Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Allah mı söyletti tatlım.olabilir canım bu gecede çok sancılandım ..iyileşeyimde kızıma geçmesin grip teyzesi ..he ya eşime en güzel hediye olacak .doğurda seveyim artık kızımı deyip duruyor birde karnımdan ellerini ayaklarını yakalamaya çalışıyor ..halimiz komedi

catlak bu kocalar yaaa. benimkide yorganin altina girip len napiyon, ne zaman cikican sen ordan falan diye konusuyo ogluyla :) oda tekmeleyince nasil seviniyo. kiz olur mu olur. Insallah cabuk atlatirsinda 1 hafta falan sürer heralde tam atlatman e doktorda dedi zaten 2 hafta erken olabilir diye bence haftaya senin haftan. ayyyyyyyyyyyyy heyecan basti :)

ne işi varmış canım bu arada kayınbaban var mı yani o damı gelicek eğer oda gelicekse ben utanırım falan de benim kendi babam gelicekti hamileliğimde anne ben babamın yanında çekinirim demiştim babam gelmemişti doğumdan önce iyice geriliceksin demekki senin yerinde kim olsa aynı şeyler yaşardı eşini ikna ben bence.

canım adet üstüne gördü falan olayları var acaba böyle birşey mi sonuçta zaten bebek adetinin başladığ tarihte oluşmuyor ki rahatladığınıa sevindim canım inşallah herşey güzel gider

Çok sağolun kızlar iyiyim şükür ebrucum bende kocama en sevdiği yemekleri yapıp birde güzel bir sofra hazırlamaya planlıyorum birde tabiki cüzdan aldım hediye olarak ama benim koca yine öküzlügünü yapar

kızlar bu arada adetten önce korunmayıp hamile kalınırsa yine adet olunuyor mu onu merak ediyorum
yani adetten 5-6 gün önce mesela

aman Allah bozmasın canım sevsinlerde çocularını..benimki başta çocuk istemiyordu sevmeyecek diye düşünüyordum hep.doğurunca haber vercem inşallah tatlım size .dua edin bugün aklınıza gelirsem ..kız senin kaynana çikolata yiyip duruyorya bu kadının bi hastalığı falan yok mu? bu yaşta bana dokunuyo çikolatanın fazlası

bende bi duş alabilsem ...ah ah herşey çok zor artık .olsun sen yap o da yapar belki .kız benimkide öyle pek umursamaz böyle günleri ama ben hep kutlarım.

öyle birsey olabilir canim. yani bazen hamile kalip yinede adet görülüyo
teşekkürler canım bende adetten 1 hafta önce korunmayı bırakmak istiyorum eğer o hafta kalırsam adet tarihinden hesaplar sanırım yine doktor bebeğin haftasını

Yok canım benim adet düzenim yoktu emin olamıyodu doktor 2li testten sonra kesinleşti:)

kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?

evet düşünüyorum ama ne?
gerçi ben ona süeter ördüm sevgililer günü hediyesi olarak
inş unutmaz o bana bişi almayı yoksa hasta hasta pataklarım onu valla

bilmem hiç düşünmedim sende var mı birşeyler

hadi herkes bir fikir versin .......

sorma canım ya müşteriler fln da hiç umursamıyo insanın suratına karşı öksürüyo bizim milletimiz böyle[/QUOTE]

cnm sen nerede çalışıyon?

Slm kızlar ben geldim naber nasılsiniz

hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın?

yemek yapacak durumda değilim.hep zaten hastayım gecenin sonunda da bişey olmayacak onun için iyi ki hediyesini vermişim bakalım o bana ne alacak

aynı sey suan basımda:) adetten 5 gün önce ilişki..ve adetimi 4 gün gecti hala olmadım..
ne güzel hadi bakalım aslında ne kadar gerçek bilmiyorum adetten önce ilişki olursa x kromozomu taşıyan spermler yumurtayı döllermiş y ler yavaşmış ve erken ölürlermiş x olanlar kız oluyormuş diye okumuştum bir yerde hani benimde bir oğlum olunca nasip kısmet tabi ama denemekte isterim.mart adetimden önce bırakıcaz aynı senin gibi olur inşallah.test yapacak mısın canım?

valla biraz gecsin diorum ilişki 5 subatta oldugu için biraz daha beklemekte fayda var benim mecburen oyle oldu esım asker oldugu için bakalım hayırlısı olsun istiyoruz bizde

guatr vardi ameliyat oldu, birde bel fitigi var baskada birseysi yok valla. 45yasinda daha aman birseysi olmasin zaten hic cekilmiyo valla. yazin bursaya gittik antalyaya gittik. ikisindede yalandan ay belim belim diye tutturdu nedense yolda ama sadece. yani dügünde döktürdü bel agrisindan eser yoktu. hanim efendi koskoca adami kaynatami arkaya otturtuda kendisi iki karis boyuyla belini bahane ederek önde oturdu. ama cok yasamaz yinede. bi elinde sigara bi elinde kahveyle dolasiyo bütün gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…