maşallah kuzuya tatlımmm topiğe bi erkek geliyo desene allah sağsalim doğumlar nasip etsinherşey normalmış 24 haftanın içindesin bebekde haftaya göre gelişiyor 650 gram dedi gene cinsiyeti göstermiyordu ama gördük oğlum olacak :) inş.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnay ben duamı yazıyım o zaman
kocam beni hep sevsin, sözümden çıkmasın,beni üzmesin, ailesi huzurumuzu kaçırmasın, kocama allah hidayet versin, bizi doğru yoldan şaşırtmasın, evimize bolluk bereket gelsin,yavrumuz sağsalim doğsun, hayırlı evlat olsun, eşimle birlikte büyütmek nasip olsun,borçlarımız hayırlısıyla son bulsun,evimize nur dolsun, kocamla aşkımız birbirimize saygımız bitmesin, allah kem gözlerden kötü sözlerden pis nefislerden korusun......
Aminnnnnnnnnn
bişey olmaz korkma ilk 3 4 ay kasık sancısı çok oluyo rahmin büyüyokızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom
hoşgeldin tatlım seninde kandilin mübarek olsun bizde seni özledik[font=j"arial black"][/font]jjnjnj[sıze="2"][ı][/ı][/sıze]kandilinizzz mübarek olsunnnnn canlarrrrr ben geldim özledim hepinizi valllaaaaaa bü gün dualarınızda benide unutmayın emi yoksa yolarımmm hepiniziiiiiiiii
maşallah kuzuya tatlımmm topiğe bi erkek geliyo desene allah sağsalim doğumlar nasip etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bişey olmaz korkma ilk 3 4 ay kasık sancısı çok oluyo rahmin büyüyo
hoşgeldin tatlım seninde kandilin mübarek olsun bizde seni özledik
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt
maşallah kuzuya tatlımmm topiğe bi erkek geliyo desene allah sağsalim doğumlar nasip etsin
Yaaa sünger dana ben cmt. kuzenimin nişanında biraz oynadımdıpzr hep yattım dinlendim amma ve lakin şincik kasıklarım ağrıyo bebişime bişimi yaptım kız ben yoğusam
Normalmi 12.haftadan sonra kasık ağrıları olurmu?
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt
he kız biz de biraz resmiyet var . Güleriz eğleniriz ama terlikle hiç olmadıeşim çok ağır bir insandır annesi babası bile sözünün üstüne söz söyleyemez ..bende alıştım napıyım elim mahkum
sarıcım hala kayınvalidemlere giden gelen var
mecburen ordayız ordan geldim ütü yaptım banyo yaptım namaz kıldım
bide baktım saat 12 ye geliyo şimdide çok kötüyüm işte
kız beni heyecan bastı vallahi şu mübarek günde allahım tüm hamilelere bi avaz da dogum naspi etsin ve benim gibi anne olmak için bekleyenlerede tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin ya rabbim sen dualarımızı kabul eyle aminnnnnnnn.........
herkesin mevlid kandili mübarek oslunn
Allah’ım
acizlikten
fakirlikten
cimrilikten
korkaklıktan
tembellikten
hilekar dosttan
faydasız ilimden
kabir azabından
ağlamayan gözden
sıkıntı ve hüzünden
ürpermeyen kapten
her türlü hastalıktan
hayatın fitnelerinden
borç altında kalmaktan
kabul olmayan duadan
doymak bilmeyen nefisten
ihtiyarlıktan ele avuca düşmekten
zalim olmaktan ve zülme uğramaktan
isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten
geçmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan
sana sığınırım.
Rabbim hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara eda
ahirettekilere rahmet
dünyadakilere selamet
işi olmayana iş
eşi olmayana eş
bebişi olmayana tezzamanda bebiş
hamişlere sağlıklık hayırlı kolay doğum
doğan bebişlere sağlık
dua bekleyenlere duamızın iletilmesini nasip etsin
41 yasin ve 4444 salat_ı tefriciyemiz bitmiştir okuyan okumayan herkesten allah razı olsun rabbim eksikleriyle kabul etsin
sen doktoru değil beni ara içine su serperim ben merak etmeAy dideeeeeeeeeeem içime su serptin dr. bile çok evhamlısın diyo:)
Süngerim kız ne alemdesin? Bebiş nasıl?
allah mutluluğunu dai,m etsin canım benim yüzün hep gülsünamin herkeze Nasip etsin kolay doğum yüce rabbim
bugün çokk mutluyum çok :)
allah analı babalı büyütsünkızlarrrrrr yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum çok karışık duygular içerisinde bebk ağladıkça kendide oturup ağlıyomuş ay canım yaaaa kıyamam akşam gidip sevicem oğlumu
Ay dideeeeeeeeeeem içime su serptin dr. bile çok evhamlısın diyo:)
Süngerim kız ne alemdesin? Bebiş nasıl?
ben işyerinde sürünüyommmmm şekercimmmm sen nasılsın
zeynep beni aradı teldeydim kusura bakmayın yazamadım
süngerim kızma lan hemennnnnnnnnnnnnnnnn
iiii allah sürünmeden geri koymasın
ya neyapam olmuyo böyle ben sinirli karının teküyüm bide yaa kayınbabam vefat edeli o kadar çok sigara içiyomki anlatatm ne olacak benim bu halim aceppppp
konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
sunger eflalim afr+ seastar saribeybi zkol dscopur+ ebrar63 aşk sarhoşu olmak istiyor esperanzan gül78+ şuna bak dünya adamsınız bi yazan yuok bune beeeeeeeeeee
yok canım korkma öyle oynamakla flan bişey olmaz allah korusun kasık ağrıları normal bebiş büyüdükce baskı yapıyo bin türlü ağrıya sebeb oluyo merak etme kanama filan olmadığı müddetce bi sorun yoktur merak etme canım bende de çok olmuştu hep kız demişlerdi kız kasıklara baskı yaparmılş ama bilmem tabi seninkinin cinsiyeti ne
allah analı babalı büyütsün
kız benimki artık bebişlikten çıktı 6 yaşında bi koca dana oldu kendide kendine ben dana oldum büyüdüm deyip dolaşıyo sorma hanfendinin odasına izinsiz giremiyoz kendi ne isterse onu giyiyo akşam yemek menülerinede karışır oldu mahfediyo beni valla darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?