Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iiiii işte toparlanıyo garibim sabahları bi fasıl karı koca kız görmeden ağlaşıyoz sonra gün başlıyo devam ediyoz hayata her şey boş ama hiç bişeyden geri kalmıyoz işlte bunun adı hayat

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Sağol

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom

Canı korkma kanama yok leke yok normal benim ilk üç ay adet sancısı gibi oldu sonrada sürekli kasık ağrım hala sürüyor çünkü benim sıpa aşağıda yukarı çıkamadı yukarı çıkınca rahatlıyorum bir ara aşağı teptikçe çok fena oluyordum sankim bacağını çıkaracak gibiydi alttan:))

Anaaaaaaaaaaaaam Allahım Eflalin dualarının aynısını benim içinde ver:)

Aminnn canım efnan yazın duanız dedi bende yazdım hemen daha çok söyleyecek vardıda neyse dedim:))) cuma akşamından beri ağlıyorumda azcık kaynanamgil doğumdan önce gelecekmiş eşime sordum biliyormuydun diye yok dedi ama inanmıyorum nyie geliyorlar doğumdan önce dedim ned emek niye dedi ne gerek var dedim sonra konuşuruz daha erken dedi kapattı konuuy kapatış o kapatış cuma akşamından beri küsüm kendisine ben konuşmadım o da umursamadı bugünde ölğen su getirdi aşığım sana canım bitanem diye öpüyor böyle mi düzelcek sorunumuz dedim böylemi affetireceksin daha konuşup halletmedik bişeyi boşuna yapme dedim başına ne düştüyse, o yüzden duamın sebebi:)))

[FONT=j"Arial Black"][/FONT]jjnjnjkandilinizzz mübarek olsunnnnn canlarrrrr ben geldim özledim hepinizi valllaaaaaa bü gün dualarınızda benide unutmayın emi yoksa yolarımmm hepiniziiiiiiiii

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seninde kız unutmuyalım bari yolunmayalım sonra:)))))

kızlarrrrrr yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum çok karışık duygular içerisinde bebk ağladıkça kendide oturup ağlıyomuş ay canım yaaaa kıyamam akşam gidip sevicem oğlumu

ay yazık ya bakalım biz napıcaz ben zaten manyağım iyice tozuturum artık

amin herkeze Nasip etsin kolay doğum yüce rabbim

bugün çokk mutluyum çok :)

Allah bozmasın canım mutluluğunu maşaallah maşaallah

kim demiş benim ki erkek bir kerem hemide aşağıda duruyor:)) hem zeynonun oğlu olacak ben biliyorum:)

ay ben çok fena oldum ebrarım ya bu yüzden uykuları yitiriyorum

evet yaaa doğsun bebişlerimiz sağsalimmmm

amin canım

selam bacılar ben geldim

hoşgeldin biraz geç oldu sanırım

amin canım amin Allah hepimizin dualarını kabul etsin

kızlar ben geldim bi bakayım dedim ne var ne yok

bende bakmaya çalışıyorum ama o kadar yoğun kiii

Doktordan Geldim :) Mutluyumm :)

ee ne dedi doktor

Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom

bazen benim oluyo ama doktorun dediği gibi bence bi sorun yoktur

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt

konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)

sunger eflalim afr+ seastar saribeybi zkol dscopur+ ebrar63 aşk sarhoşu olmak istiyor esperanzan GÜL78+ şuna bak dünya adamsınız bi yazan yuok bune beeeeeeeeeee

yaa canım o kadar yoğun ki bugün banka bakıyorum ama yazamıyorum bayağı bi geriden geliyom

tabi kız hediyesiz olurmu olmaz öyle
Cinsiyetini bilmiyorum şekerim henüz bişi demedi

bebiş diye kızı söylemedim kız Allahmı söyletti ne sanki bebiş varmış gibi hissettim:)
ay canım ya inşallah valla olursa söz sana hediye alıp gönderecem eşime hayatının en büyük hediyesi olacak babasının ölümünden sonra
aman i allah hayırlısıyla doğurunda kız erkek fark etmez caduuuuuu

kızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi

biz sevgilimiyiz kıııııııııııııı anacım bana saçma geliyo istemem kocişim bişey almasın yaniiii zaten gecenin devamıda yok bişey alsa nolcak kiiiii

Almakmı o ne demek benimki doğum günümde bile almıyorki

eh o zaman benimkilerden bahsedeyim koltuk takımı oturma gurubu aldı bide mikro dalga eh nacizane dokun matik cip telefonu eh daha saat ler ilerledikce neler gekir bilmiyorum aşk işteeee

süngerim hayat devam ediyor işte ne yapacaksın
eflalim bende paranoyaya bağlarım iyice sanırım
ebrarım iyi akşamlar kuşum

kızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi
yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeee

eh o zaman benimkilerden bahsedeyim koltuk takımı oturma gurubu aldı bide mikro dalga eh nacizane dokun matik cip telefonu eh daha saat ler ilerledikce neler gekir bilmiyorum aşk işteeee

vışşşşşşşşşşşşş kocaya bakkkkkkkkkkkkkkkkk bunların hepsini sevgililer günü için aldığına eminmisin

yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeee

vışşşşşşşşşşşşş kocaya bakkkkkkkkkkkkkkkkk bunların hepsini sevgililer günü için aldığına eminmisin

heee aldı valla ama birazda bugüne denk geldi yoksa bi tel var bu güne özel

hadi ben kaçtım yemek yapacam öptüm hepinizi bu gün dularınızda unutmayın beni hamiş olanlar özellikle siz hem hayırlı bi gün hemde hamişlerin duası kabul olurmuş öptüm hepinizi byyyyyy

anamm geçmiş olsun dikkat edin yaa bol bol c vitanimi annen yada kayınvalden yok mu yakınlarında onlar baksınlar artık inş hemen iyileşirsiniz

Dualarınızı bekliyorum millet unutmayın beni
çabucak şu yaramdan kurtulup hamiş kalayım inş.

bayanlar bende kaçayım yemek yapıyım bari:))

kızlar ben geldim ama birazdan gideceğim....
nasılsınız bakalım benim tüm umutla beklediğim süprizimi maalesef eşime yapamayacağım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…