Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassın kızzzzzz

iyiyim dünürüm sen nasılsın bakalım bugün tekrar test yaptım ama negatif iyice kafaya takıyorum ya oda inat edip gelmiyo valla iki gündürde akıntım arttı adet olmadan tekrar yumurtlama günüm geldi valla ayın 1 inde de doktora gidecegim artık

anlat bakııım tam neren acıyor bende yürüyemiyorum ağrıdan..grip oldum melisim ya yatıyorum

kiz ebru sen öyle diyonya ben dahada korkuyorum artik. birsey almadikya simdiye kadar esim hep sonra sonra diyo. e sonra dedigide iste gelecek ay. e gelecek ay benim 6 haftam kalmis oluyo ben o halimle nasil yürücem alisveris edicem diye düsünüyordum simdi iyice korktum nasil yürücem ben öyle???

geldin cnm naberrr
iyidir kuşum ne olsun oturuyom iş yerinde

bencede artık bi doktora git tatlım sen neden böyle oluyo öğren bakalım

canım korkma herkeste aynı olmuyor benim bebiş aşağı inmeye başladığı için ağrı yapıyor ..ama sen son aya bırakma kuzum son ay çiş ve kasılma molası vermekten alışverişten pek birşey anlamazsın

bana kesin dedi biz inanamamıştık erken diye .sonra 16 da ve 20 de de kız deyince inanabildik ..hayırlı evlat olsunlar inş.

bana 17inci haftada erkek demisti %70 ama. cünki degisebilir simdi daha dedi.21inci haftada yine %70 erkek dedi, sonra düsmüstümya 23inci hafta yine gitmistim. kizda olabilir dedi. en sonunda 25inci haftada kesin erkek dedi

anlat bakııım tam neren acıyor bende yürüyemiyorum ağrıdan..grip oldum melisim ya yatıyorum

ya 2 bacak aram acıyo yürüdümya ondan herhal,kasığımda ağrıyo ya oturunca rahatlıyorum 15gün yatarsan hep,bugün acısı çıkart tabi.
amannn bi gripin eksikti heh napıyon peki gittinmi dra geçmiş olsun cnm benim

tatlım regl olmadan yumurtlayamazsın

hanımlar boşverin sevgililer gününü yav kandil bugün,(kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım allahım bugün ettiğiniz ve ediceğimiz dualarımızı kabul eylesin inşallah.

aminnn birbirimize dua edelim inş rabbim kabul eder.

sağol canım seninde kutlu olsun ..ya bugün banada dua edin nolur kolayca doğuruvereyim tombalak kızımı

allah bir sancıda kurtarsın seni sağsalim cnm

slm kızlarrrrrr ya gözlerim kapanıyor benim napcam bu halde ya

kız naptın bütün gece uyumadınmı

slm tatlım yat uyuuuuu
ay benim 12 günüm kaldı çok mutluyum

ayyy ne güzelll bizede dua etttttt

canim gec döllenme falan olamaz mi? ama test yaptimda dedin. benim iste hamile kaldigim ay. tam adet günümden iki gün önce öyle adet agrisi gibi agrilarim baslamisti hatta adet olacagim gün wc ye gittim tmm geldiler dedim. baktim birsey yok zaten 5 dakiaka sürmedi agri gecti. ya bilmiyorumki. doktora git sen canim ya

hah benimde orası ağrıyo hadi benimki normalde bacım sen baya bi yormuşsun kendini demekki.yatıyorum canım bol bol ıhlamur ve c vit. alıyorum ..inş. doğurmam diye dua ediyorum ..bebeğe geçer hemen dimi?

Sarıcım hala kayınvalidemlere giden gelen var
mecburen ordayız ordan geldim ütü yaptım banyo yaptım namaz kıldım
bide baktım saat 12 ye geliyo şimdide çok kötüyüm işte

nerde yatim kuzucum yaa
gece 12 de uyudum şimdide gözlerim açılmıyo
hadii ya ne güzel az kalmış bak darısı başımıza
ben 2 de yattım yine uyuyamadım 3 e kadarda yatakta döndüm manyak gibiyim aminnn canım benim

aminnn birbirimize dua edelim inş rabbim kabul eder.

allah bir sancıda kurtarsın seni sağsalim cnm

kız naptın bütün gece uyumadınmı

ayyy ne güzelll bizede dua etttttt

ediyom tatlımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…