Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar ben geldim ama birazdan gideceğim....
Nasılsınız bakalım benim tüm umutla beklediğim süprizimi maalesef eşime yapamayacağım .....

hımmmmmmmmmm canım anlaşılan kırmızılar geldi üzülme canım bugün hayırlı bi gün vardır bunda da bi hayırrrr üzülme bak ben hala edet olmadım ben napayım bi türlü doktora da gideme dimmmm bu gün ettigimiz tüm duaları allah kabul etsin kızlar bugün bizlere de dua etmeyi unutmayınnn

biz sevgilimiyiz kıııııııııııııı anacım bana saçma geliyo istemem kocişim bişey almasın yaniiii zaten gecenin devamıda yok bişey alsa nolcak kiiiii

Ay yazıııık:) Anaaam bizde o durumlara gelecez dimi:) Neyse dalga geçmiyim madem:)

yapma beeeeeeee anacım hakkaten kim bakcak sizeeeeeeeee

vışşşşşşşşşşşşş kocaya bakkkkkkkkkkkkkkkkk bunların hepsini sevgililer günü için aldığına eminmisin

Kızım millette koca var bizim gibi oduncumu millet:) Adamın pamuğunu bulmuş bize de kalası denk gelmiş:)

kızlar ben geldim ama birazdan gideceğim....
nasılsınız bakalım benim tüm umutla beklediğim süprizimi maalesef eşime yapamayacağım .....

hAYIRLISI OLSUN CANIM

KIZLARRR GEÇMİŞİ OKUDM DUA edenlerin duaları peygamber efendimizin yüzü hürmetine kabul olsun inşallah

Amin canım inşallah Rabbim bu mubarek günün hatrına dualarımızı kabul etsin:)

deli manyak öldürdün beni gülmekten

ka atı lı yo rummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

merhaba hayırlı kandiller arkadaşlar bende yeniyim sitede hamile kalmak için uğraşıyorum isteyen herkesi duası kabul olur inş bu akşam

merhaba hayırlı kandiller arkadaşlar bende yeniyim sitede hamile kalmak için uğraşıyorum isteyen herkesi duası kabul olur inş bu akşam

amin canım isteyen herkesin kucakları bebişlerle dolsun inşallah.dualarım sizlerle bu arada hoşgeldin.

günaydın hanımlar..
dun yıne cok yogun bıgundu.hiç giremedim bile.bugunde ole olacaga benzer.
nasılsınız herkes iimi..geçmiş kandılınızde mubarek olsun.Allahım ettiğimiz duaları kabul etsin işallah.

günaydıın rodiciim
istanbulada yagmur ha yagdı ha yagacak bişey olsa da bosansam dıye bakıyor bulutlar.
sen nasılsın.nasıl gecti dünün..

günaydın hanımlar bende yağmurlu kütahyadan yazyorum zati bunalım takılıyorum hava kapanınca bana geliyorlar:))) bu aralar çok iştahsızım ben ya zoraki yiyorum benim tarihimde görülmemiş şey siz nasılsınız?

günaydıın rodiciim
istanbulada yagmur ha yagdı ha yagacak bişey olsa da bosansam dıye bakıyor bulutlar.
sen nasılsın.nasıl gecti dünün..
normal bilindik bir gün gibiydi kan testi yaptırayım belki çıkarsa eşime güzel süpriz olur dedim ama yine çıkmadı kısmet artık adet sancılarım başladı.. hafta sonu bekliyoruz işte... Bol bol dua ettim..
senin nasıl geçti...

kızlar günaydın giremiyom siteye yeni bi kadın alındı işe ben haftaya bırakıyom işi patron çıkardı evde kalem yapcam arada gelip hesapları yapcam ama bilgisayar alıyoz eve nette bağlatcaz. sizden kpmuycam.
hamişlik iyi gidiyo dün hcg yaptırdım 232,8 çıktı. dr. çok güsel dedi. dün normal şartlarda adet günümdü. sizcede iyimi değer. sık acıkıyom karnım şişşşş vee gönüsler çok fena şiş acıyo.bide çok uykum geliyo akşam zor dayanıyom annemler olmasa 8 de yatıcam. mide bulantım çok nadir oluyo niden olmuyo. ctesi kntrol var eee kese görünür herhal.5 haftaya girdik
eeeeeeeeeee hani benim çizelgem küstüm sizeeeeeeeeeee
bana alınmayın hamiş kaldı gelmiyo die. hiç yalnız kalmıyom canlar çok özledim sizi. bi hamişlik sevincini doya doya yaşayamadım sizlen.
neyse benden haberler bukadannnn sizi çoooooooooooooooooooook seviyorummmmmm

son adet tarihi 14,01,2011 bekliyom çizelgeyi kim yapıyosa özel msj atsın bana ben yaparım

Son düzenleme:

canım hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da bilmediğimiz bi hayır
inş.rabbim en yakın zamanda gönderir meleğini sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…