Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım prolakdini yüksekdi hoşimen mi neyse öyle bi hastalığı vardı lemf bezleri çalışmıyodu devamlı kilo alıyodu yıllardır hormon ilacı içiyo guatr vardı. yıllar önce 3 kere aşılama denendi tutmadı. artık çocuğum olmuyo die hayatını yaşıyodu. hiç bebek tedavisi fln görmedi busene sadece prolaktinim düştü diyodu ama ilaca devam ediyodu ve adetleri çok az bazı aylar gelmiyodu. kendiliğinden allahdan hamile kalmış mucize gibi bişi cnm. allah istedikden snra olmayacak yok.hala kendi şokda inanamıyo çocuk 2 aylık olmuş nerdeyse bizim zorumuzla test yaptı dün teste bile inanmıyoda zorla hastaneye götürttük orda bi bakıyolar kalbi bile atıyo bebişin. rüyadayım diyo uyancam bitcek sanki öyle geliyo diyo.geçen az az leke görmüş bu menepoza giriyom diye üzülüp duruyodu meğer üstüne görmüş anlamamış tabi

vallaha çok sevindim inşallah bizede nasip eder allah o günleri

vallaha çok sevindim inşallah bizede nasip eder allah o günleri

inşallah cnmmm.
seninde tedaviye başlamana seviniyom. ihmal etme artık. duphaston la adet görürsün. ben geçen hafta çatlatma vuruldum 2 yımırta çatladı cnmm. ve çalıştık. bakalım bugün dr. kontrolüm var.
ne dicek tuttumu bilmom artık. doktorun dediği günlere uyduk gerisi allahdan bizimde 3 ay ilaçla deneriz dedi olmassa tüp bebeğe gönderirim dedi ama benim yumurtalar çalışıyo 12 adet yumurtam oluştu düşün yani 2 si gelişti diğerleri 11 mm de kaldı. gelişimi çok iyi.

ammada çok yumurtan olmuş ne güzel vallaha inşallah tutmuştur canım artık yarın güzel bi haber alırız inşallah

inşallah cnmm evt bende çok şaşırdım bukadan yımırtaya. ama doktor anlıycakmıki beni çağırdı bilmom.

vallaha hiç bi fikrim yok öyle bakınca anlarmı anlamazmı kaç gün geçti çatlamanın üstüne 10 gün falan olduysa belki kanda bakar anlar hadi hayırlısı canım

vallaha hiç bi fikrim yok öyle bakınca anlarmı anlamazmı kaç gün geçti çatlamanın üstüne 10 gün falan olduysa belki kanda bakar anlar hadi hayırlısı canım

bugün 9 cu gün ama orda kan tahlili yok.
herhalde muayene edicek rahimdeki değişikliği anlar onlar. snrada ptesi kan testi yaptır dicektir.

ay bugün kimseler yokyaaaaa nirde bu millet nerde bu devlet:26:

bugün 9 cu gün ama orda kan tahlili yok.
herhalde muayene edicek rahimdeki değişikliği anlar onlar. snrada ptesi kan testi yaptır dicektir.

ay bugün kimseler yokyaaaaa nirde bu millet nerde bu devlet:26:

ay evet ya kimse yok neredeler acaba hayret evhanda varda yok :)))
sumruyu hiç göremedim o nerelerde

cnm didem kepekli açık şuan ama başka yerde takılıyolar anlaşılan bizi saymıyolar. neyse boşver gelmesinler

cnm didem kepekli açık şuan ama başka yerde takılıyolar anlaşılan bizi saymıyolar. neyse boşver gelmesinler

bende nette bitkisel ilaç gördüm yumurtlama sağlıyormuş ve adet düzenliyormuş onu araştırıyorum ama sanırım türkiyede yok alman sayfalarında buldum keşke 2 hafta önce denk gelseydim annem almanyadaydı getirirdi gelirken kullanırken hamile kalanlar çok varmış

selam kızlar
gül canım çoook sevindim Allah sanada nasip etsin inş.Allah isterse herşey olur ya ne güzel

cnm benim yımırtalara kullandığım otlar fayda etti. denicektin hani. hem ot hem ilaç tavan yaptırdı. eylüldede ilaç kullandım ama 1 tane yımırta zor olduydu geçen ay ot içtim buayda ilaç alınca sonuç ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…