Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın gacılar nassınız.
kız rondina ağaç ettin beni ctesii naptın bacı gittinmi hastaneye ne dedi doktor.
ebrarım nasılsın iyimisin. beni merak ediyonmu doktor ne dedi diye hııı

ay tabiki merak ediyorum seni bekliyorum deminden beri
hadi anlattt

tişkür ederim kuzularım...

ebrarcan afr cuma gunu haber vermedi dimii sana

yok gülüm haber vermedi

güle güle giysin canımmm cicilerini.sağlıcakla az kaldıya annen ve sen çalıştın cnm az görüştünüz. allah kavuştursun şimdiden iyi yolcuklar cnm

ebrarımmm doktor önce sorular sordu. gönüs dolgunluğu varmı die var dedim ve size kaç gündür yazıyomya rahmim ağrıyo die o bölgeyi gösterdi muayenede ağrıyomu arada dedi evt dedim batıyo bişi sanki içinde dedim
snra usg soktu ben senden umutluyum buay dedi. bu düşük önleyici ilacı iç 10 una kadan dedi snra bırak 17 sine kadan adeti bekle dedi.bukadan.
ve cumadan beri ağrı arttı. dün resmen adet ağrısı gibim ağrım verdı bugün geçti ama karnımın altı şiş gibi içi batıyo arada.
muayene ederken fazla zorlamıyom varsa bişi zarar vermim dedi. bakalım bekliyokkk artık

günaydın gacılar nassınız.
kız rondina ağaç ettin beni ctesii naptın bacı gittinmi hastaneye ne dedi doktor.
ebrarım nasılsın iyimisin. beni merak ediyonmu doktor ne dedi diye hııı
günaaydınn canısıı
sorma ya karı deli etti benii.. anlattım derdimi.. hemen gebemisin dedi olabilir dedim. ozaman düşük olabilir dedi. dedim 3,5 ay önce düşüğüm var. dedi bazı vucütlar hemen tepki gösteriri. gebe olsanda şimdi belli olmazz. adetin geçince gel dedi.. dedim kanama olunca merak ettik yoksa öyle yapılacağını biliyorum :)) sonra yumutlama kanamasıda olabilir dedi... saydıda saydı.sonra kan testi istedi. bir saat sonra aldımm.. sonuç 1.200 yazıyodu baktı anlamsız bişi bu kanama olabilir istersen hafta içi tekrar gelirsin tahlil yaptırırsın dedi..
sinirden eşime patladım gitmicem biddaha adetim geçsin beklicem yeter dedimm

kızlar bu arada haftasonu şeker yüklemesi yapamadım
çünküm kayınvalidem 2 eltim 2 kaynım ve 4 tane küçük çocuk bizim arabaya doluşup mersine gittiler ve mersinde şehiriçinde kaza yapmışlar bizde dr gitmiştik eşimle haber gelince beni eve bırakıp mersine gitmek durumunda kaldı 2 gündür onlara bakıyoruz yorgunluktan canım çıktı ve evimi özledim

ala ala yaaa ne biçim doktormuş. ama dedim ben sana yımırtlama kanamasıda olabilir ama adetim az oldu diyince üstüne görme aklıma geldi. neyse bkle bakalım cnm hayırlısı olsun

ebrarım geçmiş olsun yaralı fln yoktur umarım

aaaaa gülüm çok güzel gelişmeler bunlar
rabbim inşşş. yüzünü güldürü bu ay ee şimdi ayın 17 sinimi bekliyoruz

noldu kız ben fransız kaldım ne kanaması ne tahlili

saol gülüm ya
var canım yaralı kayınvalidem biraz ağır diğerleri hafif yaralılar

saol gülüm ya
canım çok geçmiş olsunn... aman ya insan deli olur böyle durumlarda....

saol gülüm ya
hadiyaaaa nereleri yaralı kaynanaın üzüldüm bak şimdi. allah acil şifa versin
benim kaynanamın anneside yoğun bakımda heran ölüm haberi gelir bizede kaynanam üzülüp duruyo.

