kızlar biz çok acıktık .eşimi uyandırıp kahvaltı yapayım ben ..görüşürüz
ay kız zati sabah düştümmmmmm benim adetten ses seda yok canım inat bi şekilde doktora da gitmedim dün gece eşim sordu gelen giden yok mu diye bende yok dedim uyudummmmm servis şoförü rodi haaaAy allahım kız nerden buluyon bu laflarıııııı gül abla bi geleydi yaaaaaa meraktan çatlayacagım şimdi
arkadaşlar beni bekliyolar sabah yürüyüşleri için kuşum valla ben tembellik yapsam onlar oturtturmaz
1 martta yokum tatlımmm allaha şükürler olsun
he yaz evim deniz kenarında zaten 2 sokak var sahile iki adım yürüyon deniz ohhh mis gibi
kiz yaz evindemi var senin. ooooohhh iyisin valla
yok kızzzzzzzzzzz yav yazacağıma yaz yazmışım anam yazlığım filan yok evim sahile çok yakın sadece ay işte bakmadan yazarsan böyle olur
hemde süperrrrr olur. Ama baksana kızların dogumu yakın. Sen 2 ay sonra çıkarsın izne. Sumrunun 1 ayı kaldı ebru desen dogurdu dogracak. Masum zaten gelmez oldu onnda aynı. Evham zaten ortada yok hep facede onunda 2 ayı kalıyor. Dideminde öyle kepeklide öyle. Anam benim daha 4 ay var melisin 5 6 ay filan zeynebin 5 6 ayı var gülün daha 8 ayı var. Afr ninde 8 ayı var rodinanında 8 ayı var sarıbeybinin esranın denizinde ya 8 ya 9 ayları var anam 9 ay sonra burası bomboş olacak anam aglıcam şimdi. Bizim evde internet yokkkkk. Nasıl görüşücem sizinle yaaaaa.
bi kase su koy odaya da nemlendirsin tatlım peteklerin yanıyosa peteğin üstüne koy
arkadaşlar beni bekliyolar sabah yürüyüşleri için kuşum valla ben tembellik yapsam onlar oturtturmaz
1 martta yokum tatlımmm allaha şükürler olsun
he yaz evim deniz kenarında zaten 2 sokak var sahile iki adım yürüyon deniz ohhh mis gibi
yok kızzzzzzzzzzz yav yazacağıma yaz yazmışım anam yazlığım filan yok evim sahile çok yakın sadece ay işte bakmadan yazarsan böyle olur
:112: tmm canim öenmli degil. bak belki allah yazdirdi bi gün oda olur insallah
ay ama haksızmıyım ya. Birde dişçi dedigin gidersin gelirsin bir iki saate işin biter . Bu akşama kadar gelemiyor. Gidicem o kadının yanına hala mı dana mı nedir bütün dişlerini sökücem ohhh oda rahat eder rodinada. Misler gibi. Yaaa afr yap bir test ya. Yakınında eczane yokmu. çok gecikti ama hadi lütfen peşpeşe güzel haberler alalımda rahat rahat işlerimize bakalım nuraya bakmaktan işlerimi yapamıyorum.
hamişlere bi tavsiyede bulunup öyle kalkayım..kızlar özellikle son aylara doğru vücutta oluşan ödemleri azaltmak istiyorsanız geceleri her kalktığınızda su için .gece fazlaca su kaybediyoruz ve vücuttaki tuz miktarı artıyor bu da şişliğe sebep oluyor..denenmiştir çok şükür hala şişmedim
hemde süperrrrr olur. ama baksana kızların dogumu yakın. sen 2 ay sonra çıkarsın izne. sumrunun 1 ayı kaldı ebru desen dogurdu dogracak. masum zaten gelmez oldu onnda aynı. evham zaten ortada yok hep facede onunda 2 ayı kalıyor. dideminde öyle kepeklide öyle. anam benim daha 4 ay var melisin 5 6 ay filan zeynebin 5 6 ayı var gülün daha 8 ayı var. afr ninde 8 ayı var rodinanında 8 ayı var sarıbeybinin esranın denizinde ya 8 ya 9 ayları var anam 9 ay sonra burası bomboş olacak anam aglıcam şimdi. bizim evde internet yokkkkk. nasıl görüşücem sizinle yaaaaa.
kızlar biz çok acıktık .eşimi uyandırıp kahvaltı yapayım ben ..görüşürüz
günaydın hanımlar ben sizlere küstümm valla 2 yazı yazdım gül ile didoşumdan başka kimse görmedi ve yazmadı da aşk olsun sizlereeeeeeeeeee
aa iyi olduğu söylediğin canım aklımızda bulunsun bariihamişlere bi tavsiyede bulunup öyle kalkayım..kızlar özellikle son aylara doğru vücutta oluşan ödemleri azaltmak istiyorsanız geceleri her kalktığınızda su için .gece fazlaca su kaybediyoruz ve vücuttaki tuz miktarı artıyor bu da şişliğe sebep oluyor..denenmiştir çok şükür hala şişmedim
günaydın hanımlar ben sizlere küstümm valla 2 yazı yazdım gül ile didoşumdan başka kimse görmedi ve yazmadı da aşk olsun sizlereeeeeeeeeee
kizlar ben bi su almaya gideyim yukariya. Ondan sonrada biraz is yapim. 2 saat oldujm geleli birseycik yapmadim :) ögleden sonra gelirim yine.
benim kepeklüm nerdeeeeeeeeeeeeeeeee
oda gelmedi bugün
ayyyyyyyyy kız ne kadannnnn uzun süre sonrasını düşünüyon sen öyle ne o kimse kalmaz etmez bizde daha tık yok 9 aya kadar doguma gidenler izinden dönmüş olur merak etme bu topik kapanmazzzzzzzzzz sen meraklanma ben hep burdayımmmmm
valla kız şu halayı bende merak ettim gerçi halayı halletsek başkası çıkar dedesi ebesi bunun servisi bitmezzzzzzzzzzzz bunun sülaleyi halletmeyede bizim gücümüz yetmezzzzzzzzz benim yakınımda ecz. Yok canım ya yani gidip alamam o yüzden cuma akşam alacagım c.tesi yaparım anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?