Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben simdi 33üncü haftama kadar calisicam. normalde 34üncü haftama kadardi ama 5 hafta izinim var. 4 haftasini caliscam simdi daha 1 hafta daha kaliyo yani 33üncü haftamda son. tam iste 11.03.de

ben bi eve çıkıym tatlım bi daha hasta filan olmam merak etme nasılda güzel bakarım kendime
her saba yürüyüşler filan ohhhhhhhhhh sahilde kahvaltılar sefam olsunnnnn

aynı hayaller bende de vardı ama walla dışarı yemeğe çıkmaya bile halim yok .hep eve söylüyoruz.
ben çok tembelim galiba .

ben simdi 33üncü haftama kadar calisicam. normalde 34üncü haftama kadardi ama 5 hafta izinim var. 4 haftasini caliscam simdi daha 1 hafta daha kaliyo yani 33üncü haftamda son. tam iste 11.03.de

hımm iyi o zaman bende 34+0 a kadar çalıştım . zorlanırsın ama bi riskin olmadığı sürece dinlenmen yeterli olur ağrılarına

aynı hayaller bende de vardı ama walla dışarı yemeğe çıkmaya bile halim yok .hep eve söylüyoruz.

yemek dedinde ebrucum benim söyle 2-3 gündür sabah azicik birsey yesem bile karnim davul gibi oluyo sanki sisiyo ya. gecen hafta falan evden getirirdim yetmezdi birse marketten aliyorum simdi yiyecek. iki gündür falan site. 3 dilim ekmekle 1 muzla aksam ediyorum. birde evde yiyorum iste. sende dedinya gecen istehin azaliyo sonra sonra diye. galiba öyle oluyo artikin. ama daha erken degil mi?

siz yazin kizlar ben bi 10 dakika yokum gelince ehmen okurum

ayyy afr sabah sabah güldürdün beni ya zaten heyecanlıyım. birde kocası diyormuş ki neden yerde yatıyon. sabah mı fark etmiş kocan yerde yattıgını gece nerdeymiş. ayyy allahım sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün. adetten ne haber. kızlar istermisiniz 3 tane hamiş haberi aynı anda gelsin. gül .afr. emektar çilekeş dertli arkadaşımız servis soförü rodina. ayyy inşallah o zaman geriye bir esra kalıyor dime başka kim kalıyor. hhaaaa yeni arkadaşlar var. sarıbeybii. birde denizcigimiz başka başka kim vardı yaaaaa.

canım iştah azalması ara ara olabiliyor sen günlük proteinini,vitaminini,kalsiyumunu al mutlaka azar azarda olsa ..bebek bi şekilde beslenir ama bu sefer olan sana olur senin depolardan kullanır.muz ve ekmek çok az canım akşama kadar çalışan biri için

Kızlar bişi sorcam benim 4 gündür uyanınca ağzım kurumuş oluyo sizce şekerimmi yükseldi boğazı kupkuru oluyo uzun süre geçmiyo

arkadaşlar beni bekliyolar sabah yürüyüşleri için kuşum valla ben tembellik yapsam onlar oturtturmaz
1 martta yokum tatlımmm allaha şükürler olsun
he yaz evim deniz kenarında zaten 2 sokak var sahile iki adım yürüyon deniz ohhh mis gibi

Kızlar bişi sorcam benim 4 gündür uyanınca ağzım kurumuş oluyo sizce şekerimmi yükseldi boğazı kupkuru oluyo uzun süre geçmiyo

evinde nem yok ondan benimde öyle oluyodu tüp peteklere suluk taktım şimdi öyle bişey olmuyo

kız topic in hepsi hamiş olsa ne güzel olur yaa

ay kız zati sabah düştümmmmmm benim adetten ses seda yok canım inat bi şekilde doktora da gitmedim dün gece eşim sordu gelen giden yok mu diye bende yok dedim uyudummmmm servis şoförü rodi haaa Ay allahım kız nerden buluyon bu laflarıııııı gül abla bi geleydi yaaaaaa meraktan çatlayacagım şimdi

kız topic in hepsi hamiş olsa ne güzel olur yaa

hemde süperrrrr olur. ama baksana kızların dogumu yakın. sen 2 ay sonra çıkarsın izne. sumrunun 1 ayı kaldı ebru desen dogurdu dogracak. masum zaten gelmez oldu onnda aynı. evham zaten ortada yok hep facede onunda 2 ayı kalıyor. dideminde öyle kepeklide öyle. anam benim daha 4 ay var melisin 5 6 ay filan zeynebin 5 6 ayı var gülün daha 8 ayı var. afr ninde 8 ayı var rodinanında 8 ayı var sarıbeybinin esranın denizinde ya 8 ya 9 ayları var anam 9 ay sonra burası bomboş olacak anam aglıcam şimdi. bizim evde internet yokkkkk. nasıl görüşücem sizinle yaaaaa.

valla olabilir olmayadabilir (cok yardimci oldum demi). ama bendede oluyordu bazen bende seker var diye korktum ama seker yüklemesinde hersey normal cikti merak etme yani. birsey yoktur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…