tamam üzmemmmmm demekki bebiş her şeyden etkileniyomuş bugün iyice anladım
hoşbuldum canımmmmmmmmmmmm sorma ya doktor 2 3 saat yat izleyelim dese yok demezdim ama benim kız ultrasondan nefret ediyo ne tekmeler savurdu ya canımı acıtıyodu artık ve yine parmak emiyo sürekli parmak emiyo bu kız
neyse ya ne ebrar ne sunger nede didem size yazdıklarımı bi görmediniz maşallah benden sonra yazılanların hepsine cevap var zaten canım çok sıkılıyo bugünnn didemcim çok sevindim tatlım iyi çıkmasına darısıbize inş
neyse ben çıkayım bari hadi a. E.o
neyse ya ne ebrar ne sunger nede didem size yazdıklarımı bi görmediniz maşallah benden sonra yazılanların hepsine cevap var zaten canım çok sıkılıyo bugünnn didemcim çok sevindim tatlım iyi çıkmasına darısıbize inş
neyse ben çıkayım bari hadi a. e.o
görmedim kızma canıım evet garyım ama pis değilim valla yeni yıkandım mis gibim kokuyom
bildiğin gibi bacım azimle çalışmalara devam ediyoz bi jel varmış spermleri hızlandırıyormuş doğal hamile kalmak için onu denemek istiyom kocacım dr sormaan olmaz diyo yaaa
neyse ben çıkayım bari hadi a. E.o
handanım süperdi yaaaa gözüm kaldı yarım saatten fazla inceledi doktor çok net görünüyor herşeyi çok güzel bi yüzü var teyzesi kalbi nasıl atıyo aklım çıktı ya ağlıycaktım neredeyse çok net görüyosun herşeyini harikaydı
bu sene kız bebiş senesi galiba
etrafımzdakiherkesin bebişleri kız
hadi bakalım darısı tüm kız bebiş isteyenlere baştada ben
bi jel bende biliyom kuşum bizim funda kullandı ama onda kuruluk sorunu vardı o yüzden kullandı 2. Aydada hamile kaldı valla funda gelse ona sorardın
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin sana tatlımmmmmmmmmmm
5 dakikaya geliyorum kimse küsmesinnnnnnnnn bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nereye gidiyon bakem çabuk dööööööönnnnnnn
bugün çok umutlandım yarına adet olmam diye beklerken biraz önce adet oldum
geldim kızzzz arada müşteriler gelip gidiyooooo bi yere gidermiyim yoksa
handaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yolucam seni ya günler sonra geldim yoksun asıl ben küstüm sana nal gibi yazdığım cevabı görmemişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?