canım tort dibine çökünce deilmi ooo kaç aydır bende dibine çöküyo bende inanmıyodum o teste. hamilelik varsa çökücekmi çökmüycekmiKız deli eczaneden prodüktör al diyom sana ben:) Yada işe bi kaba 15 dakika beklet sonra içinde tortular yüzüyosa oley oeleeeeeeeeeeeey
eşime sevgililer günü hediyesi bu haberi vermeyi çok istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım yaaa sanırım normal ama ben pek normal değilim bebeğim gelişmedi diye korkuyom bu haftalarda bu kaygılar normalmiş ama bilmiyom işte yaaa ben biraz sorunluyum sanırım dr.da bişi demiyince deli oluyom
tmmm görürüm seniiiiii merak etme. cidden iyiyemi gidiyo gönüslerin acıması fln iyie işaretmi çatlamanın 12 ci gününde acımaya başladılar.
kaynananın durumu vahim yazık kadınayaa o ezikleri nekaadan acıyodur kimbilir. allah yardımcısı olsun ikinizinde. boşver bak bacım allah görür bu iyilini hastaya yaşlıya bakmak çok sevapmış. mukafatsız kalmaz merak etme
eşime sevgililer günü hediyesi bu haberi vermeyi çok istiyorumm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım tort dibine çökünce deilmi ooo kaç aydır bende dibine çöküyo bende inanmıyodum o teste. hamilelik varsa çökücekmi çökmüycekmi
ayyy dün eşimde karıcım sevgililer günü hediyesimi vercen bana yoksa diyo bebiş haberiyle. bende tek taş isterim ama dedim. sen o haberi ver alırım ben sana diyo inşallah cnm sevgililer günü hediyen olur
canım tort dibine çökünce deilmi ooo kaç aydır bende dibine çöküyo bende inanmıyodum o teste. hamilelik varsa çökücekmi çökmüycekmi
ayyy dün eşimde karıcım sevgililer günü hediyesimi vercen bana yoksa diyo bebiş haberiyle. bende tek taş isterim ama dedim. sen o haberi ver alırım ben sana diyo inşallah cnm sevgililer günü hediyen olur
canım inşallah ikimizde bu haberi veririzzzz..canım tort dibine çökünce deilmi ooo kaç aydır bende dibine çöküyo bende inanmıyodum o teste. hamilelik varsa çökücekmi çökmüycekmi
Ayyyy süper olur inşallah ikinizde verirsiniz o haberi ben yaptığımda tortular içinde geziniyodu kuşumcum:)
Ayrıca kızlar bana terapi gibi geliyonuz valla inşallah dedikleriniz doğrudur.
Günaydın kızlar,,
bugun onemli gelismeler var sanırsammmm
bende deneyim şu çiş olayını :)))
kizlar valla daha yeni caktim ben davayi :)
doktorda hep idrar verince icinde birseyler oluyordu bende kendi kendime diyordum hep ya ne ki bu diye. hatta diyordumki adet olmuyoruzya simdi böyle icimmi temizlenmiyo diyordumvay salak kafam vay
canım inşallah ikimizde bu haberi veririzzzz..
Dün eşime dedim bu çocuk olmalı annen bile ilaç verirken adet tarihimi soruyor dedim.. Bozuldu..
Valla akşam ilaç alayım başımm ağrıyor dedim kaynanama adetin nezman dedi 10 gün var dedim aaaman alma biraz sabret dedi :)))
zeynepcim sen hic merak etme. bende taaa basindan beri öyle düsünüyordum hep. doktora gittigim hafta oh hersey güzeldi ertesi haftada iyidi üncü hafta basliyordum hep ben kilo aliyomda ya bebis degilde kendim kilo aliyorsam. bazen midem bulanmiyordu ozamanda korkuyordum. gögüslerimi elliyordum aciyormu diye :) 4 haftayi zor geciriyordum. ama ne zaman tekmelemeye basladi bozaman biraz rahatladim. simdi bazen cok acisada her tekmesinde seviniyorum
gercektende bu topik terapi topigi gibi ya. doktor bana yasakladi herseyi internetten arastirmaya. nette hersey yazar dedi daha cok endiselenirsin dedi. bende ondan beri hep size soruyom :) daha iyi oluyo
kizlar valla daha yeni caktim ben davayi :)
doktorda hep idrar verince icinde birseyler oluyordu bende kendi kendime diyordum hep ya ne ki bu diye. hatta diyordumki adet olmuyoruzya simdi böyle icimmi temizlenmiyo diyordumvay salak kafam vay
ya ben anlamadım, simdi bi kaba isiyoz sonra bulanık mı ona mı bakıyoz?? ne oluyo bakınca? gebelik testi gibi bisi mi??
anacım sen eczaneden bı test al da yap bence..obur turlu yok tortu var yok yuzuyor yok yuzmuyor.iice kafan karısır .ben bılıom bunun bı sonrakı adımı parmak testi.. sen akıllı akıllı test alda yap bence.
shinii hosgeldıın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?