Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy kızlar çok heyecanlıyım valla ayy otelde ve öğretmenevinde yerde ayırttım valla ohhh ne güzel haftayada halk eğitimden izin işini hallederimm yaşasınnn

Canım yemin törenine mi gidiyorsun ben gidememiştim kar vardı çok fazla ve artvinde otellerde uygunsuz işler yapılıyormuş gürcistan sınırındaya malum eşim sakın gelmeyin demişti babası gitmişti sadece(

evet canım yemin töörenine gideceğim öğretmen arkadaşım bir otel önerdi güvenirlirmiş ordan ayarladım canım kısmet olursa gideceğim inşşşş

Alllah evladını hayırlı şekilde kucağına almanı nasip etsin.

benimde adedim yarın ama belirti yok göğüslerim biraz şiş sıvı akıntım var bolca sagımda arada bir hafif bir krampba benzer bir agrı bunlar belirtimi olabilirmi bilmiyorum

kızlar bende geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye ve sonrasında gelmedi bende şüpheleniyorum sizce yerleşme kanaması mıdır?

evet canım yemin töörenine gideceğim öğretmen arkadaşım bir otel önerdi güvenirlirmiş ordan ayarladım canım kısmet olursa gideceğim inşşşş

Hadi canım gözünaydın nevşehir güzel yer orda öyle şeyler olacağını sanmıyorum dediğim gibi artvin sınırdaya gürcü hayat kadınları çokmuş ondan yani, aman ne güzel olur vuslat şimdi

ceylincimmm eşin ne zaman gittide askere yemin törenine gidiyosun cnm aaa demekki ben bayadır giremeyip konuları kaçırmışım...
allah kavuştursun inş cnm,hayırlı tezkereler diliyorum,kısa devremi yapıcak eşin.

Amin darısı isteyenlerin başına, belki belirtidir.

kızlar bende geçen cumartesi çok az kan geldi peçeteye ve sonrasında gelmedi bende şüpheleniyorum sizce yerleşme kanaması mıdır?

Canım reglin ne zaman yerleşme kanaması ilişkiden 3 hafta sonra oluyor

Günaydın arkadaşlarım..
Takipteyim sizi bende katılmak isterim aranıza..Eflalim yazını okuyunca ümitlendim yeniden..Ben gecen ay 16sında regl olmustum aslında 28 günde bir olur ama stresten mü düzenim bozuldu biseyler var mı bilmiyorum..dayanamayıp 10 unda test alıp yapmıstım..malesef negatifti..ama erken diye tekrar ümitlendim..ama simdi de sanki regl olacakmısım gibi sürekli ağrım var..sürekli gidip bakıyorum heran gelecek gibi lütfenn gelmesinn..Allah hepimizin gönlüne göre versin..

kızlar merhaba:80:
bende yeni katıldım.6 aylık evlıyım gerçi yeniyim ama yine de hamile kalmak istiyorum.2 aydır deniyoruz bu ay inşallah olur

kızlar merhaba:80:
bende yeni katıldım.6 aylık evlıyım gerçi yeniyim ama yine de hamile kalmak istiyorum.2 aydır deniyoruz bu ay inşallah olur

hoşgeldin canım yaş kaç canımm inşş hamiş olursun topiğimiz gelen arkadaşlara hamiş kaldılar kısa sürede

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
gebelik belirtisinin içinde sanki şimdi adet oldum dedirtecek belirtiler var kızlar ayynı adet ağrılarını çekiyosunuz hatta şimdi geldi işte deyip wc yede koşabilirsiniz ben çoook yaşadım bunları,oyüzden ümidinizi kaybetmeyin hanımlar allah hepinizin gönlüne göre versin inş.....

eflalim neden hala yaptırmıyosun cnm şeker yüklemesini,1.2.saat aç kal hiiiç bişi olmaz cicim.

Kızlar bilgisayarımın üstüne çıkıp tepinmek istiyorum ya kapanıyor beni sinir ediyor şimdi yazdıklarınız okuyorum şekerler:)

Canım yarın yaptırcam inşaallah ay benim üste komşu birer saat arayla üç kere kan vermiş üç saat aç kalmış şimdi netten baktım bir kere 50 gr yüklüyolarmıl glukozu bir saat sonra kan alıyolarmış eğer sonuç kötüyse o üç saatlik işlemi yapıyolarmış boşuna korkmuşum aç kalıcam diye

Aramıza hoşgeldin hadi inşaallah sende hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…