kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızımda tepikliyo öznur teyzesi çok sevindi oda kardeş geliyo diye
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
Veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı hala ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
he yaw bu sıpalarda tepki veriyor herşeye
didemcim kardeş deil kardeşlerrrrrrrrrr
allahım çok şükür ay yazamıyorum bile abla valla gözlerim doldu allahım bu mutlulugu herkese nasip etsin ya rabbimmmmmmmm sonuna kadar bu mutlulugu sürdürsün kucagına aldıgın günleri göstersin
Allah o günleri bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin ya rabbimmmmmmmmmm
uleyyyn noldunuz sabah kayboldum neler neler olmusss......
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLL
Allahım hayırlı ugurlu etsiin inşallahhhhhhhhhh
cook sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm..sağlıcakla kucagına al ınsalaaaaaaaahh
baslıyorsun sende desene kosusturmalaraaaaaa..
dun ben seni kızdırdım yaa hormonların tavan yaptı tabııı
tekrar tekrar tebrik ederiiim..cook saglıklı gecır ınsallah hamılelıgını bebısın hııc uzmesın senııııııııı...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
uleyyyn noldunuz sabah kayboldum neler neler olmusss......
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLL
Allahım hayırlı ugurlu etsiin inşallahhhhhhhhhh
cook sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm..sağlıcakla kucagına al ınsalaaaaaaaahh
baslıyorsun sende desene kosusturmalaraaaaaa..
dun ben seni kızdırdım yaa hormonların tavan yaptı tabııı
tekrar tekrar tebrik ederiiim..cook saglıklı gecır ınsallah hamılelıgını bebısın hııc uzmesın senııııııııı...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:
allahım çok şükür ay yazamıyorum bile abla valla gözlerim doldu allahım bu mutlulugu herkese nasip etsin ya rabbimmmmmmmm sonuna kadar bu mutlulugu sürdürsün kucagına aldıgın günleri göstersin
Allah o günleri bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin ya rabbimmmmmmmmmm
anammmm benim kız babası sesini duysun başlıyo tepik atmaya elini filan koyup konuşursa bizimki kuduruyo iyice bir saniye durmuyo kız acayip babacı gece sohbetlerini görsen baba kızın
ay unuttum beşizdi dimiiiiiiiiiiiiiii bende huni fabrikasıyla anlaşıym artık
bende aglıyorum ya öyle mutluyum ki senin adına allahım şükürler olsun. çoook çoook çooook büyük bir mutluluk. Acaba kaçızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şimdi birde heyecanla bunu beklicez anam gül sen bizi kalp hastası edicen. Kızlar kumaşları almaya başladılar zatııııkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı hala ağlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
kipeklimmmmmmmmm bende seni soraydım nerde bu karı diye
doğunca ne olacak acep onu merak ediyom benaminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay sorma ya nankör bu karılar biz o kadar taşıyoz onları o kadar eziyet çekiyoz onlar babalarına tepki veriyor ay çok sinir oluyom walla
dün akşam eşimde bana diyo ki kıskanma kızımla beni tam sinir oldum ya
babası konuştukça tepikliyo sıpaa
Aaaaa karı dedi kepekli sana dedi didem karı dedi ben demedim o dedi:)
Allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
Ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
daha daha unuttugum herkesee bekleyenlere nasıp olsun ınsallah..
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAllahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
Ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
doğunca ne olacak acep onu merak ediyom ben
pis ispitçi git aç karnını doyur lan sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?