kızlar ben geldimmm naber nasılsınız varmı yeni haberler
yidim yidim geldiim
aynen kız ben huy edindim hergece 2 3 ben ayakta zor uyuyom ya bide çenem açılıyo adamıda uyutmuyom
kızlar ben geldimmm naber nasılsınız varmı yeni haberler
yidim yidim geldiim
ee uyumasın canım o uyursa canın sıkılırhiç uykun gelmez
hoşgeldin mehtapcımm biz çokkkk iyiyiz
sen nasılsın
ay canım ya kıyamam kızzz ağlatma benide tüylerim diken diken oldu deli karııııı evet sende anne olcan
Deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim benim beni bilem ağlattın salya sümüküz bebişimlen halay çekip ağlıyos sevinçten Rabbim kucağına almayı nasip etsin en güzel 14 şubat hediyesi erken geldi:)
yawrum benim yaa çok şükür binlerce şükürr rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin biz hemen tuman dikmeye aşlıyor haberin olsun anca yetişri beşiz olcak ya:119::119::119::119::119:
SAOLUN CANLARIM YAAAAAA hala şokdayım sevineyimmi bilemedim. şimdi sıra kalp atışında hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı.
doktorumu aradım yarın sabah görmem lazım dedi. ama çok sevinme dedi biraz burkuldum. iyiki varsınız sizleri çoooooooooooooooooooooook sefiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dualarınız kabul oldu.
nimetin mesajın için saol bidenem rabbim en kısa zamanda olmayanlarında yüzünü güldürsün.
evet canım 1.200 çıktı cumartesi... cuma teskrar yaptıracağımhayırlısı ile inş adet olmazsın cnm
senin değerin ilk testte ne kadardı ben 2 gün önce yaptım 0,100 çıktı afr da dedi nimetinde öyleydi sonra yükseldi
dimi ama baba olmak kolaymı çekecek işte
SAOLUN CANLARIM YAAAAAA hala şokdayım sevineyimmi bilemedim. şimdi sıra kalp atışında hadi bakalım heyecanlı bekleyiş başladı.
doktorumu aradım yarın sabah görmem lazım dedi. ama çok sevinme dedi biraz burkuldum. iyiki varsınız sizleri çoooooooooooooooooooooook sefiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
dualarınız kabul oldu.
nimetin mesajın için saol bidenem rabbim en kısa zamanda olmayanlarında yüzünü güldürsün.
bu arada şeyma hanginiz kızlar facede ekledim???
y bak bi tarafınızla gülmeyin ama bende gece rüyamda sultan sülümanı gördüm anam ya iyice sapıttım ben zannımca hürrem filanda vardı noluy bana yaaaaaaaaa
gülmem çünkü bende dün gece rüyamda kocamla amerikaya gitmiştim
bi eve gittik iki kadın vardı sonra gözümün önünde kadının biri kocama asıldı kocişim önce kızdı ona ama sonra oda karıya asılmaya başladı ve günlerce beni aldatmış güyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?