Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom
Anaaaaaaaaaaaaam Allahım Eflalin dualarının aynısını benim içinde ver:)
[FONT=j"Arial Black"][/FONT]jjnjnjkandilinizzz mübarek olsunnnnn canlarrrrr ben geldim özledim hepinizi valllaaaaaa bü gün dualarınızda benide unutmayın emi yoksa yolarımmm hepiniziiiiiiiii
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrr yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum çok karışık duygular içerisinde bebk ağladıkça kendide oturup ağlıyomuş ay canım yaaaa kıyamam akşam gidip sevicem oğlumu
amin herkeze Nasip etsin kolay doğum yüce rabbim
bugün çokk mutluyum çok :)
yok canım korkma öyle oynamakla flan bişey olmaz allah korusun kasık ağrıları normal bebiş büyüdükce baskı yapıyo bin türlü ağrıya sebeb oluyo merak etme kanama filan olmadığı müddetce bi sorun yoktur merak etme canım bende de çok olmuştu hep kız demişlerdi kız kasıklara baskı yaparmılş ama bilmem tabi seninkinin cinsiyeti ne
ay ben çok fena oldum ebrarım ya bu yüzden uykuları yitiriyorum
evet yaaa doğsun bebişlerimiz sağsalimmmm
selam bacılar ben geldim
herkesin mevlid kandili mübarek oslunn
Allah’ım
acizlikten
fakirlikten
cimrilikten
korkaklıktan
tembellikten
hilekar dosttan
faydasız ilimden
kabir azabından
ağlamayan gözden
sıkıntı ve hüzünden
ürpermeyen kapten
her türlü hastalıktan
hayatın fitnelerinden
borç altında kalmaktan
kabul olmayan duadan
doymak bilmeyen nefisten
ihtiyarlıktan ele avuca düşmekten
zalim olmaktan ve zülme uğramaktan
isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten
geçmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan
sana sığınırım.
Rabbim hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara eda
ahirettekilere rahmet
dünyadakilere selamet
işi olmayana iş
eşi olmayana eş
bebişi olmayana tezzamanda bebiş
hamişlere sağlıklık hayırlı kolay doğum
doğan bebişlere sağlık
dua bekleyenlere duamızın iletilmesini nasip etsin
41 yasin ve 4444 salat_ı tefriciyemiz bitmiştir okuyan okumayan herkesten allah razı olsun rabbim eksikleriyle kabul etsin
kızlar ben geldim bi bakayım dedim ne var ne yok
Doktordan Geldim :) Mutluyumm :)
Kızlar benim kasıklarım çok ağrıyo yaaa
neden olabilir doktoruma sorunca kanama yoksa sorun yok diyo ama oynadım ya düğünde ondan korkuyom
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
dscopur+ zkol esperanzan saribeybi aşk sarhoşu olmak istiyor nacya2711 evhan efnanim ne yapıyonuzzz cömaaaaaaaaattt
konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
sunger eflalim afr+ seastar saribeybi zkol dscopur+ ebrar63 aşk sarhoşu olmak istiyor esperanzan GÜL78+ şuna bak dünya adamsınız bi yazan yuok bune beeeeeeeeeee
kocişleriniz sevgililer gününe ne aldı deyin bakem tek tekkkkkkk
kocişleriniz sevgililer gününe ne aldı deyin bakem tek tekkkkkkk
tabi kız hediyesiz olurmu olmaz öylecanım valla ben sadece sözde burdayım pek yazamıyorum çok işim var çokkkkkkkk allahım bugün bu işkence yapılırmı adama haftanın ilk günü sevgililer günü kandin aslında bugün izinli olmak gerekiyor zati eşimde hediye almayacakkkk ama yemege götürecek ama ben hediye istiyorummmmm
ay canım ya inşallah valla olursa söz sana hediye alıp gönderecem eşime hayatının en büyük hediyesi olacak babasının ölümünden sonraCinsiyetini bilmiyorum şekerim henüz bişi demedi
bebiş diye kızı söylemedim kız Allahmı söyletti ne sanki bebiş varmış gibi hissettim:)
aman i allah hayırlısıyla doğurunda kız erkek fark etmez caduuuuuuSağol
Canı korkma kanama yok leke yok normal benim ilk üç ay adet sancısı gibi oldu sonrada sürekli kasık ağrım hala sürüyor çünkü benim sıpa aşağıda yukarı çıkamadı yukarı çıkınca rahatlıyorum bir ara aşağı teptikçe çok fena oluyordum sankim bacağını çıkaracak gibiydi alttan:))
Aminnn canım efnan yazın duanız dedi bende yazdım hemen daha çok söyleyecek vardıda neyse dedim:))) cuma akşamından beri ağlıyorumda azcık kaynanamgil doğumdan önce gelecekmiş eşime sordum biliyormuydun diye yok dedi ama inanmıyorum nyie geliyorlar doğumdan önce dedim ned emek niye dedi ne gerek var dedim sonra konuşuruz daha erken dedi kapattı konuuy kapatış o kapatış cuma akşamından beri küsüm kendisine ben konuşmadım o da umursamadı bugünde ölğen su getirdi aşığım sana canım bitanem diye öpüyor böyle mi düzelcek sorunumuz dedim böylemi affetireceksin daha konuşup halletmedik bişeyi boşuna yapme dedim başına ne düştüyse, o yüzden duamın sebebi:)))
seninde kız unutmuyalım bari yolunmayalım sonra:)))))
ha afferin hizaya gelin hööööd
ay yazık ya bakalım biz napıcaz ben zaten manyağım iyice tozuturum artık
Allah bozmasın canım mutluluğunu maşaallah maşaallah
kim demiş benim ki erkek bir kerem hemide aşağıda duruyor:)) hem zeynonun oğlu olacak ben biliyorum:)
biz sevgilimiyiz kıııııııııııııı anacım bana saçma geliyo istemem kocişim bişey almasın yaniiii zaten gecenin devamıda yok bişey alsa nolcak kiiiii
Almakmı o ne demek benimki doğum günümde bile almıyorki
kızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi
yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeeekızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi
eh o zaman benimkilerden bahsedeyim koltuk takımı oturma gurubu aldı bide mikro dalga eh nacizane dokun matik cip telefonu eh daha saat ler ilerledikce neler gekir bilmiyorum aşk işteeee
yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeee
vışşşşşşşşşşşşş kocaya bakkkkkkkkkkkkkkkkk bunların hepsini sevgililer günü için aldığına eminmisin
kızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?