Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kız anacım adam nasıl dayansın düzenlensin istiyoruz ama inşş hamişimdir de gerek kalmaz

eflalim slmmm cnm aksatma şu şeker yüklemesini. sık dişini biraz cnm ya. önemli buda.
ceylinim dayancak artık. herkes böle 20 günde karısını görmüyo bi gidiyolar teskerede görüyolar sonra.
inşallah gebesindirde gerek kalmaz.

EBRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR nerde sabahdan beri hep sordum haberi olan varmı cvp verin yafff

ay ben düzenli adet oluyorum 28 günde bir ama bir türlü tutturamadık bebişi:)
gül teşekkür ederim bu ay olmazsa önümüzdeki ay denerim inşallah.

Tamam canım olmazsa özele numaranı yaz ben ararımda seni ama emin değilim bekliyim diyom cumartesiye kadar sence?

En ucuz hamililk testi ismi verebilecek varmı acaba ?????

valla cnm bizim burda 2 ecz. var birinde 2 tl dierinde 4 tl. herikiside aynı işi yapıyo
zeynooooo ne bekliyon daha kuzum yaaaaaa. yeterince gecikmiş çatlamada olmuş kesin adet gelmesi lazımdı. hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın yap cnmmmmmm
özele atarım nomu. patron oldumu açamıyom ama sen msj yaz bana ok mu. merak ederimmm. yarın yap bacım durma artık

Hiç haberim yok canım yaaa
Eflalllll yaptır o testi birkaç saat aç kal sonra ne bulursan yersin merak etme:)

Tamam ama birşey daha soracam hamile olsanda adet olacan gibi his oluyor mu? Hani kasıkların böyle boşalıyor gibi oluyormu?

sitede okudugum kadarı ile kabartma tozu testi ve idrarda tortu olup olmadıgı belirliyormuş ama yinede kesin değil tabiki.
sen en iyisi bekle adet gününü :)

Aleykümselam gülcüm haklısın aslında şeker riskide var baba tarafı hep şeker hastası ama hiç aç kalmadım şimdiye kadar sabah kalkar kalkmaz midem kazınıyor saat sekiz olmadan eşimle kahvaltı yapıyorum birde hiç hastaneye gitmek gelmiyor içimden nedense eşimde dalga geçiyor aç kalacan ya onun korkusundan diye ama mecbur gitcem yoksa adam beni yiycek artık pazarteside aşı var onada emin olamıyorum içimden bir ses yaptırma diyor.

Sen nasılsın canım bu hafta verimli haftanmış

canlarım günaydın. zeyno bende heyecanladım şimdi kız yarına kadar bekleyemicem bugün ögle arasında test alsanda yapsan olmamı ya ben çok sabırsızım bekleyemem ki. ceylin canım allah kavuştursun kocişinle inşallah. gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet. gül canım günlerini iyi degerlendir gebe kalmak için ne gerekiyorsa yap bu ay ama benim içimden geçen eger bu ay üstüne görme olmadıysan kesin bu çalışmalarınızda tutacak. çünkü aynı benim yaşadıgım şeyleri yaşadın bende hamiş kalmadan önceki ayda çok az adet olmuştum kaynanm demiştiki rahmin temizleniyor bu ay hamile kalıcan kesin demişti ve öyle de oldu allah kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah. eflal canım öglene kadar sürmemsi lazım banada yapmışlardı en geç saat 10 a kadar bitiyor ve şekerli su içtigin için açlıgını bile hissetmiyorsun ihmal etme yarın sabah kesin git yaptır.ben de geçen hafta tahlil vermiştim şekerim 71 çıktı düşük dedi doktor pekmez iç dedi. ama yükleme yapılmadı sadece sabah erkenden gittim kan verdim öyle çıktı belki açken normaldir. inşallah hayırlı bir gün olur hepimiz için. bütün aksilikler ve sorunlar geride kalır. güzel günler bekliyordur bizi.

