Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canlarım hepinize tünaydınlar dana gibi uyudum yaaaaaaaaaa rüyamda yine bebişimi gördüm ultrasonda esniyoduuuuuuuuu hpluyoduuuu mutlu uyandımmmm eee sizde ne var ne yok bakayımmmmmmmmmmmmm

buarada yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz aramıza

ayyyben geldim herkes gitti kalanlarda sustu yaaaaaa hepinize küstüm işteeeeeeeeeeeee

Slm kızlarr ben geldin nasılsınız
gülüm beni sormuş iyiyim tatlım merak etme
hastanede denetleme vardı o yüzden gelemedim

kızlar herkese merhaba... bir selam vereyim dedim, haber yazmaktan buraya bir çift cümle yazamadım yaf:s

bu arada zkol'un ailesiyle alakalı can sıkıcı bir durum var sanırım. her ne olursa olsun inşaallah geçer. Geçmiş olsun Zkol, allah sonunda yüzünü güldürür inşaallah

ya kızlar bugün çok kötü geçmiş sanırım herkes için
zeynocum annene çok geçmiş olsun inş. temiz çıkar
handan sana noldu kız niye canın sıkılıyo
kızlarr ben soğukta durdum başım çok ağrıyor şimdi yaw

bende iyimm patronun misf. varda bi bakim dedim sizlere. öldüm sabah beri seni düşünmekden valla. kıssss bağımlılık yaptınız bana. hepinizi ayrı düşünüyom. haber aldımı rahatlıyom.

kuşum benimm çok saol bidenem walla haber etmeye bilem vaktim olmadı canım
gerçekten öyle haber almayınca kötü oluyor insan

uyu uyu ondan snra canın sıkılsın. hayırdır bişeymi üsüldün
yok canım yaaaa bişeye üzülmedim ne bileyim canım sıkılıyo bugün işteeeee

Slm kızlarr ben geldin nasılsınız
gülüm beni sormuş iyiyim tatlım merak etme
hastanede denetleme vardı o yüzden gelemedim
hoşşşgeldinnnizzzz kuzularııım benimmmm nasılsınız bakayım kıyamam başınmı ağrıyo senininş şıppadanak geçer

herkese merhabalar kızlarr nasılsınızz???

hoşgeldinnn canııım saol tatlım biz iiyiyiz sen nasılın

ebrarcım pamuğun içine bir tutam karabiber koy, sonra pamuğa biraz kolonya dök ve şakaklarını ovala bir süre hatta şakaklarında tut. hafif yakar ama bir süre böyle ovalarsan geçiyor. tabii mütemadiyen tutma derin yanmasın

benim de şu an başım ağrıyor yaa migrenim var zaten ( karabiberin üstüne mi klonya döküyoruz ilk defa duydum böyle bir şeyi

ebrarımm dikkat etsene kendine nie soğukda durdun cnm.
evhancım güsel şeyler düşünnn sıkıntın geçer.
ay eskisi gibi çok kalabalık deil dimi site. mehtap iş deiştirdi girmiyomu yinede.

saol canım iyiyim bende okuldan geldim evdeyim, yarın şeker yüklemesi yaptıcam da onu araştırıyodum nasıl oluyo diye

hımm anladım canım sadece uzun sürüyo başka bi sıkıntısı yok şeker yüklemesinin

tatlım çok saol ama eve gitmem lazım onu yapmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…