aaaaa gülüm çok güzel gelişmeler bunlar
rabbim inşşş. yüzünü güldürü bu ay ee şimdi ayın 17 sinimi bekliyoruz

noldu kız ben fransız kaldım ne kanaması ne tahlili

cnm 17 si deil bu düşük ilacı aynı zamanda progesteron içeriyo progesteron hapının deişiyi adet düzenlemek içinde kullanılıyoya hap bitince 1 hafta içinde adet geliyo ondan 10 unda biticek 1 hafta kanama beklicem gelirse 4 cü günü tekrar dr. gidicem gelmessede sonuç belli zati. ama doktor 2 kere söledi senden umutluyum die neye dayanarak söledi bilmom.

amaniiin geçmiş olsun yaww.kendilerinde birşey varmı.işallah iyidir kendileri
ee sen eve gıtmedın onlarda mı bakıyorsun kazazedelere.
arabanızda cok hasar olmus mu.gider ayak cıkan masrafa bak ya.

canım çok geçmiş olsunn... aman ya insan deli olur böyle durumlarda....

hiç sorma canım ya bi taraftan onlara bakıyorum
bi taraftan eşimle ilgileniyorum benimle konuşmaya çok ihtiyacı var
çünkü hem ailesini kaybetme korkusu yaşadı hemde arabamız hurda oldu

hay allahım doğum öncesi olanlara bak yaaa.. giden mal olsun diyor insan....

cnm kaskosu varmıyddı arabanınn işde sakınan göze çöp batarmış emanet aldımı böyle oluyo kim sürüyodu arabayı bari. tabi eşinin enbüyük destekçisin sensin şuanda.

hımm şimdi anladım tatlım bi süre adeti beklicen ki inşş.gelmezzzzzz

amaniiin geçmiş olsun yaww.kendilerinde birşey varmı.işallah iyidir kendileri
ee sen eve gıtmedın onlarda mı bakıyorsun kazazedelere.
arabanızda cok hasar olmus mu.gider ayak cıkan masrafa bak ya.

saol kepeemm canım dediğim gibi ucuz kurtulmuşlar arabayı gören burdan nasıl sağ çıktılar falan diyormuş yinede hafif atlattılar kayınvalidem dışında ağır olan yok canım çok şükür
neyseki çocukların burnu bile kanamamış rabbim kormuş onlarıı
ya biz zaten aynı binadayız ya kayınvalidemlerle şimdi mecburen hep ordayım eve gece uyumaya gidiyom bi tek eşimde çok üzülüyo sen çok yoruluyon diye ama napayım o halde vicdanım el vermiyo bırakıp gitmeyi
ewet canım araba feci durumda napılır nasıl olur bilmiyorum

hay allahım doğum öncesi olanlara bak yaaa.. giden mal olsun diyor insan....

ya tabiki öyle giden mal olsun can yerine gelmiyor çünkü

cnm kaskosu varmıyddı arabanınn işde sakınan göze çöp batarmış emanet aldımı böyle oluyo kim sürüyodu arabayı bari. tabi eşinin enbüyük destekçisin sensin şuanda.

yok canım daha kaskonu yaptırmamıştı eşim
ay sorma arabasını çok severdi gözünden sakınırdı
ewet bana çok ihtiyacı var hep benle konuşuyo anlatıyo şöyle olsaydı böyle olsaydı falan diye

günaydın kızlar ben geldimmmmm cuma tahlil verdim ya sonuç negatif ama hala gelen giden yok

canım arabayı kaynım kullanıyormuş
ya kızlar bişey diyecem yalnız çarpma anında hava yastıkları açılmamış
ya bide düşünsenize banada gel falan dediler ben gitmedim şimdi herkes diyorki
iyiki sen gelmedin yoksa allah korusun kızımı kaybederdim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…