eee hangi şehirdensin çalışıyomusun
evet kızımızı bekliyoruz inşallah 2.5ay sonra katılacak aramıza allahım isteyen herkeze nasip etsin bu arada benim ismimde didem
afiyet olsun tatlım ye ye salatalık iyidir ay kızz her ay farklı bişye takıyoz haaa anam anam duba gibi olcaz
ay ewet yaa her başka bişeye takıyoz nolcak böyle bilmiyom
ama vücut neye ihtiyazı varsa canın onu istiyormuş
dimiii benim vucüt özellikle abuk subuk şeylere ihtiyaç duyuyo zeynep karısı nirelerde
aynen öyle canım beni düşünsene hıyara ihtiyacım varmışş
zeynep sabah vardı ama şimdik nerde bilmiyom
ebruuuuuuuuuuuuuuuuu
ferdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
uyuz güllllllllllllllllllllllllll
ve canım kepeklim niden sesiniz çıkmıyo
ben yine geldiiim naptınız yav sayYasakli Sitear coşmuş yine.
azucuk uyuya kalmışım yavvv.
şimdide çooook açım yimek yicemmm de ne yicemmm,siz ne yediniz ay yemektee:26:
oyyy maşallah benim kızıma kocaman olmuş annesiiiiiihuu huuu fiii fiiiiii
nasıın cınımcııım ii oldun mu.haftasonundan berı okudum da hasta oldugunu nette karsılasamadık.
rapor alsaydın çingen patronların kac gun ızın verdı.bak sakın iiyice ayaklanmadan gitme işe daha öbür hastalıgın oksurugun yenı gecmıstı.yıne hasta oldun.:94:
bizden iilik valla dun kusumu gormeye gıttık annemle 1500gr olmuş hatun boyumuzda 40 cm masaallaahcok sukur saglıgı sıhhatı keyfı yerınde.
bugun ebuşdan cok yedım galıba ondan geç gelmişim..kıız yeme bu mevsımde salatalık falan onlar hep hormonlu..al elıne kokla yıme ole cok cok ...
ben geldim kızzz sayfalar ondan coştu evde hasta yatıyom biliyonmuben yine geldiiim naptınız yav sayfalar coşmuş yine.
azucuk uyuya kalmışım yavvv.
şimdide çooook açım yimek yicemmm de ne yicemmm,siz ne yediniz ay yemektee:26:
bulgur pılavı koftelı patates sulusu cacık..afiyet olsun..
ayyy çok güzelll,hımmmm eee benmde var bulgur pilavım yanınada salata yapam bide tavuk kızartamda yiyem bariiii.
obezzzzzzzzzzzzzzzzzz
geçmiş olsun didemimmm neyin var bacım sabah sormuştum seni ebrar söyledi haberim var cicimmm,yani seni soruyorum bilesin öğrenesin anlayasın yaniiiiiiii
hııııı kendi ne acabaaaaaa şişkoooooooooooooo
ebrar kaç kılo aldığını şu an şu sanıye hepimizin önünde açıklasın ...
ak şişko kara şişko çıksın ortaya...
yaaa herkez benmi açıklasın kilolarını ben 56 la hamile kaldım maşallah 69 kg oldum şimdi yaaaaaaaaaaaaa ama bakarsan hala manken gibi duruyorumebrar kaç kılo aldığını şu an şu sanıye hepimizin önünde açıklasın ...
ak şişko kara şişko çıksın ortaya...
kizlar bende yine geldim :)
didos gecmis olsun canim. nasilsin?
bu arada bakiyorumda yemekler konusuyo
eee hangi şehirdensin çalışıyomusun
evet kızımızı bekliyoruz inşallah 2.5ay sonra katılacak aramıza allahım isteyen herkeze nasip etsin bu arada benim ismimde didem
afiyet olsun tatlım ye ye salatalık iyidir ay kızz her ay farklı bişye takıyoz haaa anam anam duba gibi olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?