Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Dün Bursanın iyi doktorlarından birinden (iyi oldugunu da kk ogrendim) randevu almaya calıstım en erken bos gunu 25 subat mıs, sizin yasadıgınız yerlerde ole dolu mu oluyo, nasıl sectiniz doktorunuzu? Bide ben erkek doktor istemiyorum, gecen sene bi defa arkadasımın zoruyla simir testi yaptırmıstım, doktor kadındı ona ragmen utanmıstım :26::26::26::26:

bende bursalımyım canım...

bende bursalımyım canım...

Aaa oylemi bak cok sevindim, biz de 4 ay oldu bursaya tasınalı sen hangi doktora gidiyorsun canım, sevil paker icin randevu almaya calıstım, ama 20 gun sonraya gun verince baya sasırdım, Bide evrim hanım var aynı hastanede onda iyi diyolar

hangi hastanede canım...:26:

özelemi gidiyon kız para almak için yapmasın böyleeee yakma işleminde tekrarlıyo ama dondurma da hayatta tekrarlamz. bence doktorda var bi sorun demedi deme ve bildiğim bişi varki sölüyom. ben sana dediydim eşindende bulaşmıştır diye. bak çıktı. inşallah iyileşirsin cnm

hadi bakalım inşallah bebişdendir. bekle bakalım birazdaha ne olcak sonuç ama bizede bildir

canım insallah hamilesindir. doruk cekirge canım, baya bi arastırdım, ama cok dolular iste ,, sen hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun,

canım benim doktorum bayandı ve hiç memnun kalmadım bıraktım onu
şimdi kendme doktor arıyorum 2 tane duydum çok iyi olduğunu herkezin memnun kaldığını felan ama doktorların 2 side erkek doktor...

Selam kızlar pc bozuk giremiyorum haftaya görüşürüz

evet canım şimdilik evde görünüyorumm.. saat ona doğru eltim arayıp gel demezse :)))
boğazlarım çok açıyor buraya geldiğimden beri kurtulamadım bu ağrıdan...

hımm anladım tatlım
canım boğazlarındaki ağrı allerjik bi durumdan olmasın
onu bi araştır istersen

Günaydın bacılaar..
nasılsınız..
biz iiz şükür..
annem burada persembe gelmıstı ama bu aksam gıdecek.
ogleden sonra doktor randevumuz var.bebısımızı gormeye gıdecegız.inşallah saglıklı sıhhatlı buyumustur.
sonrada yolcu edeceğiz annemı.haftasonu biraz alısverış yaptık bebişe zıbınlar ,picamalar coraplar aldık..gule gule gıysın. ha bıde ip aldım atkı örüyorum

günaydın canım
oyy maşallah büyümüşmü kuzucuk
güle güle giysin cicilerini
annenede iyi yolculuklar allah kavuştursun canım

hımm anladım tatlım
canım boğazlarındaki ağrı allerjik bi durumdan olmasın
onu bi araştır istersen
trabzon havası yaramadı galiba :))))

günaydın canımm...allah kavuştursunn.. anneanne ne heyecanla almıştır bilirimmm
İnşallah sağlıkla kucağına aldığınıda göreceksiniz hep beraber...

günaydın gacılar nassınız.
kız rondina ağaç ettin beni ctesii naptın bacı gittinmi hastaneye ne dedi doktor.
ebrarım nasılsın iyimisin. beni merak ediyonmu doktor ne dedi diye hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…