Slm kızlarr ben geldin nasılsınız
gülüm beni sormuş iyiyim tatlım merak etme
hastanede denetleme vardı o yüzden gelemedim
ayyy canım sıkılıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy valla şimdi okuyodum sen yoksun merak ediyodum ohh şükür geldin iyi olmana sevindim cnm naber nassın
iyiyim canım benim sen nasılsın ne var ne yok
bende iyimm patronun misf. varda bi bakim dedim sizlere. öldüm sabah beri seni düşünmekden valla. kıssss bağımlılık yaptınız bana. hepinizi ayrı düşünüyom. haber aldımı rahatlıyom.
herkese merhabalar kızlarr nasılsınızz???
yok canım yaaaa bişeye üzülmedim ne bileyim canım sıkılıyo bugün işteeeeeuyu uyu ondan snra canın sıkılsın. hayırdır bişeymi üsüldün
hoşşşgeldinnnizzzz kuzularııım benimmmm nasılsınız bakayım kıyamam başınmı ağrıyo senininş şıppadanak geçerSlm kızlarr ben geldin nasılsınız
gülüm beni sormuş iyiyim tatlım merak etme
hastanede denetleme vardı o yüzden gelemedim
herkese merhabalar kızlarr nasılsınızz???
merhaba canım iyiyiz sen nasılsın
ya kızlar bugün çok kötü geçmiş sanırım herkes için
zeynocum annene çok geçmiş olsun inş. temiz çıkar
handan sana noldu kız niye canın sıkılıyo
kızlarr ben soğukta durdum başım çok ağrıyor şimdi yaw
ebrarcım pamuğun içine bir tutam karabiber koy, sonra pamuğa biraz kolonya dök ve şakaklarını ovala bir süre hatta şakaklarında tut. hafif yakar ama bir süre böyle ovalarsan geçiyor. tabii mütemadiyen tutma derin yanmasın
saol canım iyiyim bende okuldan geldim evdeyim, yarın şeker yüklemesi yaptıcam da onu araştırıyodum nasıl oluyo diye
ebrarcım pamuğun içine bir tutam karabiber koy, sonra pamuğa biraz kolonya dök ve şakaklarını ovala bir süre hatta şakaklarında tut. Hafif yakar ama bir süre böyle ovalarsan geçiyor. Tabii mütemadiyen tutma derin yanmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?