Tamam ama birşey daha soracam hamile olsanda adet olacan gibi his oluyor mu? Hani kasıkların böyle boşalıyor gibi oluyormu?

ivettttttttttttttttttttttttt ağrı oluyo karnında ha geldi gelcek diyon. vc ye koşuyon.
cnm msj atamadım msj ların dolu silmen lazımmış.
hamişler daha iyi bilir kıslar sölesenize. eflalllll. ben 2 hamişlik geçirdim ama süprizdi benim için ama adet günü çok ağrım olmuştu biliyom.

günaydın canım cım en ucuzunun markasını bilmiyorum ama bazı eczanelerde 2,5 liraya var bazılarında 5 hatta bir tanesine tam 25 lira vermiştim ve onuda yanlış yapmıştım. bir kaç eczaneye sor. ama bence ideal olanı 5 liralıklar. ben iki hamileligimde de gratis mi ne diye bir kozmetik market tarzı bir yerden almıştım. o 6,5 tl ama onunla yapmak kolay oluyor. içinde idararını koyacagın kap bile çıkıyor öbürlerinde illaki senin bir kap bulman lazım.

ferdacım nasippp artıkkkkk. çalışıyoz.
eflalimmm. ivett verimli hafta soğukda hiç çekilmiyo banyo ama mecbur dayancaz.:98:

Kızlar bir görüşmem var gelcem birazdan yarım saat falan sürer:) Beni özleyin anacııım:)

ayy kızlar çok heyecanlıyım valla ayy otelde ve öğretmenevinde yerde ayırttım valla ohhh ne güzel haftayada halk eğitimden izin işini hallederimm yaşasınnn

Zeynep bacım hamillek maceramı bir kezde senin için yazıyım kuzum:)) millet bıktı artık ama şimdi benim reglim çok sancılı olurdu bekarken acillik olurdum sonra evlenince bir ay sancılı bir ay sancısız olmaya başladı hamile akldığım ayda yine bir hafta on gün öncesinden sancım başlamıştı ben o ara diyete kaptırmıştım kendimi ama yine aklımın bir köşesinde vardı göğüslerimden evlendikten sonra artık regli öncesi şişip ağrımıyordu artık ama o ay on gün öncesinden benim memişler bir ağrıdı bir ağrıdı şişti alev alev yanıyordu zaten hamileliğimin ilk üç ayı öyle sürdü çok çetim füzelerden ot faln içiyordumya ondan heralde dedim neyse reglimden 4 gün önce bendenekahverengi akıntı geldi tabi ben nasıl üzüldüm ağladım birde erken oldum diye eşim olsun nasip dedi diye iyice ağladım sen anlamıyorsun ben burda üzlüüyorum sen üzülmüyorsun diye hlabuki adam adak adamış çocuk için benim haberim yok ben kafayı yiycem diye korkuyormuş:) anam benim göğüs ağrılarımda nasıl fena birde o ay kistimin içini boşalttırmaya karar vermişitm deim engel oluyor artık heralde kist ertsi gün gelen giden yok Allah Allah bekledim bir sonraki günde adet olamadm netten baktım hemen kahverengi lekeye noramlde adetimdne önce hep gelirde ertesi gün olurdum meğersem yerleşme kanamsıymış hemen reglimden bir gün önce evde test vardı sabah yaptımiçimden bir sesde hamilesin diyordu anam bir baktım ikinci çizgi bu sefer çıkıyor şok oldıum tabi elim ayağım titredi sinirlerim boşaldı ağladım falan öyle nettiki çizgi aynı gün hemen hasatneye gidip kan verdim eşim hasatnede olduğu için sonuç bir saatte çıktı ve hamileydim benim regli sancım ilk bir ay sürdü canım hamileliğmde hiç bir farkı yoktu bildiğin regli sancısıydı tamam mı kuzum hemen test al ve öğlen yap ihmal etme varsa kesin çıkar inşaallah verdır Rabbim nasip etmiş olsun

ferdacım nasippp artıkkkkk. çalışıyoz.
eflalimmm. ivett verimli hafta soğukda hiç çekilmiyo banyo ama mecbur dayancaz.:98:

Evet canım ya soğukta insanın yapası gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…