amannnnn tam eşinin yanında adetlimi olcan. kalmalımı gidiyon bacım eğer öyleyse yapcak bişi yok adetinin düzenini bozma ilaç fln alıp zaten düzenlesin die ilaç alıyodun düzenli gelirse bozma sakın. eeeeeee dayanıverin artıkımmmm biraz.
eee doktorda kesin tarihi vermiş sana adet içinnn. çatlama oldumu 2-3 gün içinde tutma şansın yüksek cnm oynaştığınız gün tutmuş olabilir. hadi hayırlısı. heyecanlandım bak iyice.... kızzzz yarın yap mutlaka banada özele msj at cnmmm bazen giremiyom siteye göremem.
En ucuz hamililk testi ismi verebilecek varmı acaba ?????
eflalim slmmm cnm aksatma şu şeker yüklemesini. sık dişini biraz cnm ya. önemli buda.
ceylinim dayancak artık. herkes böle 20 günde karısını görmüyo bi gidiyolar teskerede görüyolar sonra.
inşallah gebesindirde gerek kalmaz.
EBRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR nerde sabahdan beri hep sordum haberi olan varmı cvp verin yafff
valla cnm bizim burda 2 ecz. var birinde 2 tl dierinde 4 tl. herikiside aynı işi yapıyo
zeynooooo ne bekliyon daha kuzum yaaaaaa. yeterince gecikmiş çatlamada olmuş kesin adet gelmesi lazımdı. hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yarın yap cnmmmmmm
özele atarım nomu. patron oldumu açamıyom ama sen msj yaz bana ok mu. merak ederimmm. yarın yap bacım durma artık
eflalim slmmm cnm aksatma şu şeker yüklemesini. sık dişini biraz cnm ya. önemli buda.
ceylinim dayancak artık. herkes böle 20 günde karısını görmüyo bi gidiyolar teskerede görüyolar sonra.
inşallah gebesindirde gerek kalmaz.
EBRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR nerde sabahdan beri hep sordum haberi olan varmı cvp verin yafff
sitede okudugum kadarı ile kabartma tozu testi ve idrarda tortu olup olmadıgı belirliyormuş ama yinede kesin değil tabiki.
sen en iyisi bekle adet gününü :)
Tamam ama birşey daha soracam hamile olsanda adet olacan gibi his oluyor mu? Hani kasıkların böyle boşalıyor gibi oluyormu?
O nasıl bişi yaaa? daha neler duycaz? Merak ettim kız anlatsana?
ferdacım nasippp artıkkkkk. çalışıyoz.
eflalimmm. ivett verimli hafta soğukda hiç çekilmiyo banyo ama mecbur dayancaz.:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?