Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy canım benim kızımda sürekli parmağını emiyo benimki de ellerini yumruk yapıp karnıma vuruyo ultrasnda bakarken çok talı yaa Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ya tatlım ben sana cevap vermedimmi çok pardon ya kusura bakma atladım demekki

yazdım evhanım dur gitme yaaa

bildiğin gibi bacım azimle çalışmalara devam ediyoz bi jel varmış spermleri hızlandırıyormuş doğal hamile kalmak için onu denemek istiyom kocacım dr sormaan olmaz diyo yaaa

bi jel bende biliyom kuşum bizim funda kullandı ama onda kuruluk sorunu vardı o yüzden kullandı 2. Aydada hamile kaldı valla funda gelse ona sorardın
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana tatlımmmmmmmmmmm

tatlım yazdım yaaaaaaaaaaa sen iyi bak biiiii

handannnnnnnnn bak bi önce ondan sonra küs yaaaaaaaaaaaaa yazdım bi önceki sayfada kalmış görmemişsin

bi jel bende biliyom kuşum bizim funda kullandı ama onda kuruluk sorunu vardı o yüzden kullandı 2. Aydada hamile kaldı valla funda gelse ona sorardın
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana tatlımmmmmmmmmmm

benim de duyduğum spermleri n hızını artırıyormuş bide dediğin gibi o bölgeyi kayganlaştırıp spermlerin kolay ulaşmasını sağlıyomuş bizmkindede sperm hareketi birazz az ya ondan diyom acep işe yaramaz mı

evhaaan görüyom burdasın bi cevap yaz ne olur küsme canımmmmm gelirsem yolarım bak

nereye gidiyon bakem çabuk dööööööönnnnnnn

geldim kızzzz arada müşteriler gelip gidiyooooo bi yere gidermiyim yoksa
handaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yolucam seni ya günler sonra geldim yoksun asıl ben küstüm sana nal gibi yazdığım cevabı görmemişsin

Kızlar ben geldim 2 iyi:) 1 kötü halle İyi haller annemde birşey çıkmadı:) Ve hala gelen giden yok:) Kötü haber bebeğimizi gömdük Rabbim evlatlarınızı sizlere bağışlasın... Tüm anneleri korusun evlat acısı yaşatmasın geçmişi okuyum geliyom:)

geldim kızzzz arada müşteriler gelip gidiyooooo bi yere gidermiyim yoksa
handaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yolucam seni ya günler sonra geldim yoksun asıl ben küstüm sana nal gibi yazdığım cevabı görmemişsin

valla bende yazdım o nu bi bulayım yolacaaam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…