Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Benim kocişte eve çiçek gönderir sanırım iş yerime göndermesini sevmiyorum.
Eve gönderir akşam ya da kendi getirir.ama hediye almış olmalı ben günlerde ördüm göz nuru yaptım ona.yoksa paralarım valla kimse tutmasın beni

ne güzel bacım o çiçeği göremeyeceklerde var yani ben

Slm kızlar yemegimi gedimmm geldim eşime hediye olarak kocaman bir hiçççççç aldım bana diyo biz artık sevgili degilizki evliyiz diyo geçen gün espark diye bi alışveriş merkezi var orda bi çadır yapmışlar kocaman sevgililer birbirine not falan yazıyoo bir süre aşk sözleri evlenme teklifleri falan yazıyo benim adam gitti oraya yazmış biz evliyiz o yüzden sevgililer günü bize hitap etmiyo diye bende altına yazdım benim saf aşkım sevgililer günü evli bekar fark etmez seven herkes için özel bi gün diye ama işte anlayana o yüzden eşimde bana bi hediye alacagını sanmıyorummm

niye kız almazmı çiçek?

5.5 yıllık sevgililik döneminde bilem almadı geçen yılda 1 gül alıp gelmişti ..bugün hiiiççç umudum yok akşama kadar toplantısı var sonrada yorgun gelecek . neyse kandil için 2 rekat namaz kılsa bana en güzel hediye olur tabii onuda yapcanı pek sanmıyorum

niye kız almazmı çiçek?

valla benim ki en son geçen sene dogum günümde almıştı düşün artık gerçi şu anda istesede alamaz garibim sabah cebinde parası kalmamış bana soruyo paran varmı diye daha bende maaş alamadım o yüzden de pek hediye beklemiyorum almassa da üzülmem yani ama kredi kartı limiti kullana bilir

normalde benimki de odunluk yapar.ama yılbaşında beni çok şaşırttı bugün de umutluyum....

anam nasıl dayandın 5,5 yıllık dönemde.biz 2 yıl görüştük.ilk 14 şubatta sevgili değildik.
Geçen yıl da 3 hafta kursa gitmişti.
Bu yıl da evliyiz bakalım nolucak?
Benimki de akşama kadar çok yoğun çalışır ama beni unutması için sebep değil.
Oyarım valla sen de pek yumuşak davranmışsın bacım....

walla adam odun olunca alışmak zor olmuyor bacım . uzaklarda geçirdik o dönemleri o öğretmendi ben öğrenci telde konuşsak mutlu oluyorduk hediye nerdeeeee

ay ne güzel yaa inş sende çabucak iyileşirsin ve kızına kavuşursun bu arad kaçınc haftada belli oluyordu cinsiyet

ben uzun zamandır yemek yapmıyorum işten çıkış 21.00 bazen 21.30 olduğu için ya anneannemlere yada kayınvaldeme gidiyoruz herhalde öpücük ile kandırıcam eşimi

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız

sağol canım idare eder sende hasatydın ben gibi galiba dimi nasıl oldun

vay bea biz görebilcekmiyiz o günleri

benim eşim çiçeğe verdiği paraya acıdığı için ikimizde birbirimize sarılırız herhalde hediye almadık çünkü

selam hanımlarrrrr nasılsınızz?

bizde 11 yıllık evliyiz ama malesefki busene bişey almaz zannımca.

sağol canım güzel dileklerin için ..benim kızımın olacağı 13.haftada belli olmuştu canım

iyiyim tatlım allaha şükür atlattım sen nasıl oldun

selam hanımlarrrrr nasılsınızz?

bizde 11 yıllık evliyiz ama malesefki busene bişey almaz zannımca.
kızzz melissssssssss geldinmiiiiiiiiiiiiiiiiii

hanımlar boşverin sevgililer gününü yav kandil bugün,(KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM ALLAHIM BUGÜN ETTİĞİNİZ VE EDİCEĞİMİZ DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH.

hanımlar boşverin sevgililer gününü yav kandil bugün,(KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLARIM ALLAHIM BUGÜN ETTİĞİNİZ VE EDİCEĞİMİZ DUALARIMIZI KABUL EYLESİN İNŞALLAH.

sağol canım seninde kutlu olsun ..ya bugün banada dua edin nolur kolayca doğuruvereyim tombalak kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…