günaydın canım uykusuz ve sinirliyim ben sen nasılsın
İnşallah canım yaaa:)
Diğer karılar siz nasılsınız bakıyomda bana kimse laf atmıyo bakın hamile kaprisim tutar görürsünüz haaa:) :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
zeynepcim testler temiz çıkar inşallah
yok canım ya sadece uykusuzum ve çok yorgunum bugün bide belim çok agrıyor zannımca artık adet olacagım 9 gün geçti ama bakalım ne olacak
tabiki öyle canım benim annemde 2 yıl olcak evliliğim evime 3 yada 4 defa gelmiştir o da ben çağırıyorum da zorla geliyo
canım yine de kızma yuvası dağılmasın da gerisi önemli deil
lan karı bak bugün hepimiz uykusuz ve sinirliyiz o yüzden bence kimse kimseye laf atmasın kötü şeyler olur walla
aman ablami misafirden bile saymiyorum. tabi ivir zivir hazirlarim ama onlar istedigini mutfaktan alir zaten. bi cay yaparim yanina birseyler koyarim tmm. evet yakin annem. yürüsem 10 dakikada varirim. hatta bizim apartman yüksek baya camdan bakinca nerdeyse görünüyo.
Banane banane kimse benlen ilgilnmiyo yaaaBeşikmi salladın geceleyin:)
oh ohçok gidip gelinmesede varlıkları yetiyor ..hamilelikte daha çok ihtiyaç duyuyor insan .. canım ablanında huzuru yerine gelir inş. Rabbim kimseye huzursuzluk yaşatmasın
:2: :13: :18: :26: :44: :76: :78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90: :92::93::94::95::96::97::98:
valla bende senin gibiyim evde görümcemler var bide alt katta dedeler varya onlarada dayılar geldi işte hep birlikteyiz evde 4de çocuk var düşün artık saat 11,30 yattım ama hiç dinlenemedim zor kalktım
ewet yanlış yapıyor ablan ama bu saatten sonra da değiştiremezsin sanırımdogru diyorsun yanlizlik kolay degil ama kac kez dedik annemgili hemen arama önce bizi ara kardesin degilmiyiz konusuruz sakinlesirsin sonra esinlede dogru düzgün konusursun dedik. iki gün ariyo ücüncü gün yine annemi ariyo annemde üzülüyo dayanamiyo gel deyince hemen gidiyorlar. neyse aman barissinlar iyi olsunlarda baska birsey istemiyorum zaten
Banane banane kimse benlen ilgilnmiyo yaaaBeşikmi salladın geceleyin:)
İnşallah canım yaa hep gelişmiyo diye korkuyom iyi beslenemiyorum kendime yiyorum gibi geliyo yaaa ben bu endişelerle ne yapcam yaa
Bi dr.a gideydin ya kız
:2: :13: :18: :26: :44: :76: :78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90: :92::93::94::95
bu ne kız göyle can sıkıntısı mı atıyonnn
canım aynı şeyleri yaşadım doktor gelişimi 10 gün geri küçük zayıf olacak dedi ..ben hep kendime kızdım aldın kiloları bebeğe yaramamış falan diye (sanki elimde olan bişi)ama şimdi gelişimi ilerde yavrum tombul ve uzun boylu ..sen hiç düşünme bebeğim en çok kiloyu benim iştahımın kapandığı zamanlar aldı ..o besleniyor annesi
ebrucum sen ne diyon. bi süre sonra istahimiz kapanacak mi? yasasin bende diyordum böyle yiye yiye nere kadar kim durduracak bizi diyordum. ne zamandan sonra istahin azaliyo?
kızlar bana yardım edin ..doğumdan önce okunacak dualar ,sureler ya da sizin bildiğiniz başka manevi hazırlıklar varsa lütfen yazınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?