Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dimi ama yaa ertelemessin artık yaptır çıksın aradan bir anönce.

kızlar merhaba:80:
bende yeni katıldım.6 aylık evlıyım gerçi yeniyim ama yine de hamile kalmak istiyorum.2 aydır deniyoruz bu ay inşallah olur

Sende hoşgeldin aramıza hadi sendende güzel haberler alırız inşaallah bizim sayfa dualı gelen hamile kalıyor:)

Ceylin ne yoktur kız anlamadım?

Son düzenleme:
dimi ama yaa ertelemessin artık yaptır çıksın aradan bir anönce.

Yaptırcam artık ben istemesemde eşim unutturmuyor sağolsun sabah kızıyorum sana hava hoş kanı giden benim oh sizin işiniz bir gecelik bütün sıkıntıyı biz çekiyoruz diyorum :) tabi o yüzden biz taşıdık diye sürekli söylüyorsunuz diyor:)

Melisa sen eşine nasıl haber verdin hamileliğini ben kaçırdım yazmışmıydın?

Canım benim teşekkür ederim düşünüyorum hala neden gelmedi diye aklımda hep 17sinde olur diye bir his var belirtilerim aynı adet gibi ama adet yok birde vajinamda yanma var size hiç böyle oldu mu?

Canım benim teşekkür ederim düşünüyorum hala neden gelmedi diye aklımda hep 17sinde olur diye bir his var belirtilerim aynı adet gibi ama adet yok birde vajinamda yanma var size hiç böyle oldu mu?

Canım yanma da belirti arasında bende yoktu ama gel sen yap bir test çatlatma bizi:95:

Ay kızlar bugünde sohbetinize doyum olmuyor parmaklarım ağrıdı mesaj yazmaktan:86:

Canım yanma da belirti arasında bende yoktu ama gel sen yap bir test çatlatma bizi:95:

Bu akşam şu karbonatı deniycem:) Hahhah belki tutar kim demişti tortu varmı diye onu denedim ben çişimi koyduğum kap pembeydi anlayamadım ama döktükten sonra kapın dibinde böyle kum gibi şeyler vardı yaaa sıyırcam diyim ben size:)

Neyi yazabilirsin anlamadım ben?

zeynom bak saat 12 oldu birazda yemege gidicen ne olur al bir testte bizi merakta koyma bak heyecanlanınca bir kalpte karnımın içinden atıyor gibi oluyor perişan oluyorum. bırak şimdi karbınatı filan biz bunları beceremiyoruz. birde gögüs uçların acıyormu yokla bakayım kendini

Kız zeynep delirtme benni al test yapsana ya:84:

Göğüslerim dana gibi oldu kızım acı ne demek gebertiyo:) Test yapamam dağın başında çalışıyom ancak akşam akşamda cenaze evine gidecem yarın akşamdan önce yapamıycam anlıycanız heyecan yok benim içime doğuyo birşey yok söylemesi ayıp altımı silerken pembemsi birşey geliyo tuvalet kağıdına
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…