hoşgeldin melisim nasılsın?
canımız sağolsun
dünürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nassın kızzzzzz
sağol canım güzel dileklerin için ..benim kızımın olacağı 13.haftada belli olmuştu canım
hoşbuldum tatlımm,moralim bozuk ve yürüdüğüm için çatım acıyo ay o neyse artık.sen nasılsın cnm.
ee benimde 13.haftada erkek demişti dr kesin olmamakla beraber o zaman benim oğluşummu olucek
anlat bakııım tam neren acıyor bende yürüyemiyorum ağrıdan..grip oldum melisim ya yatıyorum
iyidir kuşum ne olsun oturuyom iş yerindegeldin cnm naberrr
iyiyim dünürüm sen nasılsın bakalım bugün tekrar test yaptım ama negatif iyice kafaya takıyorum ya oda inat edip gelmiyo valla iki gündürde akıntım arttı adet olmadan tekrar yumurtlama günüm geldi valla ayın 1 inde de doktora gidecegim artık
kiz ebru sen öyle diyonya ben dahada korkuyorum artik. birsey almadikya simdiye kadar esim hep sonra sonra diyo. e sonra dedigide iste gelecek ay. e gelecek ay benim 6 haftam kalmis oluyo ben o halimle nasil yürücem alisveris edicem diye düsünüyordum simdi iyice korktum nasil yürücem ben öyle???
Slm kızlarrrrrr ya gözlerim kapanıyor benim napcam bu halde ya
bu zamana kadar hiç bu kadar olmamıştı en geç 36. Gün gelirdi bu ay agrım oluyor tamam diyorum sonra gene bişey yok dün oldum sandım wc ye gittim megersem akıntıymış(afedersiniz ama ) ve 2 gündür akıntım çok fazla acba gıdaklıyom mu adet olmasamda yumurtlarmıyım acep
bana kesin dedi biz inanamamıştık erken diye .sonra 16 da ve 20 de de kız deyince inanabildik ..hayırlı evlat olsunlar inş.
anlat bakııım tam neren acıyor bende yürüyemiyorum ağrıdan..grip oldum melisim ya yatıyorum
bu zamana kadar hiç bu kadar olmamıştı en geç 36. Gün gelirdi bu ay agrım oluyor tamam diyorum sonra gene bişey yok dün oldum sandım wc ye gittim megersem akıntıymış(afedersiniz ama ) ve 2 gündür akıntım çok fazla acba gıdaklıyom mu adet olmasamda yumurtlarmıyım acep
hanımlar boşverin sevgililer gününü yav kandil bugün,(kandiliniz mübarek olsun arkadaşlarım allahım bugün ettiğiniz ve ediceğimiz dualarımızı kabul eylesin inşallah.
sağol canım seninde kutlu olsun ..ya bugün banada dua edin nolur kolayca doğuruvereyim tombalak kızımı
slm kızlarrrrrr ya gözlerim kapanıyor benim napcam bu halde ya
slm tatlım yat uyuuuuu
ay benim 12 günüm kaldı çok mutluyum
slm tatlım yat uyuuuuu
ay benim 12 günüm kaldı çok mutluyum
ya 2 bacak aram acıyo yürüdümya ondan herhal,kasığımda ağrıyo ya oturunca rahatlıyorum 15gün yatarsan hep,bugün acısı çıkart tabi.
amannn bi gripin eksikti heh napıyon peki gittinmi dra geçmiş olsun cnm benim
ben 2 de yattım yine uyuyamadım 3 e kadarda yatakta döndüm manyak gibiyim aminnn canım benimnerde yatim kuzucum yaa
gece 12 de uyudum şimdide gözlerim açılmıyo
hadii ya ne güzel az kalmış bak darısı başımıza
aminnn birbirimize dua edelim inş rabbim kabul eder.
allah bir sancıda kurtarsın seni sağsalim cnm
kız naptın bütün gece uyumadınmı
ayyy ne güzelll bizede dua etttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?