berre günaydın
hoşgeldinnnn
Dün Bursanın iyi doktorlarından birinden (iyi oldugunu da kk ogrendim) randevu almaya calıstım en erken bos gunu 25 subat mıs, sizin yasadıgınız yerlerde ole dolu mu oluyo, nasıl sectiniz doktorunuzu? Bide ben erkek doktor istemiyorum, gecen sene bi defa arkadasımın zoruyla simir testi yaptırmıstım, doktor kadındı ona ragmen utanmıstım :26::26::26::26:
inş hamilesindir cnm
hadi güzel haberler alalım ki sıra bize de gelsinn
bende bursalımyım canım...
Aaa oylemi bak cok sevindim, biz de 4 ay oldu bursaya tasınalı sen hangi doktora gidiyorsun canım, sevil paker icin randevu almaya calıstım, ama 20 gun sonraya gun verince baya sasırdım, Bide evrim hanım var aynı hastanede onda iyi diyolar
özelemi gidiyon kız para almak için yapmasın böyleeee yakma işleminde tekrarlıyo ama dondurma da hayatta tekrarlamz. bence doktorda var bi sorun demedi deme ve bildiğim bişi varki sölüyom. ben sana dediydim eşindende bulaşmıştır diye. bak çıktı. inşallah iyileşirsin cnmevt cnm 2. kez dondurttum.zaten özele gidiyorum doktorum da burada bilindik bir doktor.
fakat ilk yaptığında 2. kez de dondurmam gerekebilir dedi.ama 3 ay falan ilaç kullandım
geçen ay bi dondurmam iyi görünüyo son bir fitil yazıcam onunla tam düzelecek demişti.
ama çarşamba günü gittiğimde hemen tekrar dondurmalıyım.ve bi daha asla tekrarlamaz dedi.
evet cnm mantar sanırım orayıda tekrar coşturmuştu.eşimden de bulaşmış olduğunu düşündü
ikimizede ilaç verdi kullanıyorum.3 hafta ilişki yok dedi.
bakalım adetten sonra kontrole gidicem ve artık iyileşmişse ki inş. iyileşmiştir
artık bebek istiyorummmmmm dicemm
devamlı takipteyim ama muhabbetinizi bölmek istemiyorum....
bilmiyorum abla kafam karışık umutlanmıyorum ama bu ay hiç belirtim yok regl belirtimde hamiş belirtiside normalde 30 ve 31 günlerde oluyorum ama bugün 31. günüm tık yok
tek belirtim sol kasığım sancı oluyodu oda akşamdan beri yok sadece midem sıkışıyo ara sıra...
bu ay ovulosyon takibi yaptım test kullandım yani...
bakalım beklemedeyim...
hadi bakalım inşallah bebişdendir. bekle bakalım birazdaha ne olcak sonuç ama bizede bildir
canım insallah hamilesindir. doruk cekirge canım, baya bi arastırdım, ama cok dolular iste ,, sen hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun,hangi hastanede canım...:26:
canım insallah hamilesindir. doruk cekirge canım, baya bi arastırdım, ama cok dolular iste ,, sen hangi doktora gidiyorsun canım memnun musun,
günaydın kızlarrr.. Yeni hafta hayırlar getirsin hepiciğimize....
evet canım şimdilik evde görünüyorumm.. saat ona doğru eltim arayıp gel demezse :)))günaydın canım anlaşılan bugün evdesin
Nasılsın ne var ne yok
evet canım şimdilik evde görünüyorumm.. saat ona doğru eltim arayıp gel demezse :)))
boğazlarım çok açıyor buraya geldiğimden beri kurtulamadım bu ağrıdan...
Günaydın bacılaar..
nasılsınız..
biz iiz şükür..
annem burada persembe gelmıstı ama bu aksam gıdecek.
ogleden sonra doktor randevumuz var.bebısımızı gormeye gıdecegız.inşallah saglıklı sıhhatlı buyumustur.
sonrada yolcu edeceğiz annemı.haftasonu biraz alısverış yaptık bebişe zıbınlar ,picamalar coraplar aldık..gule gule gıysın.ha bıde ip aldım atkı örüyorum
trabzon havası yaramadı galiba :))))hımm anladım tatlım
canım boğazlarındaki ağrı allerjik bi durumdan olmasın
onu bi araştır istersen
günaydın canımm...allah kavuştursunn.. anneanne ne heyecanla almıştır bilirimmmGünaydın bacılaar..nasılsınız.. biz iiz şükür..
annem burada persembe gelmıstı ama bu aksam gıdecek.
ogleden sonra doktor randevumuz var.bebısımızı gormeye gıdecegız.inşallah saglıklı sıhhatlı buyumustur.
sonrada yolcu edeceğiz annemı.haftasonu biraz alısverış yaptık bebişe zıbınlar ,picamalar coraplar aldık..gule gule gıysın.ha bıde ip aldım atkı örüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?