ayyyy güüll valla aglıcam şimdi. allahım inşallah güzel haber verirsin bize. ayyy kurban olurum sana. allahım ne olur duy sesimizi gülünde hayırlısıyla bebegi olsun. ne olur allahım.
bu arada hepinize günaydın kızlar ayyyy inşallah güzel bir gün olur hepimize.
Aynen öyle yıkadım kızım kocam günlerce öptü onu:) Yıkamadan adamın eline verir miyim:)
Aman yaaa ufff kocanmı öle istiyo kız
Ah ebrar ah hani başkalarını da görsek bu ara süper olur dimi:)
Atılır mı kız kıyamam ben:)
ay benimde işyeriyle konuşmam gerekenler var bu izin hakkında oyy oyyy hiç uğraşasımda yok
tatlım senin eşin çalışmıyomu yani o koca karınla 4 hafta daha nasıl gidip gelicen
kızım koku filan klamadı allahisen kaç ay oldu çişmi kalır içinde uçtu gitti
çüş be zeynep öptümü kocan yuh yaaaaaaaaaaaaa
ebrarım çerçeve yaptıralım biz bunları en mantıklısı tozlanmasın ortalıkta
günaydınnnnn kızlarr
ben dün gece fenaydım sabaha kadar uyuyamadım.
kocişde uyuyamadı sabahın köründe uykusuz gitti işe.
bende işe geldm ama bütün kemiklerim sızlıyorrrrrrrrr:84:
günaydın tatlım ya neden geldin işe yatıp dinlenseydin evde böyle çekilmezkigünaydınnnnn kızlarr
ben dün gece fenaydım sabaha kadar uyuyamadım.
kocişde uyuyamadı sabahın köründe uykusuz gitti işe.
bende işe geldm ama bütün kemiklerim sızlıyorrrrrrrrr:84:
işin zor yinede tatlım allahım güç kuvvet versinde zorluk yaşamadan atlat şu 4 haftayıda. artık kızlar evlenip türkiyeden koca götürmek istemiyolar almanyaya filan haklılarda yıllarca onların hamallığını yapmak durumunda kalıyorlarcanim calisiyorda almanca kursundan dolayi sadece part time calisabiliyor. ben simdi izine ayrilsam ta hazirana kadar yine ayni maasimi alicam ama simdi izin almayip devam calisirsam 4 hafta daha cift maas alicam bu ay. oda cok isimize yaricak. diyorumya taksitler, araba falan filan derken cok kesinti oluyor. en azindan bu aldigim parayla istedigim gibi birseyler alirim ogluma. 4 hafta daha isare ederim zaten arkadasim aliyo evden aksamlarida götürüyo
Aynen öyle yıkadım kızım kocam günlerce öptü onu:) Yıkamadan adamın eline verir miyim:)
Aman yaaa ufff kocanmı öle istiyo kız
Ah ebrar ah hani başkalarını da görsek bu ara süper olur dimi:)
Atılır mı kız kıyamam ben:)
günaydın tatlım ya neden geldin işe yatıp dinlenseydin evde böyle çekilmezki
işin zor yinede tatlım allahım güç kuvvet versinde zorluk yaşamadan atlat şu 4 haftayıda. artık kızlar evlenip türkiyeden koca götürmek istemiyolar almanyaya filan haklılarda yıllarca onların hamallığını yapmak durumunda kalıyorlar
çüş be zeynep öptümü kocan yuh yaaaaaaaaaaaaa
ebrarım çerçeve yaptıralım biz bunları en mantıklısı tozlanmasın ortalıkta
zeynom sabrısızlıkla bekliyorum diğer kızlardan da duymayı bu haberi
ay ewet ya kıyamıyor insan atmayaa
günaydın tatlım ya neden geldin işe yatıp dinlenseydin evde böyle çekilmezki
işin zor yinede tatlım allahım güç kuvvet versinde zorluk yaşamadan atlat şu 4 haftayıda. artık kızlar evlenip türkiyeden koca götürmek istemiyolar almanyaya filan haklılarda yıllarca onların hamallığını yapmak durumunda kalıyorlar
yok gi. o istemiyo ben kendim istiyorum. calismasam evde dursam kim verecek bana o parayi kimse. e bende simdi zaten tek basima ne hazirlik yapayim ki yani ne bilim calisayim bir ay daha dedim en azinda elimde param olur istedigim gibi birseyler alabilirim bebegime. o parayada kimsecikleri dokundurtmam kusura bakmasin kimse. bu benim normal senelik iznim. zaten dogumdan 6 hafta önce ayrilcam izine. simdiden ayrilsam iyice siserim hem
Kızım bizimki buldumcuk bilmiyon sanki 20 ay sonra zoraki geldi adam oooh seks köleliğinden kurtuldum diye sevincinden öpmüştür:)
Ayyyyy inşallah hadi bakalım:)
Benim kızenim almam dedi almadı da:)
İyi hissediyosan neden olmasın:)
bencede yani öptüyse o sebepten öpmüştürKızım bizimki buldumcuk bilmiyon sanki 20 ay sonra zoraki geldi adam oooh seks köleliğinden kurtuldum diye sevincinden öpmüştür:)
Ayyyyy inşallah hadi bakalım:)
Benim kızenim almam dedi almadı da:)
İyi hissediyosan neden olmasın:)
allah başınızı bozmasın tatlım inşallah kursu filan bitince iyi bi yere yerleşir de sizin için daha rahat olur allah pişman etmesin kimseyiinsallah kolay atlatirim canim. sagol. artik eskisi gibi degilki zaten canim. eskiden burdaki patronlar falan hatir sayip milletin damadini falan ise aliyordu artik nerdeeeen millet bilen birini ariyo. aha bak benim esim 1,5 yildir burda yazik temizlik yapiyo. aman be ordan gelenede yazik burda getirenede aslinda ama iste oldu bikere.
kiz didem sen iyilestin mi? istemisin simdi?
iyi gibi gibiyim tatlım işyerindeyim
yaaa yarın benim arkadaşım doğuruyo ben gidemiycem yanına offfffffffffff grip grip gidilmez dimi yazık bebişe bulaşır
günaydın kızlar bence bugün süper bir gün olacak hissediyorum öğlene doğru çoook güzel haberler alacaz:)
ay maşallah darısı başımıza
ama gitme kuşum ya nolur nolmaz ufacık bebe hemen hastalanır
bende öyle düşünüyom ama merak ediyom nasıl bi çirkin doğuracak
günaydın kızlarrrr,
bugün herkes mutlu
bende günleeeeerrr sonra ilk kez rahat uyudum sadece 1kerecik tuvalete kalktım
günaydın dünürrrrrrrrrr hoşgeldinnnnnhayırdır kız kimden alacagız haberiiiiiiii
günaydın kızlarrrr,
bugün herkes mutlu
bende günleeeeerrr sonra ilk kez rahat uyudum sadece 1kerecik tuvalete kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?