Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay ama haksızmıyım ya. birde dişçi dedigin gidersin gelirsin bir iki saate işin biter . bu akşama kadar gelemiyor. gidicem o kadının yanına hala mı dana mı nedir bütün dişlerini sökücem ohhh oda rahat eder rodinada. misler gibi. yaaa afr yap bir test ya. yakınında eczane yokmu. çok gecikti ama hadi lütfen peşpeşe güzel haberler alalımda rahat rahat işlerimize bakalım nuraya bakmaktan işlerimi yapamıyorum.

ayyyyyyyyy kız ne kadannnnn uzun süre sonrasını düşünüyon sen öyle ne o kimse kalmaz etmez bizde daha tık yok 9 aya kadar doguma gidenler izinden dönmüş olur merak etme bu topik kapanmazzzzzzzzzz sen meraklanma ben hep burdayımmmmm

hamişlere bi tavsiyede bulunup öyle kalkayım..kızlar özellikle son aylara doğru vücutta oluşan ödemleri azaltmak istiyorsanız geceleri her kalktığınızda su için .gece fazlaca su kaybediyoruz ve vücuttaki tuz miktarı artıyor bu da şişliğe sebep oluyor..denenmiştir çok şükür hala şişmedim

Son düzenleme:
günaydın hanımlar ben sizlere küstümm valla 2 yazı yazdım gül ile didoşumdan başka kimse görmedi ve yazmadı da aşk olsun sizlereeeeeeeeeee

valla kız şu halayı bende merak ettim gerçi halayı halletsek başkası çıkar dedesi ebesi bunun servisi bitmezzzzzzzzzzzz bunun sülaleyi halletmeyede bizim gücümüz yetmezzzzzzzzz benim yakınımda ecz. Yok canım ya yani gidip alamam o yüzden cuma akşam alacagım c.tesi yaparım anca

kizlar ben bi su almaya gideyim yukariya. ondan sonrada biraz is yapim. 2 saat oldujm geleli birseycik yapmadim :) ögleden sonra gelirim yine.

tmm öyle yapariz. iyi oldu dedigin. tsk

ay ne güzel yazmışsın öylee
yok kız şimdi gidenler siz doğurana kadar gelir işte yine boş kalmaz yani burası

kızlar biz çok acıktık .eşimi uyandırıp kahvaltı yapayım ben ..görüşürüz

afiyet olsun canımm

aa iyi olduğu söylediğin canım aklımızda bulunsun barii

günaydın hanımlar ben sizlere küstümm valla 2 yazı yazdım gül ile didoşumdan başka kimse görmedi ve yazmadı da aşk olsun sizlereeeeeeeeeee

günaydın canım kusura bakma görmemişiz

kizlar ben bi su almaya gideyim yukariya. Ondan sonrada biraz is yapim. 2 saat oldujm geleli birseycik yapmadim :) ögleden sonra gelirim yine.

kız hadi sen git gülden de haber gelrse hemen sana yazarız merak etme bende hem iş yapıyorum hemde sizi takip etmeye çalışıyorummm

hiç de bikerem hiççççte bikereeem agzına bibere sürerim bak beni kızdırma. sen hamile kalınca dogum iznine ayrılmıcanmı heeeeee. hep çalışcanmı yoksa yaprak dökümündeki leyla gibi 15 ay hamile mi dolanıcan ortalıkta. böyle deme canım allahın izniyle seninde olacak bebegin hemde çok yakında. lütfen artık doktora filan git. böyle olmaz bekle bekle.

CUMARTESİMİ KIZIM CUMARTESİYE 2 GÜN VAR. HEM BEN İŞE GELMEZSEM NASIL ÖGRENİCEM ANAM PAZARTESİ YE KADAR ÇATLAYAYIM MI? MERAKTAN HEEEEEEEEEEEEEEEEEE SÖYLE BANA ÇATLAYAYIMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…