maşallahhhbi kızımız daha oluyor haa
kız senesi hakkaten yaa hadi gözünaydın ferdam rabbim tamamına erdirsin
canım hemen bişeyler yeseydin tuzlu falan iyi gelir

evet bir kızımız daha oluyor allah cümlemizin evlatlarını bizlere bagışlasın. amin allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin. inşallah. yedim kahvaltı yaptım ama kahvaltıdan önce meyve suyu içtim. belki oda böyle yapmış olabilir.

canım gözün aydın demek kızın oluyor ha çok güzel bir haber.
kan vermişsen hemen kahvaltı yap cnm özellikle tatlı falan ye
aç kalma daha fazla k.i.b

sagol canım allah sana da yaşatsın inşallah bu duyguları tez zamanda. ayyy yedim yedim durumu bogazım zaten her şeyimi tezden aldım çantama doldurduydun. açlık çok kötü hele de hamileyken aman allahım insan doymıcan sanıyor.

inşallah sonuçların temiz çıkar canım takma kafanı. öbürüde şimdik şöyle oluyor. sen adet bitimi hemen hamile kalmıyon ki adetten sonraki hafta döllenme oluyor bir hafta da yaklaşık olarak bebegin yerleşmesi derken sürüyor. ona göre bakmak lazım adetten 15 gün sonra gerçekten hamile sayılıyon o yüzden normal yani. geriden filan gelmiyor allahın izniyle. takma kafanı böyle şeyleri.

inş canım bakalım saat 2 de alıcak eşim alıcak sonuçları doğru bencede öyle hemen hamile kalmıyoruz ama birden korkdum işte peki doğumda ona göre o zman dimi yani ben netten baktıüımda muhtemel doğum 1 eylül gözüküyor ama ulrasona göre 8 hafta 4 günlük ise ona göre 2 g-hafta atıyo off gene kafamı karıştırdım

canım son sata göre giriyorlar ama ultrason cihazı zannedersem bebegin durumuna göre gününü söylüyor. mesela ben şuan da 21 temmuzda dogurucam gibi gözüküyor hesaplıyorum 21 temmuzda 42 haftalık olucaz herşeyin hayırlısı artık son aylara dogru kesin ve net bir bilgi alırız bu konuyla ilgili. hiç takma kafana. benim daha ultrasonda 3 haftadır normal aynı tarihi çıkartıyor. ilerleyen dönemlerde daha netleşecek canım.

selam kızlar ben geldim naber nasılsınız

selam scnm iyilik senden naberrrrr sanada haber verim ablamın olmuyodu çocu 8 senedir ilaçsız adet bile görmüyodu son aylarda hiç adeti gelmiyodu damla damla. menepoza girdiğini düşünürken hamile kalmış 7 haftalık hamile.
yani canımmmm ablam bile hamile kaldıysa bizler hayli hayli kalırız.
naptın gittinmi doktora

sağol ya gerçekten içimi rahatlattın

ayyyy çok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim gibiymiş desene ablanda ondadamı yumurtlama olmuyordu kendiliğindenmi oldu yoksa tedavi gördümü
ben en son pazartesi gittim alttan ultrasonla baktı herşey normal ve rahim temiz dedi kist falanda yokmuş çok şükür halbuki klomen kullanmıştım ve klomen kist yapmaya çok müsait şaşırdım vallaha
şimdi duphaston kullanıyorum bitince inşallah adet olacağım 9. günü gidip rahim filmini çektircem eşimdende sperm testi istedi rapor çıkartıp iğne tedavisine başlayacak ay keşke kendiliğimden hamile kalsam yaaaa

senden naber yumoşlar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…