aaayyyy bende beşizlerin alt bezlerini oyalamak için boncuk alam bugün ancak yetişir:)
ayyyy bakın kuzum nasıl uğurlu geldi:) bişi diyemmi ben hep benden sonra sürekli konuştuklarımdan önce gülün hamiş olcanı biliyodum:)
simdi afr ve nimetten gelcek haberler:) yakındır bekleyin:)
aminnn canım hayırlısıyla en kısa zamanda hamiş olmayan kalmasınAAAyyyy bende beşizlerin alt bezlerini oyalamak için boncuk alam bugün ancak yetişir:)
Ayyyy bakın kuzum nasıl uğurlu geldi:) bişi diyemmi ben hep benden sonra sürekli konuştuklarımdan önce gülün hamiş olcanı biliyodum:)
Simdi afr ve nimetten gelcek haberler:) Yakındır bekleyin:)
hemen almak lazım bacııııııabbooooo onları unutmuştum kız hemen alalım en kısa zamanda
ayyy yaşasınnnn çok çok sevindimmmmmm teyzesi yer onu yerrr
haydiii halayaaaaaaaaaaaa
bebek:
agzın bal yesin varya eger bil sen ne istersen alırım allahım inş. Bundan sonraki haberde bizden gelir kız desenizya güle sevgililer günü hediyesi erken geldiiiiiiii
abbooooo onları unutmuştum kız hemen alalım en kısa zamanda
agzın bal yesin varya eger bil sen ne istersen alırım allahım inş. Bundan sonraki haberde bizden gelir kız desenizya güle sevgililer günü hediyesi erken geldiiiiiiii
kumaşları yolla canım hemen dikelimmmmm
anaaaam vallada öle:)
kızım sen kaçıncı gününde test yaptıydın ? çiş testiydi dimi?
hemen anlatayım canım ben normalde 35-36 günde bir adet oluyorum en son 31 aralıkta adet oldum idrar testini 1 şubatta yaptım kanıda 4 şubatta ama çıkmadı birde ne aklıma geldi şu geç döllenme olayı varya öyle bişey olsa kanda çıkardı dimiiii
allahım en kısa zamanda sanada versin canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı hala ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
heeeyyy bana daaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?