uyyy kiyamam sana. bence tam grip gececek sen dogurcan icimde öyle bi his bar. benimde bazen grip olunca adeti gecikirdi. hep diyordum tam iyilescem adet olcam diye hepte öyle oluyordu. ayyy kiz haftaya dogurursun sen. senin kocan icin zaten en büyük hediye o olur
Slm kızlar ben geldim naber nasılsiniz
Allah mı söyletti tatlım.olabilir canım bu gecede çok sancılandım ..iyileşeyimde kızıma geçmesin grip teyzesi ..he ya eşime en güzel hediye olacak .doğurda seveyim artık kızımı deyip duruyor birde karnımdan ellerini ayaklarını yakalamaya çalışıyor ..halimiz komedi
ne işi varmış canım bu arada kayınbaban var mı yani o damı gelicek eğer oda gelicekse ben utanırım falan de benim kendi babam gelicekti hamileliğimde anne ben babamın yanında çekinirim demiştim babam gelmemişti doğumdan önce iyice geriliceksin demekki senin yerinde kim olsa aynı şeyler yaşardı eşini ikna ben bence.
Canım mevzu bu cumartesi yazmıştım hafta sonumuz zehir oldu eşimle konuşmuyorum hala onunda umrunda değil niye konuşmuyorsun diye sormuyor bile neyse bu mübarek günde Allah'a havale ediyorum onları elbet gözümden dökülen yaşların hesabını verecekler.......
umarım düzelir canım sıkma canını
Günaydın kızlar kimse yok ama ben yazıyım dün akşamdan beri çok sinirliyim kaynanamgilde doğumdan önce geliyolarmış hanfendi bana sormadan yapmış planını annemde diyrmuş otobüsle gitme bizle gelirisin diye deli olucam nasıl sinir oldum ya sizin ne işiniz var doğumdan önce kabus gibi dayanamıyorm artık kızlar çok kötüyüm bunlar beni iyice bunalıma sokacak ay hanfendi çok heyecanlıymış uyuyamıyormuş hep dua diyormuş o yüzden mi bir çöp bile almadın çocuğuma öyle üzgünümki hamilliğimi zehir ettiler eşime dedim konuyu kapattı akşam konuşturmadı bende gittim yattım ama hala sinirli ve ağlamaklıyım(((((((( ne yapıcam ben şimdi
canım adet üstüne gördü falan olayları var acaba böyle birşey mi sonuçta zaten bebek adetinin başladığ tarihte oluşmuyor ki rahatladığınıa sevindim canım inşallah herşey güzel giderYok canım benim çizelgemle gebeliğim orantılı değil:) Şuan 13+0 olduk:) CRLye göre hesaplandı bebişin yaşı doktorum 11+5te istedi 2li testi:) Baş popo mesafesi ölçülüyo birde ense kalınlığı kan testindede 1 hafta boyunca araştırma yapılıyor sonrası temiz çok şükür:)
kızlar bu arada adetten önce korunmayıp hamile kalınırsa yine adet olunuyor mu onu merak ediyorum
yani adetten 5-6 gün önce mesela
catlak bu kocalar yaaa. benimkide yorganin altina girip len napiyon, ne zaman cikican sen ordan falan diye konusuyo ogluyla :) oda tekmeleyince nasil seviniyo. kiz olur mu olur. Insallah cabuk atlatirsinda 1 hafta falan sürer heralde tam atlatman e doktorda dedi zaten 2 hafta erken olabilir diye bence haftaya senin haftan. ayyyyyyyyyyyyy heyecan basti :)
bende bi duş alabilsem ...ah ah herşey çok zor artık .olsun sen yap o da yapar belki .kız benimkide öyle pek umursamaz böyle günleri ama ben hep kutlarım.Çok sağolun kızlar iyiyim şükür ebrucum bende kocama en sevdiği yemekleri yapıp birde güzel bir sofra hazırlamaya planlıyorum birde tabiki cüzdan aldım hediye olarak ama benim koca yine öküzlügünü yapar
teşekkürler canım bende adetten 1 hafta önce korunmayı bırakmak istiyorum eğer o hafta kalırsam adet tarihinden hesaplar sanırım yine doktor bebeğin haftasınıöyle birsey olabilir canim. yani bazen hamile kalip yinede adet görülüyo
ne işi varmış canım bu arada kayınbaban var mı yani o damı gelicek eğer oda gelicekse ben utanırım falan de benim kendi babam gelicekti hamileliğimde anne ben babamın yanında çekinirim demiştim babam gelmemişti doğumdan önce iyice geriliceksin demekki senin yerinde kim olsa aynı şeyler yaşardı eşini ikna ben bence.
canım adet üstüne gördü falan olayları var acaba böyle birşey mi sonuçta zaten bebek adetinin başladığ tarihte oluşmuyor ki rahatladığınıa sevindim canım inşallah herşey güzel gider
teşekkürler canım bende adetten 1 hafta önce korunmayı bırakmak istiyorum eğer o hafta kalırsam adet tarihinden hesaplar sanırım yine doktor bebeğin haftasını
kızlar bugün eşleriniz için özel birşeyler yapmayı planlıyor musunuz?
Çok sağolun kızlar iyiyim şükür ebrucum bende kocama en sevdiği yemekleri yapıp birde güzel bir sofra hazırlamaya planlıyorum birde tabiki cüzdan aldım hediye olarak ama benim koca yine öküzlügünü yapar
aynı sey suan basımda:) adetten 5 gün önce ilişki..ve adetimi 4 gün gecti hala olmadım..
ne güzel hadi bakalım aslında ne kadar gerçek bilmiyorum adetten önce ilişki olursa x kromozomu taşıyan spermler yumurtayı döllermiş y ler yavaşmış ve erken ölürlermiş x olanlar kız oluyormuş diye okumuştum bir yerde hani benimde bir oğlum olunca nasip kısmet tabi ama denemekte isterim.mart adetimden önce bırakıcaz aynı senin gibi olur inşallah.test yapacak mısın canım?
saribeybi çok güzel bi hediye iyi düşünmüşsün..eşimi paralayacak halim bilem yok
aman Allah bozmasın canım sevsinlerde çocularını..benimki başta çocuk istemiyordu sevmeyecek diye düşünüyordum hep.doğurunca haber vercem inşallah tatlım size .dua edin bugün aklınıza gelirsem ..kız senin kaynana çikolata yiyip duruyorya bu kadının bi hastalığı falan yok mu? bu yaşta bana dokunuyo çikolatanın fazlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?