hoşgeldiiin canım nasıl geçti detaylı ultrasonun bakayım çabuk anlat hadi bekliyorum hadi ama hadi yaaaa hadi anlatsana çatlatma kız nerdesin hadiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım bende en umutsuz anımda hamile kaldım inş. Seninde öyledir
hoşgeldin yawru kuşselam ben geldimmmmmm
evetttttttttt bundan sonra sıksık sizlerleyim allaha şükürrrrr
bugün doplerimizi yaptırdık teyzesi maşallah herşeyi normal çıktı yavrumun hemde çok güzel bi kız olmuş prensesim
selam ben geldimmmmmm
selam ben geldimmmmmm
hoşgeldin yawru kuş
ay maşallah teyzesi yesin onu çok şükür canım herşeyi normalmiş için rahatlamıştır
hamilemisin şuan canım
süngerrrrr bacım hoşgeldin günler sonra bende gelebildim nasılsın
offf hemde ne rahatladım tatlımn ya dün gece sabaha kadar yatamadım stresten doktorda sordu çokmu stresli geldin diye yazık bebişim de etkilenmiş kalp ritmi yükselmiş öyle dedi doktor
handanım süperdi yaaaa gözüm kaldı yarım saatten fazla inceledi doktor çok net görünüyor herşeyi çok güzel bi yüzü var teyzesi kalbi nasıl atıyo aklım çıktı ya ağlıycaktım neredeyse çok net görüyosun herşeyini harikaydı
sağol canım iyi haberlerini okudum teyzesi kurban olsun o fıstığa
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ewet tatlımmkoca göbişliyim artık
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş.
ne yaptın evhanım keyfin nasıl özledim kız hepinizi
amin canım inşşşşşamiiiiiiiiiin
ins sende bebişini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
tamam üzmemmmmm demekki bebiş her şeyden etkileniyomuş bugün iyice anladımONUN KALBİNİ SEVSİNLER ÜZME BİDDAHA YİĞENİMİ PİS DİDEM
hoşbuldum canımmmmmmmmmmmm sorma ya doktor 2 3 saat yat izleyelim dese yok demezdim ama benim kız ultrasondan nefret ediyo ne tekmeler savurdu ya canımı acıtıyodu artık ve yine parmak emiyo sürekli parmak emiyo bu kızdidemcim hoşgeldin canım bu arada gözünaydın ayrıntılı ultrason da bi sorun çıkmamış çok sevindim, uzun uzuuunn izliyo insan bebişini hiç kalkmak istemiyo değil mi :))
tşk ederiz teyzesiiiiiiiiiiiiiiiii napıyon yav ne var ne yok
ama bende hoşgeldin dedim pis karı görmedi beni yaa
amin canım inşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?