Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bu arada dün esim yine deli etti beni. iste babam bize gelmediya. birde ablama gittigini duymus iste dün. adam catlak ya. yemin ediyo valla ölüsünede gitmem senin o babanin diye. benim gitmedigim yerde seninde isin yok diyo. manyak mi ne ya. insallah ölür diyo duaya bakin hele. ne bicim birsey ya. valla bende bazen ister istemez onun anasina dua ediyorum. insallah geberir diye öyle düsününce hep kendimi kötü hissediyordum ama dün onu öyle duydumya valla iyi diyormusum.catlak mi ne ya.

anaamm fenaymış seninki valla.öyle gamsızlar seni beni öldürür hala yaşarlar canım .boşver uzakta olmak her zaman iyidir seninki yakında olmasın zaten yazık sana

valla biraz gecsin diorum ilişki 5 subatta oldugu için biraz daha beklemekte fayda var benim mecburen oyle oldu esım asker oldugu için bakalım hayırlısı olsun istiyoruz bizde

sanırım 10 gün diyor burdaki arkadaşlar belli olması için 5 gün sonra adet olmazsan bir bak bakalım inşallah istediğin gibi olur canım.
şafak kaç kaldı

Kız sen bu konuya ustasın galiba acıdım bak seninkine

yok be ya senin için yöntem geliştirdim işte fenamı?
Ben normalde uzandığım yerden değil direk kovalayarak terlik atarım.ama senin halin yok diye
uzandığın yerden fırlatıver değmese de o korku yeter zaten

kıslarrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız

hoşgeldinnnnn iyi olmaya çalışıyoz sen napan?
Kocişine bugün ne aldın ne yapıcan?

aboo kız atamam zaten ben .eşime ses tonumu bile yükseltmem ben .

kız cnm ya bende şakasına diyorum.benim kociş çok şakacıdır da yoksa şükür o da bana bende ona ses yükseltmeyiz.inş hep de böyle gider.

Allah bozmasın canım benim ..hepimizin yuvası huzurla dolu olsun

kızlar tv de izliyorum şu anda ..91 yıllık evli 7 çocuklu 113 torunlu bir dede ve nine var .halada seviyorlarmış birbirlerini .el eleler o kadar tatlılar ki. benim dedemle ananemde böyleydi dedem 108 de öldü ananemde 90 küsür .

hoşgeldinnnnnn tatlım nerelerdesin?

hoşbuldum canlarımmmm
bankada işler vardı biraz onları hallettim geldimmm
valla kızlar kocişe bişey almadım biz sevgili değiliz o yüzden sevgililer günü kutlamayız yani bende uyuz oluyorum bu işe evliyiz anacım biz sevgililiğimiz mi kaldıki akşam gelirken kociş çiçek alır oda adet yerini bulsun diye o kadar

EVDE KÜÇÜK HEMEN YAKAYIVERİR YAPIŞTIRRIM TERLİĞİ SONRA GÜLME KRİZİNE GİRERİZ...

AMİN CNM AMİNN SİZ DE PEK Bİ RESMİYET VAR SANIRIM

he kız biz de biraz resmiyet var . güleriz eğleniriz ama terlikle hiç olmadıeşim çok ağır bir insandır annesi babası bile sözünün üstüne söz söyleyemez ..bende alıştım napıyım elim mahkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…