Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

agzın bal yesin varya eger bil sen ne istersen alırım allahım inş. Bundan sonraki haberde bizden gelir kız desenizya güle sevgililer günü hediyesi erken geldiiiiiiii

aminnn canım hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş olmayan kalmasın
abbooooo onları unutmuştum kız hemen alalım en kısa zamanda
hemen almak lazım bacıııııı

:92::92::92:
:76::76::76::76::92::92::92::::92::92::92::103::103::118::118::118:::119::119::119::129::129::::127::127::127::124::124::124:

agzın bal yesin varya eger bil sen ne istersen alırım allahım inş. Bundan sonraki haberde bizden gelir kız desenizya güle sevgililer günü hediyesi erken geldiiiiiiii

allahım en kısa zamanda sanada versin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahım sana binlerce kere kere şükürler olsun ya çok sevindim hemde çok çok aglııyorum ya. Ne kadar güzel bir haber. Allahım kucagına almayı da nasip etsin ablasıyla birlkte doguracak allahın izniyle. Anam çalışamazda o bugün. Benim bile zaten olmayan çalışma istedigm kaçtı. Oyyy allahımmmm çok mutluyum çok zaten dün konuşurken ben hissetmiştim ya. Aynı benim belirtilerimden vardı onda da ümitlenmesin diye söylemek istemedim. Allahım sana ççççoooooooooook şükür.

Anaaaam vallada öle:)
Kızım sen kaçıncı gününde test yaptıydın ? Çiş testiydi dimi?

darısı olmayanlara inşş canımcımmm

gülümmmmmm tebrik ederimm canımmmm çok sevindimmmmm sevgililer günü hediyen canımm rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inşşşşşşş

anaaaam vallada öle:)
kızım sen kaçıncı gününde test yaptıydın ? çiş testiydi dimi?

hemen anlatayım canım ben normalde 35-36 günde bir adet oluyorum en son 31 aralıkta adet oldum idrar testini 1 şubatta yaptım kanıda 4 şubatta ama çıkmadı birde ne aklıma geldi şu geç döllenme olayı varya öyle bişey olsa kanda çıkardı dimiiii

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Çıkmayabilirdi. Benimki geç döllenme olduğunda 1 hafta geçince çıkmıştı ya:) DEğerin kaçtı senin?

ay canım ya kıyamam kızzz ağlatma benide tüylerim diken diken oldu deli karııııı evet sende anne olcan

Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim benim beni bilem ağlattın salya sümüküz bebişimlen halay çekip ağlıyos sevinçten Rabbim kucağına almayı nasip etsin en güzel 14 şubat hediyesi erken geldi:)

yawrum benim yaa çok şükür binlerce şükürr rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin biz hemen tuman dikmeye aşlıyor haberin olsun anca yetişri beşiz olcak ya:119::119::119::119::119:

canım benimmmmmmmm allahımmm yüzünü her zaman güldürsünnn inan çok ama çok sevindimmmm
darısı hamiş kalmak için bekleyen arkadaşlarave tabikii kocişş gelincede hemennn bizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…