benim de şu an başım ağrıyor yaa migrenim var zaten( karabiberin üstüne mi klonya döküyoruz ilk defa duydum böyle bir şeyi
ebrarımm dikkat etsene kendine nie soğukda durdun cnm.
evhancım güsel şeyler düşünnn sıkıntın geçer.
ay eskisi gibi çok kalabalık deil dimi site. mehtap iş deiştirdi girmiyomu yinede.
bende de migren var canım. iki pamuk parçası al, birinin üstene karabiber koy diğeriyle karabiberin üstünü kapa. sonra pamuğun üstüne dök kolonyayı. bir bilim dergisinde yazıyordu bu formül canım benim adını hatırlayamadığım. benim ağrımı en azından hafifletiyor biraz da olsa.
hayatım bizimkiler beni göstermelik olarak danışmaya oturttular bugün kapıda açık olduğu için soğuk havaya maruz kaldımsağlık müdürlüğünden denetlemeye gelmişlerdi de onlarımı kandırıyoz kendimizimi bilemedim yani
gülüüümmmmmmmmmmmmmm
ben rüyamda dra gitmişim ultrasonla bakıyodu dr benim kızımmış esniyodu damaklarını bile gördüm hopluyoduuu sonra bak böyle olacak diyodu suliyet gibi bembeyaz tenli sarışın masmavi gözleri vardı senceeeee bu rüyyaaaaaaaa neyi anlatıyoooooooooooo
cnmm özlediysen bebişini rüyana girmiş. allah hayra çıkarsın cnmm. kötü bişi yok ama fazla anlamıda yok. bebişini göstermiş allah.
acep hamilemiyim yaaaaaaaaaa
saatleri sayıyorum resmen bugun
adet günüm ve hala olmadım offffffffffff:18:
danışmada yokmu elemanınızbence kendinizi kandırmışınız. sende şifayı kapmışsın. dava açalımmm
saol canım ilk defa duydum ama hemen denemek istiyorum baş ağrımı hafifletecek ne varsa yaparım((
acep hamilemiyim yaaaaaaaaaa
saatleri sayıyorum resmen bugun
adet günüm ve hala olmadım offffffffffff:18:
canım yapsana madem bi test belki çıkarrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr toplanınnnnnnnnn ben geldim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa
inş. Ama pek umutlu değilim nedense
hoşgeldin canım bittimi işlerin kavuştukmu nihayet
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr toplanınnnnnnnnn ben geldim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?