Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

herşey normalmış 24 haftanın içindesin bebekde haftaya göre gelişiyor 650 gram dedi gene cinsiyeti göstermiyordu ama gördük oğlum olacak :) inş.
maşallah kuzuya tatlımmm topiğe bi erkek geliyo desene allah sağsalim doğumlar nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom
bişey olmaz korkma ilk 3 4 ay kasık sancısı çok oluyo rahmin büyüyo
hoşgeldin tatlım seninde kandilin mübarek olsun bizde seni özledik

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt

kızlarrrrrr yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum çok karışık duygular içerisinde bebk ağladıkça kendide oturup ağlıyomuş ay canım yaaaa kıyamam akşam gidip sevicem oğlumu

Ay dideeeeeeeeeeem içime su serptin dr. bile çok evhamlısın diyo:)

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt

Süngerim kız ne alemdesin? Bebiş nasıl?

yok canım korkma öyle oynamakla flan bişey olmaz allah korusun kasık ağrıları normal bebiş büyüdükce baskı yapıyo bin türlü ağrıya sebeb oluyo merak etme kanama filan olmadığı müddetce bi sorun yoktur merak etme canım bende de çok olmuştu hep kız demişlerdi kız kasıklara baskı yaparmılş ama bilmem tabi seninkinin cinsiyeti ne

seninki de pek bi resmi ve sertmiş

sarıcım hala kayınvalidemlere giden gelen var
mecburen ordayız ordan geldim ütü yaptım banyo yaptım namaz kıldım
bide baktım saat 12 ye geliyo şimdide çok kötüyüm işte

ay cnm ya anlıyorum durumunu
dayan çok az kaldı eve gitmene

aminnnnnnnn

amin allahım sen duy sesimizi sana uzanan ellerimizi boş çevirme yarabbim

sen doktoru değil beni ara içine su serperim ben merak etme

amin herkeze Nasip etsin kolay doğum yüce rabbim

bugün çokk mutluyum çok :)
allah mutluluğunu dai,m etsin canım benim yüzün hep gülsün

kızlarrrrrr yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum çok karışık duygular içerisinde bebk ağladıkça kendide oturup ağlıyomuş ay canım yaaaa kıyamam akşam gidip sevicem oğlumu
allah analı babalı büyütsün

kız benimki artık bebişlikten çıktı 6 yaşında bi koca dana oldu kendide kendine ben dana oldum büyüdüm deyip dolaşıyo sorma hanfendinin odasına izinsiz giremiyoz kendi ne isterse onu giyiyo akşam yemek menülerinede karışır oldu mahfediyo beni valla darısı başınıza

anaaaam gül gelmişşş ne yapıyon annecik nası gidiyodr gittinmi haberler ver birazzzz

konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

sunger eflalim afr+ seastar saribeybi zkol dscopur+ ebrar63 aşk sarhoşu olmak istiyor esperanzan GÜL78+ şuna bak dünya adamsınız bi yazan yuok bune beeeeeeeeeee

zeynep beni aradı teldeydim kusura bakmayın yazamadım
süngerim kızma lan hemennnnnnnnnnnnnnnnn

zeynep beni aradı teldeydim kusura bakmayın yazamadım
süngerim kızma lan hemennnnnnnnnnnnnnnnn

ya neyapam olmuyo böyle ben sinirli karının teküyüm bide yaa kayınbabam vefat edeli o kadar çok sigara içiyomki anlatatm ne olacak benim bu halim aceppppp

ya neyapam olmuyo böyle ben sinirli karının teküyüm bide yaa kayınbabam vefat edeli o kadar çok sigara içiyomki anlatatm ne olacak benim bu halim aceppppp

sigaramı ıyyyyyyy öğğğğğğğğğğ pissssssssssss kaka içme bakimmmmmmm döverim haaaaaaaaaaa

konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

sunger eflalim afr+ seastar saribeybi zkol dscopur+ ebrar63 aşk sarhoşu olmak istiyor esperanzan gül78+ şuna bak dünya adamsınız bi yazan yuok bune beeeeeeeeeee

canım valla ben sadece sözde burdayım pek yazamıyorum çok işim var çokkkkkkkk allahım bugün bu işkence yapılırmı adama haftanın ilk günü sevgililer günü kandin aslında bugün izinli olmak gerekiyor zati eşimde hediye almayacakkkk ama yemege götürecek ama ben hediye istiyorummmmm

Cinsiyetini bilmiyorum şekerim henüz bişi demedi

bebiş diye kızı söylemedim kız Allahmı söyletti ne sanki bebiş varmış gibi hissettim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…