Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ay canım ya kıyamam kızzz ağlatma benide tüylerim diken diken oldu deli karııııı evet sende anne olcan

Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim benim beni bilem ağlattın salya sümüküz bebişimlen halay çekip ağlıyos sevinçten Rabbim kucağına almayı nasip etsin en güzel 14 şubat hediyesi erken geldi:)

yawrum benim yaa çok şükür binlerce şükürr rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin biz hemen tuman dikmeye aşlıyor haberin olsun anca yetişri beşiz olcak ya:119::119::119::119::119:

SAOLUN CANLARIM YAAAAAA hala şokdayım sevineyimmi bilemedim. şimdi sıra kalp atışında hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı.
doktorumu aradım yarın sabah görmem lazım dedi. ama çok sevinme dedi biraz burkuldum. iyiki varsınız sizleri çoooooooooooooooooooooook sefiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dualarınız kabul oldu.
nimetin mesajın için saol bidenem rabbim en kısa zamanda olmayanlarında yüzünü güldürsün.

neden çok sevinme dedi ahanda bende bozuldum beeeeeeeeee
bizde seni seviyoz manyakkkkk

gül nasıl sevindim bilemezsin ya...
dün gece öyle güzel rüya gördümkü demekki bu haber alacakmışım.. ' gündür rüyalarım inanılmaz güzel beyazlar papatyalar denizle rmaviler yeşillikler....

dimi ama baba olmak kolaymı çekecek işte

tabiki kızlarını bizden çok sevmeyi biliyorlar
o zaman çeksinler biraz

canım benim rabbim tamamına erdirsin inş.
yarın git bakalım dr a inş. daha mutlu dönersin

GÜL canım tebrik ederim ayyyy çoook sevindim inan süper ya allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bak senin şu falcı teyzen vardı galiba sana kışın hamile kalcaksın demişti çıktı bak kadının dediği

y bak bi tarafınızla gülmeyin ama bende gece rüyamda sultan sülümanı gördüm anam ya iyice sapıttım ben zannımca hürrem filanda vardı noluy bana yaaaaaaaaa

y bak bi tarafınızla gülmeyin ama bende gece rüyamda sultan sülümanı gördüm anam ya iyice sapıttım ben zannımca hürrem filanda vardı noluy bana yaaaaaaaaa

gülmem çünkü bende dün gece rüyamda kocamla amerikaya gitmiştim
bi eve gittik iki kadın vardı sonra gözümün önünde kadının biri kocama asıldı kocişim önce kızdı ona ama sonra oda karıya asılmaya başladı ve günlerce beni aldatmış güyaa

bende adet olmayı bekliyorum rahim filmi için kızlar duphaston kullandım geçen hafta eşimdende sper testi istedi doktor evimizin karşısında hastane var aradım bugün allahtan evde yapıp getirin dediler rahatladım zor olurdu orada wc de

ayyy bana rüya demeyin taaa cumartesi gördügüm rüyanın etkisi gitmiyor aklımdan ne kötü birşey ya bu rüyalar. bende eşimi iş yerindeki bir çocukla aldatıyormuşum. şimdi çocukla hiç konuşmuyorum gıv-cıck oluyorum ona işten çıksada yüzünü görmesem diyorum ya bu kadar olur. hamileligin en kötü yanı bu rüyalar zannedersem. her dakika uynadıgım içinde hemen hepsini hatırlayabiliyorum. kabusss görmek istemiyroum. o kadar da dua okuyorum yatarken. yastıgımda muska bile var. ama yinede oluyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…