kızlar kocam geldi az önce , adama grip bulaştırmışım.gelir gelmez attı kendini yatağa .oy anam bize kim bakacak şimdi
kızlar ben geldim ama birazdan gideceğim....
Nasılsınız bakalım benim tüm umutla beklediğim süprizimi maalesef eşime yapamayacağım .....
biz sevgilimiyiz kıııııııııııııı anacım bana saçma geliyo istemem kocişim bişey almasın yaniiii zaten gecenin devamıda yok bişey alsa nolcak kiiiii
yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeee
vışşşşşşşşşşşşş kocaya bakkkkkkkkkkkkkkkkk bunların hepsini sevgililer günü için aldığına eminmisin
kızlar ben geldim ama birazdan gideceğim....
nasılsınız bakalım benim tüm umutla beklediğim süprizimi maalesef eşime yapamayacağım .....
KIZLARRR GEÇMİŞİ OKUDM DUA edenlerin duaları peygamber efendimizin yüzü hürmetine kabul olsun inşallah
deli manyak öldürdün beni gülmektenAy yazıııık:) Anaaam bizde o durumlara gelecez dimi:) Neyse dalga geçmiyim madem:)
Kızım millette koca var bizim gibi oduncumu millet:) Adamın pamuğunu bulmuş bize de kalası denk gelmiş:)
hAYIRLISI OLSUN CANIM
Amin canım inşallah Rabbim bu mubarek günün hatrına dualarımızı kabul etsin:)
Ay yazıııık:) Anaaam bizde o durumlara gelecez dimi:) Neyse dalga geçmiyim madem:)
Kızım millette koca var bizim gibi oduncumu millet:) Adamın pamuğunu bulmuş bize de kalası denk gelmiş:)
hAYIRLISI OLSUN CANIM
Amin canım inşallah Rabbim bu mubarek günün hatrına dualarımızı kabul etsin:)
merhaba hayırlı kandiller arkadaşlar bende yeniyim sitede hamile kalmak için uğraşıyorum isteyen herkesi duası kabul olur inş bu akşam
günaydın hanımlar..
dun yıne cok yogun bıgundu.hiç giremedim bile.bugunde ole olacaga benzer.
nasılsınız herkes iimi..geçmiş kandılınızde mubarek olsun.Allahım ettiğimiz duaları kabul etsin işallah.
günaydınlar kızlar yağmur bir trabzondan sesleniyorum sizlere :))) Nasılsınız bakalım...Günaydın
normal bilindik bir gün gibiydi kan testi yaptırayım belki çıkarsa eşime güzel süpriz olur dedim ama yine çıkmadı kısmet artık adet sancılarım başladı.. hafta sonu bekliyoruz işte... Bol bol dua ettim..günaydıın rodiciim
istanbulada yagmur ha yagdı ha yagacak bişey olsa da bosansam dıye bakıyor bulutlar.
sen nasılsın.nasıl gecti dünün..
normal bilindik bir gün gibiydi kan testi yaptırayım belki çıkarsa eşime güzel süpriz olur dedim ama yine çıkmadı kısmet artık adet sancılarım başladı.. hafta sonu bekliyoruz işte... Bol bol dua ettim..
senin nasıl geçti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?