ferdaaaaaa bende ikiz istiyorummmm... senin ailende ikiz varmıydı kızz...ya eflal bu kız bizi anlamıyor ya iki can taşıyoruz iki merakla çarpan kalp var içimizde heyecanımız 2 kat oluyor. şimdi gidicem saçını başını yolucam ya deli ediyor beni.
Kız zeynep delirtme benni al test yapsana ya:84:
ya eflal bu kız bizi anlamıyor ya iki can taşıyoruz iki merakla çarpan kalp var içimizde heyecanımız 2 kat oluyor. şimdi gidicem saçını başını yolucam ya deli ediyor beni.
ya eflal bu kız bizi anlamıyor ya iki can taşıyoruz iki merakla çarpan kalp var içimizde heyecanımız 2 kat oluyor. şimdi gidicem saçını başını yolucam ya deli ediyor beni.
ferdaaaaaa bende ikiz istiyorummmm... senin ailende ikiz varmıydı kızz...
kızlar ben hüsrana uğrayamam, annem çıkmış kolonoskopiden ama sonuç vermemişler henüz çatlıyorum anlayın beni hayatımla ilgili düzelmesi gereken şeyleri halledeyim bugün onunda çaresine bakacam:)
zeynep canım sen bugünü atlat yarın yaparsın allahın izniylede bugün senin için büyük gün olsun annenin sonuçları temiz çıksın yarın testtin pozitif çıksın tüm mutluluklar sırayla kapını çalsın
sonucu ne zaman alacakmış birşey dememişlermi inşallah birşey çıkmaz. sende köyüne gidiyon dag başı çalıştıgın yer dag başı daglardan niye ayrılamıyon ya. bari eşine söyle de o alsın akşam evde yap yarın akşama kadar nasıl sabredicem ben.
zeynepppppppp vallahi belirtilerin o yanmaların filan benim belirtilerle aynı,ama sakın öğlen yapma testi çıkmaz sabah ilk idrarınla yap tamammı.
Tamam canım deniycem ama şimdi cenaze için hazırlanıp işten çıkmam lazım. Annemin sonuçları hala bekliyor bakalım dönersem haberdar ederim sizi:) Öpüyorum sizleri ne olur bana dua edin annem iyi olsun başka birşey istemiyorum şimdi...
canım üzme bukadar kendini bol dua et canım biz nedesek boş rabbim annenin yardımcısı olsun,herzaman kolonoskopi yapıldığı zaman illaki işlem sırasında bir sorunla karşılaşılcak diye bişey yok canım aslında 40 yaşını geçmiş olan her insanın yaptırması gereken bir tedavi,o yüzden nolur korkma sadece bol bol dua et...bende yolluyorum sana burdan dua,allah kabul etsin cnm nolur üzme o tatlı canını ne gelirse mevlamdan hayırlı gele inş.
zeynep canım sen bugünü atlat yarın yaparsın allahın izniylede bugün senin için büyük gün olsun annenin sonuçları temiz çıksın yarın testtin pozitif çıksın tüm mutluluklar sırayla kapını çalsın
Sağol afr kızlar desteğiniz için teşekkür ederim Rabbim duysun bizleri inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?