Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım uykusuz ve sinirliyim ben sen nasılsın

valla bende senin gibiyim evde görümcemler var bide alt katta dedeler varya onlarada dayılar geldi işte hep birlikteyiz evde 4de çocuk var düşün artık saat 11,30 yattım ama hiç dinlenemedim zor kalktım

kızlar bana yardım edin ..doğumdan önce okunacak dualar ,sureler ya da sizin bildiğiniz başka manevi hazırlıklar varsa lütfen yazınnnnnn

İnşallah canım yaaa:)
Diğer karılar siz nasılsınız bakıyomda bana kimse laf atmıyo bakın hamile kaprisim tutar görürsünüz haaa:) :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

lan karı bak bugün hepimiz uykusuz ve sinirliyiz o yüzden bence kimse kimseye laf atmasın kötü şeyler olur walla

zeynepcim testler temiz çıkar inşallah

İnşallah canım yaa hep gelişmiyo diye korkuyom iyi beslenemiyorum kendime yiyorum gibi geliyo yaaa ben bu endişelerle ne yapcam yaa

yok canım ya sadece uykusuzum ve çok yorgunum bugün bide belim çok agrıyor zannımca artık adet olacagım 9 gün geçti ama bakalım ne olacak

Bi dr.a gideydin ya kız

tabiki öyle canım benim annemde 2 yıl olcak evliliğim evime 3 yada 4 defa gelmiştir o da ben çağırıyorum da zorla geliyo

canım yine de kızma yuvası dağılmasın da gerisi önemli deil

dogru diyorsun yanlizlik kolay degil ama kac kez dedik annemgili hemen arama önce bizi ara kardesin degilmiyiz konusuruz sakinlesirsin sonra esinlede dogru düzgün konusursun dedik. iki gün ariyo ücüncü gün yine annemi ariyo annemde üzülüyo dayanamiyo gel deyince hemen gidiyorlar. neyse aman barissinlar iyi olsunlarda baska birsey istemiyorum zaten

oh ohçok gidip gelinmesede varlıkları yetiyor ..hamilelikte daha çok ihtiyaç duyuyor insan .. canım ablanında huzuru yerine gelir inş. Rabbim kimseye huzursuzluk yaşatmasın

Banane banane kimse benlen ilgilnmiyo yaaa Beşikmi salladın geceleyin:)

kiz cizelgene bakiyorumda senin nohutcuk büyümüs hala nohut mu diyon cocuga ? o artikin bi tursuluk salatalik kadar oldu. ona göre. cocugu küstürme

Son düzenleme:
valla bende senin gibiyim evde görümcemler var bide alt katta dedeler varya onlarada dayılar geldi işte hep birlikteyiz evde 4de çocuk var düşün artık saat 11,30 yattım ama hiç dinlenemedim zor kalktım

ay sorma yaaa hiç uyuyamadımm

ewet yanlış yapıyor ablan ama bu saatten sonra da değiştiremezsin sanırım
allah yardımcınız olsun kuşum

Banane banane kimse benlen ilgilnmiyo yaaa Beşikmi salladın geceleyin:)

şşşşşşşşşttt ağlama bee
beşik sallamadım ama hazırlık yapıyom
söyle kuşum ben ilgileneyim senle ne diyordun de bakem aplanaa

İnşallah canım yaa hep gelişmiyo diye korkuyom iyi beslenemiyorum kendime yiyorum gibi geliyo yaaa ben bu endişelerle ne yapcam yaa

Bi dr.a gideydin ya kız

canım aynı şeyleri yaşadım doktor gelişimi 10 gün geri küçük zayıf olacak dedi ..ben hep kendime kızdım aldın kiloları bebeğe yaramamış falan diye (sanki elimde olan bişi)ama şimdi gelişimi ilerde yavrum tombul ve uzun boylu ..sen hiç düşünme bebeğim en çok kiloyu benim iştahımın kapandığı zamanlar aldı ..o besleniyor annesi

ebrucum sen ne diyon. bi süre sonra istahimiz kapanacak mi? yasasin bende diyordum böyle yiye yiye nere kadar kim durduracak bizi diyordum. ne zamandan sonra istahin azaliyo?

zeynepcim bende öyleydim´. kendim kilo aliyom cocuk almiyo falan diye düsünüyordum ama inanki öyle degil. yani ben her gittigimde doktora soruyorum kilom nasil diye. birde cocugun kilosu nasil diye. o hersey normal desede netten yine bakiyorum gercekten normal mi diye normalse tmm icim anca öyle rahat ediyo

ebrucum sen ne diyon. bi süre sonra istahimiz kapanacak mi? yasasin bende diyordum böyle yiye yiye nere kadar kim durduracak bizi diyordum. ne zamandan sonra istahin azaliyo?

canım kişiye göre değişen birşey benimki yaklaşık 1 aydır böyle yiyorum tabi ama eskiden aç kurt gibiydim ..son 1 aydır aldığım bütün kilolar kızımın ben hiç almadım

kızlar bana yardım edin ..doğumdan önce okunacak dualar ,sureler ya da sizin bildiğiniz başka manevi hazırlıklar varsa lütfen yazınnnnnn

ebrucum nette şöyle yazıyo

Doğum sırasında okunacak duayı, Efendimiz şöyle tavsiye buyurmuştur:
l- Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:
"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın"(A'raf suresi 54. ayet)
Meali :
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'raf suresi, 54)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…