hoşbuldum canlarımmmm
bankada işler vardı biraz onları hallettim geldimmm
valla kızlar kocişe bişey almadım biz sevgili değiliz o yüzden sevgililer günü kutlamayız yani bende uyuz oluyorum bu işe evliyiz anacım biz sevgililiğimiz mi kaldıki akşam gelirken kociş çiçek alır oda adet yerini bulsun diye o kadar
ne güzel bacımo çiçeği göremeyeceklerde var yani ben
ne güzel bacımo çiçeği göremeyeceklerde var yani ben
niye kız almazmı çiçek?
üzülme bacı ben gönderemmi sana çiçek
niye kız almazmı çiçek?
slm kızlar yemegimi gedimmm geldim eşime hediye olarak kocaman bir hiçççççç aldım bana diyo biz artık sevgili degilizki evliyiz diyo geçen gün espark diye bi alışveriş merkezi var orda bi çadır yapmışlar kocaman sevgililer birbirine not falan yazıyoo bir süre aşk sözleri evlenme teklifleri falan yazıyo benim adam gitti oraya yazmış biz evliyiz o yüzden sevgililer günü bize hitap etmiyo diye bende altına yazdım benim saf aşkım sevgililer günü evli bekar fark etmez seven herkes için özel bi gün diye ama işte anlayana o yüzden eşimde bana bi hediye alacagını sanmıyorummm
5.5 yıllık sevgililik döneminde bilem almadıGeçen yılda 1 gül alıp gelmişti ..bugün hiiiççç umudum yok akşama kadar toplantısı var sonrada yorgun gelecek . Neyse kandil için 2 rekat namaz kılsa bana en güzel hediye olur tabii onuda yapcanı pek sanmıyorum
anam nasıl dayandın 5,5 yıllık dönemde.biz 2 yıl görüştük.ilk 14 şubatta sevgili değildik.
Geçen yıl da 3 hafta kursa gitmişti.
Bu yıl da evliyiz bakalım nolucak?
Benimki de akşama kadar çok yoğun çalışır ama beni unutması için sebep değil.
Oyarım valla sen de pek yumuşak davranmışsın bacım....
Allah mı söyletti tatlım.olabilir canım bu gecede çok sancılandım ..iyileşeyimde kızıma geçmesin grip teyzesi ..he ya eşime en güzel hediye olacak .doğurda seveyim artık kızımı deyip duruyor birde karnımdan ellerini ayaklarını yakalamaya çalışıyor ..halimiz komedi
Çok sağolun kızlar iyiyim şükür ebrucum bende kocama en sevdiği yemekleri yapıp birde güzel bir sofra hazırlamaya planlıyorum birde tabiki cüzdan aldım hediye olarak ama benim koca yine öküzlügünü yapar
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız
kızlar tv de izliyorum şu anda ..91 yıllık evli 7 çocuklu 113 torunlu bir dede ve nine var .halada seviyorlarmış birbirlerini .el eleler o kadar tatlılar ki. benim dedemle ananemde böyleydi dedem 108 de öldü ananemde 90 küsür .
Benim kocişte eve çiçek gönderir sanırım iş yerime göndermesini sevmiyorum.
Eve gönderir akşam ya da kendi getirir.ama hediye almış olmalı ben günlerde ördüm göz nuru yaptım ona.yoksa paralarım valla kimse tutmasın beni
5.5 yıllık sevgililik döneminde bilem almadıgeçen yılda 1 gül alıp gelmişti ..bugün hiiiççç umudum yok akşama kadar toplantısı var sonrada yorgun gelecek . neyse kandil için 2 rekat namaz kılsa bana en güzel hediye olur tabii onuda yapcanı pek sanmıyorum
ay ne güzel yaa inş sende çabucak iyileşirsin ve kızına kavuşursun bu arad kaçınc haftada belli oluyordu cinsiyet
ben uzun zamandır yemek yapmıyorum işten çıkış 21.00 bazen 21.30 olduğu için ya anneannemlere yada kayınvaldeme gidiyoruz herhalde öpücük ile kandırıcam eşimi
sağol canım idare eder sende hasatydın ben gibi galiba dimi nasıl oldun
vay bea biz görebilcekmiyiz o günleri
benim eşim çiçeğe verdiği paraya acıdığı için ikimizde birbirimize sarılırız herhalde hediye almadık çünkü
iyiyim tatlım allaha şükür atlattım sen nasıl oldunay ne güzel yaa inş sende çabucak iyileşirsin ve kızına kavuşursun bu arad kaçınc haftada belli oluyordu cinsiyet
ben uzun zamandır yemek yapmıyorum işten çıkış 21.00 bazen 21.30 olduğu için ya anneannemlere yada kayınvaldeme gidiyoruz herhalde öpücük ile kandırıcam eşimi
sağol canım idare eder sende hasatydın ben gibi galiba dimi nasıl oldun
vay bea biz görebilcekmiyiz o günleri
benim eşim çiçeğe verdiği paraya acıdığı için ikimizde birbirimize sarılırız herhalde hediye almadık çünkü
kızzz melissssssssss geldinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiselam hanımlarrrrr nasılsınızz?
bizde 11 yıllık evliyiz ama malesefki busene bişey almaz zannımca.
selam hanımlarrrrr nasılsınızz?
bizde 11 yıllık evliyiz ama malesefki busene bişey almaz zannımca.
iyiyim tatlım allaha şükür atlattım sen nasıl oldun
kızzz melissssssssss geldinmiiiiiiiiiiiiiiiiii
hanımlar boşverin sevgililer gününü yav kandil bugün,(KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM ALLAHIM BUGÜN ETTİĞİNİZ VE EDİCEĞİMİZ DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?