uzandığın yerden terlik fırlatırsın kız yorma kendini
guatr vardi ameliyat oldu, birde bel fitigi var baskada birseysi yok valla. 45yasinda daha aman birseysi olmasin zaten hic cekilmiyo valla. yazin bursaya gittik antalyaya gittik. ikisindede yalandan ay belim belim diye tutturdu nedense yolda ama sadece. yani dügünde döktürdü bel agrisindan eser yoktu. hanim efendi koskoca adami kaynatami arkaya otturtuda kendisi iki karis boyuyla belini bahane ederek önde oturdu. ama cok yasamaz yinede. bi elinde sigara bi elinde kahveyle dolasiyo bütün gün.
kız sen bu konuya ustasın galiba acıdım bak seninkine
guatr vardi ameliyat oldu, birde bel fitigi var baskada birseysi yok valla. 45yasinda daha aman birseysi olmasin zaten hic cekilmiyo valla. yazin bursaya gittik antalyaya gittik. ikisindede yalandan ay belim belim diye tutturdu nedense yolda ama sadece. yani dügünde döktürdü bel agrisindan eser yoktu. hanim efendi koskoca adami kaynatami arkaya otturtuda kendisi iki karis boyuyla belini bahane ederek önde oturdu. ama cok yasamaz yinede. bi elinde sigara bi elinde kahveyle dolasiyo bütün gün.
valla biraz gecsin diorum ilişki 5 subatta oldugu için biraz daha beklemekte fayda var benim mecburen oyle oldu esım asker oldugu içinbakalım hayırlısı olsun istiyoruz bizde
Kız sen bu konuya ustasın galiba acıdım bak seninkine
kiz atsanda sen tutturamazsin bence :)
kıslarrrrrrrrrrrrrr ben geldim nasılsınız
yok be ya senin için yöntem geliştirdim işte fenamı?
Ben normalde uzandığım yerden değil direk kovalayarak terlik atarım.ama senin halin yok diye
uzandığın yerden fırlatıver değmese de o korku yeter zaten
aboo kız atamam zaten ben .eşime ses tonumu bile yükseltmem ben .
hoşgeldinnnnn iyi olmaya çalışıyoz sen napan?
Kocişine bugün ne aldın ne yapıcan?
kız cnm ya bende şakasına diyorum.benim kociş çok şakacıdır da yoksa şükür o da bana bende ona ses yükseltmeyiz.inş hep de böyle gider.
kovalayarak mı
Allah bozmasın canım benim ..hepimizin yuvası huzurla dolu olsun
kovalayarak mı
hoşgeldinnnnnn tatlım nerelerdesin?
hoşgeldinnnnn iyi olmaya çalışıyoz sen napan?
Kocişine bugün ne aldın ne yapıcan?
kız cnm ya bende şakasına diyorum.benim kociş çok şakacıdır da yoksa şükür o da bana bende ona ses yükseltmeyiz.inş hep de böyle gider.
hosgeldin tatlim.
sen geldin ama bende simdi yemege cikyiorum. birazdan dönerim yine
EVDE KÜÇÜK HEMEN YAKAYIVERİR YAPIŞTIRRIM TERLİĞİSONRA GÜLME KRİZİNE GİRERİZ...
AMİN CNM AMİNNSİZ DE PEK Bİ RESMİYET VAR SANIRIM
kiz sen arkasindan yuvarlanirsin resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?