Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bu arada haber kimden diye hemen daldım ama kusura bakmayın biliyonuz geçmişi okumadan edemiyom o haberi okuyuncada hemen soruyla başladım ama haberi anladımmmm allahım güzel haberler almamızı nasip eyle

hosgeldiniz afr, ebru.

didem gitme sen bebisin yanina falan aman yazik cocuk hastalik falan kapar. kiz sende dikkat et artik. kendine bak canim ya hasta olma birdaha emi.

Benim uyku bugün erken açıldı sabah kalkalren yataktan düştüm uykum açılıverdi o yüzden sizinle ugraşabilirim haberiniz olsun neşemde yerinde nedenseeeee

hosgeldiniz afr, ebru.

didem gitme sen bebisin yanina falan aman yazik cocuk hastalik falan kapar. kiz sende dikkat et artik. kendine bak canim ya hasta olma birdaha emi.

ben bi eve çıkıym tatlım bi daha hasta filan olmam merak etme nasılda güzel bakarım kendime
her saba yürüyüşler filan ohhhhhhhhhh sahilde kahvaltılar sefam olsunnnnn

kiz didem sen iyilestin mi? istemisin simdi?

Eşek gibi bişisi yok:)

bencede yani öptüyse o sebepten öpmüştür

allah başınızı bozmasın tatlım inşallah kursu filan bitince iyi bi yere yerleşir de sizin için daha rahat olur allah pişman etmesin kimseyi

Hahhaahah dimi ama:)
Valla adam kurtuldu benden:)

hayırdır kız kimden alacagız haberiiiiiiii

Görürsün:) Gül test yapcakmış ya bence ++++++++++ görcez gelsin bebişler:)

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın
hala regl olmadın mı sen ve inatla dr gitmiyorsun dimi

yok anacım ben biliyom onun oğluşu çirkin

amin canım inş.hepimiz rahat ve mutlu oluruz..
bende merak ediyorum kızımı kesin eşime benzer

ay ebruu bende çok merak ediyom ay inş. gözleri eşime benzer
boncuk gibi olur kızımın gözleriiii

günaydın dünürrrrrrrrrr hoşgeldinnnnn

günaydın canım ohhhh ne güzel
bende son günlerde zor uyuyom dünde gece 3 e kadar ddöndüm yatakta ama nedense sabah ta dinç uyandım manyaklaştım galiba

vücut uykusuzluğa alışmaya başlıyor artık.bende hep öyleyim tatlım dönemiyorumda artık aynı yöne yatmaktan kulağım ağrıyor valla ,bide elim ayağım yanıyo neyse az kaldı sabırrrr

vücut uykusuzluğa alışmaya başlıyor artık.bende hep öyleyim tatlım dönemiyorumda artık aynı yöne yatmaktan kulağım ağrıyor valla ,bide elim ayağım yanıyo neyse az kaldı sabırrrr

evet az kaldi canim benim ya. biraz daha sabret. ay ben simdiden uyuz oluyom hep yan yatmaktan. sagim aciyo soluma dönüyom sol tarafimda agriyo sagima dönüyom. sabaha kadar döneeeee döneeee döne isim bitiyo.

aboooooo kızım fena tepikliyo
acık arkama yaslanıp oturam 5 dak gelirim bekleyin beni

sen bize yazicam diye öne egilir kizin yerini daraltirsan böyle tepikleri yersin iste. valla kiz senin keyfin keyf ha. istanbulda sahillerde kavalti edecekmis. oh ye yede iyice sis emi. saka canim valla keyfine bak tadini cikart. ne zaman cikican izine?

Son düzenleme:
Yaaaaaaaaa kızlar nerde kaldı bu gülllllllll abla ne zaman test yapıyo sonucu kimse de teli varmı bi arasak

evet az kaldi canim benim ya. biraz daha sabret. ay ben simdiden uyuz oluyom hep yan yatmaktan. sagim aciyo soluma dönüyom sol tarafimda agriyo sagima dönüyom. sabaha kadar döneeeee döneeee döne isim bitiyo.

dönebilmek bile güzel ben artık o kadar zor dönüyorum ki o zamana kadar uykum kaçıyor bende dönmeden yatıyorum..her zorluğa rağmen harika bi duygu onu içimde hissetmek kurban olsun annesi.
sumrucum sen şimdi kaçıncı haftana kadar çalışacaksın ben anlamadım .

Yaaaaaaaaa kızlar nerde kaldı bu gülllllllll abla ne zaman test yapıyo sonucu kimse de teli varmı bi arasak

o bizi iyice catlatir meraktan dellendirir öyle haber verir. cok merak ediyom bende yaaaa. bugün herkes bi neseyle geldi topige herkes iyi haber alcaz diyo insallah öyle olur. insallah KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRR HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM diye gelir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…