Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin tatlımmmm
amin canım benim seninde kandilin mübarek olsun

Son düzenleme:
Ben bunalımımmmmmm tamammı evimi pok götürüyoooooooooooooooo ben eve baktıkça bayılacak gibi oluyom artık evimi temizlemek istiyom

hoşgeldin bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbuldum bacım

Aminnnnn, canım bende bir tane Yasin okumuştum listede yazmıyor galiba

kızlar ben geldim bi bakayım dedim ne var ne yok

Hoşgeldin ne olsun aynı

ay ben duamı yazıyım o zaman

kocam beni hep sevsin, sözümden çıkmasın,beni üzmesin, ailesi huzurumuzu kaçırmasın, kocama Allah hidayet versin, bizi doğru yoldan şaşırtmasın, evimize bolluk bereket gelsin,yavrumuz sağsalim doğsun, hayırlı evlat olsun, eşimle birlikte büyütmek nasip olsun,borçlarımız hayırlısıyla son bulsun,evimize nur dolsun, kocamla aşkımız birbirimize saygımız bitmesin, Allah kem gözlerden kötü sözlerden pis nefislerden korusun......

AMİNNNNNNNNNN

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom

Anaaaaaaaaaaaaam Allahım Eflalin dualarının aynısını benim içinde ver:)

[FONT=j"Arial Black"][/FONT]jjnjnjkandilinizzz mübarek olsunnnnn canlarrrrr ben geldim özledim hepinizi valllaaaaaa bü gün dualarınızda benide unutmayın emi yoksa yolarımmm hepiniziiiiiiiii

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben seni görüyom ne oldu kız zey zeyyyyy

Yaaa sünger dana ben cmt. kuzenimin nişanında biraz oynadımdı pzr hep yattım dinlendim amma ve lakin şincik kasıklarım ağrıyo bebişime bişimi yaptım kız ben yoğusam
Normalmi 12.haftadan sonra kasık ağrıları olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…