Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

tebrik ederim gül. allah onu size bağışlasın. mutluluk gözyaşlarımız sonsuz olsun canım kendine ve bebeğine çok iyi bak şimdi

allahım çok şükür ay yazamıyorum bile abla valla gözlerim doldu allahım bu mutlulugu herkese nasip etsin ya rabbimmmmmmmm sonuna kadar bu mutlulugu sürdürsün kucagına aldıgın günleri göstersin

Allah o günleri bana ve tüm bekleyenlere nasip etsin ya rabbimmmmmmmmmm

he yaw bu sıpalarda tepki veriyor herşeye
didemcim kardeş deil kardeşlerrrrrrrrrr

anammmm benim kız babası sesini duysun başlıyo tepik atmaya elini filan koyup konuşursa bizimki kuduruyo iyice bir saniye durmuyo kız acayip babacı gece sohbetlerini görsen baba kızın
ay unuttum beşizdi dimiiiiiiiiiiiiiii bende huni fabrikasıyla anlaşıym artık

inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

uleyyyn noldunuz sabah kayboldum neler neler olmusss......

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLL

Allahım hayırlı ugurlu etsiin inşallahhhhhhhhhh

cook sevindiiiiiiiiiimmmmmmmm..sağlıcakla kucagına al ınsalaaaaaaaahh
baslıyorsun sende desene kosusturmalaraaaaaa..
dun ben seni kızdırdım yaa hormonların tavan yaptı tabııı

tekrar tekrar tebrik ederiiim..cook saglıklı gecır ınsallah hamılelıgını bebısın hııc uzmesın senııııııııı...
:118: :118: :118: :118: :118: :118: :118:

Kızlar bebişi habere çoook sevindi attığı taklalarla acıktı sanırım gidemde doyuram veledimi:)
Sizde doyun sonrada havai fişenklerle kutlayalım bu güzel haberi:)

Hehhehe sünkü olayınız Gülün hamilelik sendromundandır:) Ooooh hormonlar tavan çekelim gülü artıkın:)

kipeklimmmmmmmmm bende seni soraydım nerde bu karı diye

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay sorma ya nankör bu karılar biz o kadar taşıyoz onları o kadar eziyet çekiyoz onlar babalarına tepki veriyor ay çok sinir oluyom walla
dün akşam eşimde bana diyo ki kıskanma kızımla beni tam sinir oldum ya
babası konuştukça tepikliyo sıpaa

bende aglıyorum ya öyle mutluyum ki senin adına allahım şükürler olsun. çoook çoook çooook büyük bir mutluluk. Acaba kaçızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz şimdi birde heyecanla bunu beklicez anam gül sen bizi kalp hastası edicen. Kızlar kumaşları almaya başladılar zatıııı

Allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah

Ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
nimetime amiin
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
daha daha unuttugum herkesee bekleyenlere nasıp olsun ınsallah..

Son düzenleme:
doğunca ne olacak acep onu merak ediyom ben

Aaaaa karı dedi kepekli sana dedi didem karı dedi ben demedim o dedi:)

pis ispitçi git aç karnını doyur lan sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

doğunca ne olacak acep onu merak ediyom ben

pis ispitçi git aç karnını doyur lan sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızım bi git sen daha karnındaki veledine sahip çıkamıyon babaya kaptırmış çocuğu:) Senden emmeyip enişteden emecek görürsün:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…