Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ya eşime kahvaltı hazırlıyım dedim.
hem bende ilaç atıcaktım geri uyuyamadım.
biraz temizlik yaptm
makinada çamaşrım var onları serip biraz dinlenicem cnm
senin patron yok heralde

evt yok bugün
öğlen oğlu gelcek gelesiye takılıyom burda geldimi yazamam ay çok uykum varyaaa akşam 1 de yattım

valla bende 1 de yattım da 7-30 kalktım
diğer kızlar heralde c.tesi çalışmıyorlarmı?

nerde çalışıyorsun?
yalnızmısın iş yerinde?
patron gelene kadar biraz dinlendir gözlerini

evet tatlım, bi hafta once nihayet ikna ettim esimi, iki bucuk senelik evliyiz, ama esim istemiyordu pek bebegi ,,Benim de hic bir bilgim yoktu hamile kalmadan yapılması gerkenler ile ilgili, sudan cıkmıs balık gibi oldum . simdi sürekli internetten arastırma yapıyorum. :82::82::82:

hakkınızda hayırlısı olsun
bende düşünüyorum da bi türlü hastalıktan kurtulamıyorum
benimde pek bilgim yok aynı sen gibi netten araştırıyorum

sarııı sen yara dondurtmuştun dimi. cnm tekrarlamaması lazım onun aslında iyi bir yerde yaptırınca hayatta tekrarlamıyo. acaba senin mantarmı tekrarlatıyo

günaydın nasılsınız....:26:
gül abla çok sevindim inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın...

sarııı sen yara dondurtmuştun dimi. cnm tekrarlamaması lazım onun aslında iyi bir yerde yaptırınca hayatta tekrarlamıyo. acaba senin mantarmı tekrarlatıyo

evt cnm 2. kez dondurttum.zaten özele gidiyorum doktorum da burada bilindik bir doktor.
fakat ilk yaptığında 2. kez de dondurmam gerekebilir dedi.ama 3 ay falan ilaç kullandım
geçen ay bi dondurmam iyi görünüyo son bir fitil yazıcam onunla tam düzelecek demişti.
ama çarşamba günü gittiğimde hemen tekrar dondurmalıyım.ve bi daha asla tekrarlamaz dedi.
evet cnm mantar sanırım orayıda tekrar coşturmuştu.eşimden de bulaşmış olduğunu düşündü
ikimizede ilaç verdi kullanıyorum.3 hafta ilişki yok dedi.
bakalım adetten sonra kontrole gidicem ve artık iyileşmişse ki inş. iyileşmiştir
artık bebek istiyorummmmmm dicemm

Canım insallah en kısa zamanda atlatırsın hastalıklarını da , kavuşursun bebeğine,

günaydın nasılsınız....:26:
gül abla çok sevindim inşallah bu ay güzel sonuçlar alırsın...
Günaydın berree

günaydın kayıpppp nerlerdesin bazen geliyon yazmadan gidiyon. inşallah cnm hayırlısı artık. sen naptın varmı gelişme

devamlı takipteyim ama muhabbetinizi bölmek istemiyorum....
bilmiyorum abla kafam karışık umutlanmıyorum ama bu ay hiç belirtim yok regl belirtimde hamiş belirtiside normalde 30 ve 31 günlerde oluyorum ama bugün 31. günüm tık yok
tek belirtim sol kasığım sancı oluyodu oda akşamdan beri yok sadece midem sıkışıyo ara sıra...
bu ay ovulosyon takibi yaptım test kullandım yani...
bakalım beklemedeyim...

inş hamilesindir cnm
hadi güzel haberler alalım ki sıra bize de gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…