ayy kızlar çok heyecanlıyım valla ayy otelde ve öğretmenevinde yerde ayırttım valla ohhh ne güzel haftayada halk eğitimden izin işini hallederimm yaşasınnn
Canım yemin törenine mi gidiyorsun ben gidememiştim kar vardı çok fazla ve artvinde otellerde uygunsuz işler yapılıyormuş gürcistan sınırındaya malum eşim sakın gelmeyin demişti babası gitmişti sadece(
Zeynep bacım hamillek maceramı bir kezde senin için yazıyım kuzum:)) millet bıktı artık ama şimdi benim reglim çok sancılı olurdu bekarken acillik olurdum sonra evlenince bir ay sancılı bir ay sancısız olmaya başladı hamile akldığım ayda yine bir hafta on gün öncesinden sancım başlamıştı ben o ara diyete kaptırmıştım kendimi ama yine aklımın bir köşesinde vardı göğüslerimden evlendikten sonra artık regli öncesi şişip ağrımıyordu artık ama o ay on gün öncesinden benim memişler bir ağrıdı bir ağrıdı şişti alev alev yanıyordu zaten hamileliğimin ilk üç ayı öyle sürdü çok çetim füzelerden ot faln içiyordumya ondan heralde dedim neyse reglimden 4 gün önce bendenekahverengi akıntı geldi tabi ben nasıl üzüldüm ağladım birde erken oldum diye eşim olsun nasip dedi diye iyice ağladım sen anlamıyorsun ben burda üzlüüyorum sen üzülmüyorsun diye hlabuki adam adak adamış çocuk için benim haberim yok ben kafayı yiycem diye korkuyormuş:) anam benim göğüs ağrılarımda nasıl fena birde o ay kistimin içini boşalttırmaya karar vermişitm deim engel oluyor artık heralde kist ertsi gün gelen giden yok Allah Allah bekledim bir sonraki günde adet olamadm netten baktım hemen kahverengi lekeye noramlde adetimdne önce hep gelirde ertesi gün olurdum meğersem yerleşme kanamsıymış hemen reglimden bir gün önce evde test vardı sabah yaptımiçimden bir sesde hamilesin diyordu anam bir baktım ikinci çizgi bu sefer çıkıyor şok oldıum tabi elim ayağım titredi sinirlerim boşaldı ağladım falan öyle nettiki çizgi aynı gün hemen hasatneye gidip kan verdim eşim hasatnede olduğu için sonuç bir saatte çıktı ve hamileydim benim regli sancım ilk bir ay sürdü canım hamileliğmde hiç bir farkı yoktu bildiğin regli sancısıydı tamam mı kuzum hemen test al ve öğlen yap ihmal etme varsa kesin çıkar inşaallah verdır Rabbim nasip etmiş olsun
evet canım yemin töörenine gideceğim öğretmen arkadaşım bir otel önerdi güvenirlirmiş ordan ayarladım canım kısmet olursa gideceğim inşşşş
Alllah evladını hayırlı şekilde kucağına almanı nasip etsin.
benimde adedim yarın ama belirti yok göğüslerim biraz şiş sıvı akıntım var bolca sagımda arada bir hafif bir krampba benzer bir agrı bunlar belirtimi olabilirmi bilmiyorum
kızlar bende geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye ve sonrasında gelmedi bende şüpheleniyorum sizce yerleşme kanaması mıdır?
kızlar bende geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye ve sonrasında gelmedi bende şüpheleniyorum sizce yerleşme kanaması mıdır?
Hadi canım gözünaydın nevşehir güzel yer orda öyle şeyler olacağını sanmıyorum dediğim gibi artvin sınırdaya gürcü hayat kadınları çokmuş ondan yani, aman ne güzel olur vuslat şimdi
kızlar merhaba:80:
bende yeni katıldım.6 aylık evlıyım gerçi yeniyim ama yine de hamile kalmak istiyorum.2 aydır deniyoruz bu ay inşallah olur
aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
gebelik belirtisinin içinde sanki şimdi adet oldum dedirtecek belirtiler var kızlar ayynı adet ağrılarını çekiyosunuz hatta şimdi geldi işte deyip wc yede koşabilirsiniz ben çoook yaşadım bunları,oyüzden ümidinizi kaybetmeyin hanımlar allah hepinizin gönlüne göre versin inş.....
eflalim neden hala yaptırmıyosun cnm şeker yüklemesini,1.2.saat aç kal hiiiç bişi olmaz cicim.
Günaydın arkadaşlarım..
Takipteyim sizi bende katılmak isterim aranıza..Eflalim yazını okuyunca ümitlendim yeniden..Ben gecen ay 16sında regl olmustum aslında 28 günde bir olur ama stresten mü düzenim bozuldu biseyler var mı bilmiyorum..dayanamayıp 10 unda test alıp yapmıstım..malesef negatifti..ama erken diye tekrar ümitlendim..ama simdi de sanki regl olacakmısım gibi sürekli ağrım var..sürekli gidip bakıyorum heran gelecek gibi lütfenn gelmesinn..Allah hepimizin gönlüne göre versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?