Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

doğunca ne olacak acep onu merak ediyom ben

Pis ispitçi git aç karnını doyur lan sen hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

walla bende bilmiyom
benim kocişte sana vermem ki diyo ee senmi emzircen dedim
bi o zamanlar veririm sana diyo

kızım bi git sen daha karnındaki veledine sahip çıkamıyon babaya kaptırmış çocuğu:) senden emmeyip enişteden emecek görürsün:)

ay walla neden olmasın çok iyi olurdu aslında

aminnnnnnnnnn allahım inş. Tez zamananda hayırlısıyla bizede nasip ederrrrrrrr

cnm o kadar mutlu oldum ki anlatamam unuttum tüm acılarımı ağrılarımı inan ağlıyorum ve tüylerim ürperdi Rabbim sağsalim kucağına aldığın günleri de göstersin
darısı bana-ceyline-denize-afıra-nimete ve unuttuğum herkese olsun en kısa zamanda tüm hamişler aminnnnnnn deyin kızlar
haydin halaya

GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLLLLLLLLLLLLLLL canım gözümüz aydın kız ağlattın beni tüylerim diken diken ...canımsın yyaaaaaaaaaaaaaaaa çok tebrik ediyorum

aminnnnn hem de on yüz bin milyon kere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hepimiz öyle olduk cnm
darısı bizlerede olsun
Amin cnaım inşallah iki gündür okadar güzel rüyalar görüyorumki inşallah hayra çıkar ve hayırlı haberler bizede gelir... cumartesi testimin 1.200 çıkması bile beni umutlandırmıştı sıfır çıkmadı belki yükselir diye.. haftaya bugün regl günüm inşallah olmamm yaaa....

Canım ya gözlerim doldu valla okurken,, çok mutlu oldum sanki ben hamileymisim gibi,, Allahım sağ sağlim bebişini kucağına almayı nasip etsin

:80:
canııımm... çok teşekkür ederim kepekli Allah razı olsun senden ve tüm dua edenlerden.

Kızlar valla benim debelim kopuyooooooo sanki her ana gelecek miş gibi artık

hayırlısı ile inş adet olmazsın cnm
senin değerin ilk testte ne kadardı ben 2 gün önce yaptım 0,100 çıktı afr da dedi nimetinde öyleydi sonra yükseldi

yaaa dualarınıza niye beni de eklemiyosunuz, :84::84:

ayy kıyamaam. hamilelerin duaları kabul olurmuş, hepimize ettiler. tez zamanda kabul olur ve biz de müjdeyi veririz inşallah shiningcimmm :) bak benim de bebişim yok :) ama burdaki pozitif enerjiyi alıyorum ve bu kadar mutlu insan buradayken beklentilerimiz boşa çıkmaz. ben inanıyorum. Allah sana, bize de nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…