doğunca ne olacak acep onu merak ediyom ben
Pis ispitçi git aç karnını doyur lan sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızım bi git sen daha karnındaki veledine sahip çıkamıyon babaya kaptırmış çocuğu:) senden emmeyip enişteden emecek görürsün:)
allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
nimetime amiin
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
daha daha unuttugum herkesee bekleyenlere nasıp olsun ınsallah..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
Ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
nimetime amiin
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
sanki ben hamileyim gülün hamile haberini yeni okudum sevinçten ağlıyorum valla....
Amin cnaım inşallah iki gündür okadar güzel rüyalar görüyorumki inşallah hayra çıkar ve hayırlı haberler bizede gelir... cumartesi testimin 1.200 çıkması bile beni umutlandırmıştı sıfır çıkmadı belki yükselir diye.. haftaya bugün regl günüm inşallah olmamm yaaa....hepimiz öyle olduk cnm
darısı bizlerede olsun
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hala ağlıyommmmmmmmmmmmmmm çook mutluyum yaaaa rabbim banada göstercekmiydi bugünleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dualarınızı esirgemediniz allahım hepinizin yüzünü güldürsün evlatlarınızı bağışlasın.
veee hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende yazabildim bu yazıyı HALA AĞLIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahım tum tum ısteyenlere nasıp etsın ınsallaah
Ceyliine amiin
esraya amiin
afıııra amıın
nimetime amiin
sarıbeybiiye amiin
deniiisse amiin
sungeere amiin
Amin cnaım inşallah iki gündür okadar güzel rüyalar görüyorumki inşallah hayra çıkar ve hayırlı haberler bizede gelir... cumartesi testimin 1.200 çıkması bile beni umutlandırmıştı sıfır çıkmadı belki yükselir diye.. haftaya bugün regl günüm inşallah olmamm yaaa....
ben yimemi yidim geldim uyyykum geldüüüüüüüüüüüüüüü
ay sorma kuşum ya yazmaya bile halim yok
bi uykum geldi kiii
yaaa dualarınıza niye beni de eklemiyosunuz, :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?