Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm kızlar valla anca gelebildim onda da yemege çıkmadım o yüzden yazabiliyorum zkollllllllll canım ben denedim o karbonatı ama tutmadı boşuna yapma ama plastik bardakta idrarı deneyebilirsin

Kız zeynep delirtme benni al test yapsana ya:84:

ya eflal bu kız bizi anlamıyor ya iki can taşıyoruz iki merakla çarpan kalp var içimizde heyecanımız 2 kat oluyor. şimdi gidicem saçını başını yolucam ya deli ediyor beni.

kızlar ben hüsrana uğrayamam, annem çıkmış kolonoskopiden ama sonuç vermemişler henüz çatlıyorum anlayın beni hayatımla ilgili düzelmesi gereken şeyleri halledeyim bugün onunda çaresine bakacam:)

ferdaaaaaa bende ikiz istiyorummmm... senin ailende ikiz varmıydı kızz...

amcamlar ikiz canım ikiz var ailemde eşimdede var. ama benim ki ikiz degil tekiz. bende çok isterdim ikiz ama birinede razıyım. sag salim kucagıma alayımda bugün yine kafam karışık bebgimin kalbi atıyormu durdumu diye endişeler sarmaya başladı beni. allah korusun pazartesi gitmem lazım doktora ama dayanamayıp bugün giderim belki

zeynep canım sen bugünü atlat yarın yaparsın allahın izniylede bugün senin için büyük gün olsun annenin sonuçları temiz çıksın yarın testtin pozitif çıksın tüm mutluluklar sırayla kapını çalsın

kızlar ben hüsrana uğrayamam, annem çıkmış kolonoskopiden ama sonuç vermemişler henüz çatlıyorum anlayın beni hayatımla ilgili düzelmesi gereken şeyleri halledeyim bugün onunda çaresine bakacam:)

sonucu ne zaman alacakmış birşey dememişlermi inşallah birşey çıkmaz. sende köyüne gidiyon dag başı çalıştıgın yer dag başı daglardan niye ayrılamıyon ya. bari eşine söyle de o alsın akşam evde yap yarın akşama kadar nasıl sabredicem ben.

Dur bakalım annemin sonucu iyi çıksın zör yapacam şuan elim ayağım tutmuyo Bekliyoruz doktorlar raporu bekliyormuş Allahım acı bana anneme birşey olmasın

Dur bakalım annemin sonucu iyi çıksın zör yapacam şuan elim ayağım tutmuyo Bekliyoruz doktorlar raporu bekliyormuş Allahım acı bana anneme birşey olmasın

zeynepppppppp vallahi belirtilerin o yanmaların filan benim belirtilerle aynı,ama sakın öğlen yapma testi çıkmaz sabah ilk idrarınla yap tamammı.

zeynepppppppp vallahi belirtilerin o yanmaların filan benim belirtilerle aynı,ama sakın öğlen yapma testi çıkmaz sabah ilk idrarınla yap tamammı.

Tamam canım deniycem ama şimdi cenaze için hazırlanıp işten çıkmam lazım. Annemin sonuçları hala bekliyor bakalım dönersem haberdar ederim sizi:) Öpüyorum sizleri ne olur bana dua edin annem iyi olsun başka birşey istemiyorum şimdi...

merhabalar ...
bugün adet günüm resmen saatleri sayıyorum ha geldi ha geecek diye
acayipte karnım ağrıyor hadi bakalım hayırlısı
ya olurum ya olmam:26:

canım üzme bukadar kendini bol dua et canım biz nedesek boş rabbim annenin yardımcısı olsun,herzaman kolonoskopi yapıldığı zaman illaki işlem sırasında bir sorunla karşılaşılcak diye bişey yok canım aslında 40 yaşını geçmiş olan her insanın yaptırması gereken bir tedavi,o yüzden nolur korkma sadece bol bol dua et...bende yolluyorum sana burdan dua,allah kabul etsin cnm nolur üzme o tatlı canını ne gelirse mevlamdan hayırlı gele inş.

Sağol canım beklemek çok zor Allahım tüm hastalara merhamet etsin Bizim hastalarımıza da şifa versin... Kendi derdimi unuttum valla öyle kötü bir gün geçiriyorum ki sormayın inşallah öğleden sonra Rabbim yüzümü güldürür...

Sağol afr kızlar desteğiniz için teşekkür ederim Rabbim duysun bizleri inşallah...

mrb kıslar nasılsınız off okulda deneme sınavı var boş boş oturuom bende taa son saat 1 dersn için beklicem size bakkım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…