bencede yani öptüyse o sebepten öpmüştür
allah başınızı bozmasın tatlım inşallah kursu filan bitince iyi bi yere yerleşir de sizin için daha rahat olur allah pişman etmesin kimseyi
kız öyle deme melek gibi bişeydir kesin
günaydın ebrucumm
ohh çok iyi uykunu almışsındır
inş. hep böyle rahat olursun
kız öyle deme melek gibi bişeydir kesin
günaydın ebrucumm
ohh çok iyi uykunu almışsındır
inş. hep böyle rahat olursun
hosgeldiniz afr, ebru.
didem gitme sen bebisin yanina falan aman yazik cocuk hastalik falan kapar. kiz sende dikkat et artik. kendine bak canim ya hasta olma birdaha emi.
kiz didem sen iyilestin mi? istemisin simdi?
bencede yani öptüyse o sebepten öpmüştür
allah başınızı bozmasın tatlım inşallah kursu filan bitince iyi bi yere yerleşir de sizin için daha rahat olur allah pişman etmesin kimseyi
hayırdır kız kimden alacagız haberiiiiiiii
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bu arada haber kimden diye hemen daldım ama kusura bakmayın biliyonuz geçmişi okumadan edemiyom o haberi okuyuncada hemen soruyla başladım ama haberi anladımmmm allahım güzel haberler almamızı nasip eyle
yok anacım ben biliyom onun oğluşu çirkin
amin canım inş.hepimiz rahat ve mutlu oluruz..
bende merak ediyorum kızımı kesin eşime benzer
günaydın dünürrrrrrrrrr hoşgeldinnnnn
günaydın canım ohhhh ne güzel
bende son günlerde zor uyuyom dünde gece 3 e kadar ddöndüm yatakta ama nedense sabah ta dinç uyandım manyaklaştım galiba
hosgeldiniz afr, ebru.
HOŞBULDUK CANIM
günaydın dünürrrrrrrrrr hoşgeldinnnnn
HOŞBULDUKKKKKKKK DÜNÜRÜM NASILSINIZ BAKALIM BUGÜN İYİLEŞTİN Mİ İYİCE
Benim uyku bugün erken açıldı sabah kalkalren yataktan düştüm uykum açılıverdi o yüzden sizinle ugraşabilirim haberiniz olsun neşemde yerinde nedenseeeee
vücut uykusuzluğa alışmaya başlıyor artık.bende hep öyleyim tatlım dönemiyorumda artık aynı yöne yatmaktan kulağım ağrıyor valla ,bide elim ayağım yanıyo neyse az kaldı sabırrrr
kiz saskoloz yataktanda mi kalkamiyon
aboooooo kızım fena tepikliyo
acık arkama yaslanıp oturam 5 dak gelirim bekleyin beni
evet az kaldi canim benim ya. biraz daha sabret. ay ben simdiden uyuz oluyom hep yan yatmaktan. sagim aciyo soluma dönüyom sol tarafimda agriyo sagima dönüyom. sabaha kadar döneeeee döneeee döne isim bitiyo.
Yaaaaaaaaa kızlar nerde kaldı bu gülllllllll abla ne zaman test yapıyo sonucu kimse de teli varmı bi arasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?