Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

benim de şu an başım ağrıyor yaa migrenim var zaten ( karabiberin üstüne mi klonya döküyoruz ilk defa duydum böyle bir şeyi

bende de migren var canım. iki pamuk parçası al, birinin üstene karabiber koy diğeriyle karabiberin üstünü kapa. sonra pamuğun üstüne dök kolonyayı. bir bilim dergisinde yazıyordu bu formül canım benim adını hatırlayamadığım. benim ağrımı en azından hafifletiyor biraz da olsa.

ebrarımm dikkat etsene kendine nie soğukda durdun cnm.
evhancım güsel şeyler düşünnn sıkıntın geçer.
ay eskisi gibi çok kalabalık deil dimi site. mehtap iş deiştirdi girmiyomu yinede.

hayatım bizimkiler beni göstermelik olarak danışmaya oturttular bugün kapıda açık olduğu için soğuk havaya maruz kaldım sağlık müdürlüğünden denetlemeye gelmişlerdi de onlarımı kandırıyoz kendimizimi bilemedim yani

gülüüümmmmmmmmmmmmmm

ben rüyamda dra gitmişim ultrasonla bakıyodu dr benim kızımmış esniyodu damaklarını bile gördüm hopluyoduuu sonra bak böyle olacak diyodu suliyet gibi bembeyaz tenli sarışın masmavi gözleri vardı senceeeee bu rüyyaaaaaaaa neyi anlatıyoooooooooooo

saol canım ilk defa duydum ama hemen denemek istiyorum baş ağrımı hafifletecek ne varsa yaparım ((

danışmada yokmu elemanınız bence kendinizi kandırmışınız. sende şifayı kapmışsın. dava açalımmm

cnmm özlediysen bebişini rüyana girmiş. allah hayra çıkarsın cnmm. kötü bişi yok ama fazla anlamıda yok. bebişini göstermiş allah.

cnmm özlediysen bebişini rüyana girmiş. allah hayra çıkarsın cnmm. kötü bişi yok ama fazla anlamıda yok. bebişini göstermiş allah.

hıııım çok özlediğim zamanlar rüyama giriyo gerçekteennnnnnnnnnnnn hep aynısını yakın rüyalar görüyom çünküüü çok saol tatlımmm rabbim sanada versin sende özle bebişini inş

danışmada yokmu elemanınız bence kendinizi kandırmışınız. sende şifayı kapmışsın. dava açalımmm

yok hayatım ne gezer danışma sadece ismi var hay ağzını öpüm kızbende şefe didim hastalanırsam dava açarım size dedim hemide rapor alırım didim

saol canım ilk defa duydum ama hemen denemek istiyorum baş ağrımı hafifletecek ne varsa yaparım ((

bir de geçenlerde aktardan aldım bir yağ yeşil renkte mentollü olsa gerek. baş ağrısına iyi geliyormuş. çünkü benim ağrılarım başladığı zaman uzun sürüyor, yoruyor çok beni. yanımda taşıyorum küçücük bir şişe bu esans şişeleri gibi. şimdi sürdüm hatta rahatlatıyor bu da

canım yapsana madem bi test belki çıkarrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yapmasına yaparımda
ha geldi ha gelecek
belirtilerde arttı şimdi
topikteki yazıları okuyunca hamilelik belirtileride
adet belirtisine benziyormuş
en iyisi bugünü beklemek
gerçekten adet belirtileri gibimi oluyor
karın ağrısı göğüs ağrısı vs vs sv

hoşgeldin canım bittimi işlerin kavuştukmu nihayet

evetttttttttt bundan sonra sıksık sizlerleyim allaha şükürrrrr
bugün doplerimizi yaptırdık teyzesi maşallah herşeyi normal çıktı yavrumun hemde çok güzel bi kız olmuş prensesim

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr toplanınnnnnnnnn ben geldim sonundaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldiiin canım nasıl geçti detaylı ultrasonun bakayım çabuk anlat hadi bekliyorum hadi ama hadi yaaaa hadi anlatsana çatlatma kız nerdesin hadiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…