Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kız deli eczaneden prodüktör al diyom sana ben:) Yada işe bi kaba 15 dakika beklet sonra içinde tortular yüzüyosa oley oeleeeeeeeeeeeey
canım tort dibine çökünce deilmi ooo kaç aydır bende dibine çöküyo bende inanmıyodum o teste. hamilelik varsa çökücekmi çökmüycekmi
eşime sevgililer günü hediyesi bu haberi vermeyi çok istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy dün eşimde karıcım sevgililer günü hediyesimi vercen bana yoksa diyo bebiş haberiyle. bende tek taş isterim ama dedim. sen o haberi ver alırım ben sana diyo inşallah cnm sevgililer günü hediyen olur

Canım yaaa sanırım normal ama ben pek normal değilim bebeğim gelişmedi diye korkuyom bu haftalarda bu kaygılar normalmiş ama bilmiyom işte yaaa ben biraz sorunluyum sanırım dr.da bişi demiyince deli oluyom

canım ultrasona bakma sen ya hep farklı gösteriyo geçen hafta burda hastanede baktırdım ben bebişe dr 1 hafta geride dedi sonra c.tesi gitti başka dr a oda 10 ilerde dedii yani hepsi birbirinden farklı gösterdi ben çok şaşırdım ama takmıyom kafama

ivettt tabiki iyi inş.rabbim yüzünü güldürür bu ay
canım bakıyorum da bu durumda olunca çok zor zaten kendim oturup kalkamıyom
geçen yıl da kaynanamı fıtık ameliyat ettirdim burda hastanede hem hastanede hemde evde günlerce ilgilendim kaldırım indirdim giydirdim yedirdim ama şimdi bende yapamıyom işte
ya iki görümcem orda olmasına rağmen yine de dün gittim çorbasını ben yaptım
o da benden istiyo çorba kızlarından istemiyo ay ne bilim ya rabbim hayırdan çıkarmasın
allah rızası için yapıyorum ben rabbim görsün yeter

Ayyyy süper olur inşallah ikinizde verirsiniz o haberi ben yaptığımda tortular içinde geziniyodu kuşumcum:)

Ayrıca kızlar bana terapi gibi geliyonuz valla inşallah dedikleriniz doğrudur.

eşime sevgililer günü hediyesi bu haberi vermeyi çok istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wayy güzel olur walla kız inş. siz bu sene verirsiniz o haberi sevgililer gününde
bizler de ikinci çocuğu o zamanda denk getirek

ya kızlar ben o çiş olayını yapmıştım içinde uçuşan bişeyler oluyor genelde dibine çökmüşmüydü bilmiyom ama uçuşan bişeyler vardı çok iyi hatırlıyorumm

canım inşallah ikimizde bu haberi veririzzzz..
Dün eşime dedim bu çocuk olmalı annen bile ilaç verirken adet tarihimi soruyor dedim.. Bozuldu..
Valla akşam ilaç alayım başımm ağrıyor dedim kaynanama adetin nezman dedi 10 gün var dedim aaaman alma biraz sabret dedi :)))

zeynepcim sen hic merak etme. bende taaa basindan beri öyle düsünüyordum hep. doktora gittigim hafta oh hersey güzeldi ertesi haftada iyidi üncü hafta basliyordum hep ben kilo aliyomda ya bebis degilde kendim kilo aliyorsam. bazen midem bulanmiyordu ozamanda korkuyordum. gögüslerimi elliyordum aciyormu diye :) 4 haftayi zor geciriyordum. ama ne zaman tekmelemeye basladi bozaman biraz rahatladim. simdi bazen cok acisada her tekmesinde seviniyorum

Ayyyy süper olur inşallah ikinizde verirsiniz o haberi ben yaptığımda tortular içinde geziniyodu kuşumcum:)

Ayrıca kızlar bana terapi gibi geliyonuz valla inşallah dedikleriniz doğrudur.

gercektende bu topik terapi topigi gibi ya. doktor bana yasakladi herseyi internetten arastirmaya. nette hersey yazar dedi daha cok endiselenirsin dedi. bende ondan beri hep size soruyom :) daha iyi oluyo

bende deneyim şu çiş olayını :)))

kizlar valla daha yeni caktim ben davayi :)
doktorda hep idrar verince icinde birseyler oluyordu bende kendi kendime diyordum hep ya ne ki bu diye. hatta diyordumki adet olmuyoruzya simdi böyle icimmi temizlenmiyo diyordum vay salak kafam vay

ya ben anlamadım, simdi bi kaba isiyoz sonra bulanık mı ona mı bakıyoz?? ne oluyo bakınca? gebelik testi gibi bisi mi??

Hadi bakalım benim kocamda hamilelik hediyemi alamadı henüz ama olsun bebeğiniz sizde olunca hiçbirşey moralinizi bozmuyo:) Hiçbişeyde gözünüz olmuyo:)

Amaaaaaaaaaan salla onları bak benimkiler de beni hocaya götüreceklerdi böhööööhöööööyt dedim püskürüldüler sonrada ben hamiş kaldım.

Ayyy bende görsem şugünleri de rahata kavuşsam:)

gercektende bu topik terapi topigi gibi ya. doktor bana yasakladi herseyi internetten arastirmaya. nette hersey yazar dedi daha cok endiselenirsin dedi. bende ondan beri hep size soruyom :) daha iyi oluyo

Bende araştırmıyom size soruyom süpersiniz:)

bende deneyim şu çiş olayını :)))

Aman hemen dene :) Kız git bi eczaneye al bi test beee:)

kizlar valla daha yeni caktim ben davayi :)
doktorda hep idrar verince icinde birseyler oluyordu bende kendi kendime diyordum hep ya ne ki bu diye. hatta diyordumki adet olmuyoruzya simdi böyle icimmi temizlenmiyo diyordum vay salak kafam vay

ya ben anlamadım, simdi bi kaba isiyoz sonra bulanık mı ona mı bakıyoz?? ne oluyo bakınca? gebelik testi gibi bisi mi??

Evet canım çişinde tortu yüzüyosa bebiş var demektir.

Hahhaha parmak testi tutmuyo bacım bende ferda da bunalıma girmiştik meğer bebiş varmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…