Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eflalciim sıkıntılarında yagan yagmurla aksın gıtsın insallah..
insanın keyfi yokken yıyesı gelmez zaten..sen moral bulmaya bak..

ebuşum günaydım kuzum.naparsın görüşmeyeli.hastalarınız nasıl..sen dinlenebiliyor musun.

rodicim kısmet be kuzum ..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlı zamanında gelsin bebegin inşallah

slm shinii nasılsııın.sende çalışıyorsun dimi?
Tatlım ben yeni işten ayrıldım. Ama iş bulur bulmaz başlıyacağım çalışmaya

günaydınlar kızlar yağmur bir trabzondan sesleniyorum sizlere :))) Nasılsınız bakalım...
merhaba canım, umarım yakında kavuşur bebeklerimize,,

Merhaba eflalim, Bursa'da yağmurlu..

canım hayırlısı artıkkk.. evde daha rahat olursun bazı gebelşiklerde bulantı 4 aydan sonrada başlayabiliyor...belli olmaz illada olacak diyede bi kural yok.... çizelgeni istesen doktor tam ne kadarlık olduğunu söylediğinde yapalım çünkü bazen tutmayabiliyor ama şuan yinede yapıyorum....

aa güül hosgeldiin.masallah degerıne.bebiş buyuyor.Allahım saglık sıhhat versın insallah..
sen mi istedin cıkmayı işten ..yoksa patron mu zorladı hayırdır ya.daha erken deil mi ayrılmak için.

Canım ya hamilesindiye mi cıkardı işten? Amaan boşver , sen şu anın tadını çıkar

anam anammmmmmmmm karıya bak kabus gibi geldişaka bi yana rabbime şükürler olsun gülüm dr da şaşırmıştır şimdi dimi
ee bu arada evde olman çok iyi olmuş eskisi kadar yorulmıcan o zaman bebişini rahat rahat büyütcen kız evhamlanma sırası sendemii hele dur bi bulantılar için erken daha 6. haftadan sonra başlar ya da olmayadabilir bu bi sorun deil ki
dimek karnın şişşşhem o karnın daha çok şişecek senin benim beş beterim olacan bize o kadar laf ettiydin hepsi çıkacak
kese de hemn gözükmez hanfendi bekle azcık acele etme

EVT CNM DİNLENEREK ÇALIŞCAM ÇOK İYİ OLDU
cnm ctesi gittiğimde 4 haftalık dediydi değerlere göre5 haftaya girdik 4+3 müş nette hesaplattım
mananeeeeee istiyommm

günaydın kuzucummyorgunluk uykusuzluk dışında iyiyim bitanem sen nasılsın
ya yok ben nerde dinlenmek nerde walla bu hafta perşembe cuma rapor almayı düşünüyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum

gül inanılmaz sevindim senin adına Allah tamamnı erdirsin çok ama çok mutlu oldum hamile olduğun için mi işten çıkardılar??

herkese günaydınnn dün akşam 20.30 du işten çıkış saattim

Günaydın hatunlarrr nasılsınız
wallaha burda da dünden beri çok güzel bi yağmur var

Günaydın canım

Canım benim çok düşünüyorsun düşünmemek elde değil tabiki bende yaşadım aynısını ya olmazsa artık nasıl dua ediyordum biliyormusn Allahım bu ay tutsun ne olur bu ay hamile olayım eşim bile öyle korkmuşki halimden boşanıcaz sanmış adakda bulunmuş sivasa gitmeden hamile kalıyım diye çünkü ben hamile kalmazsam bayramda gitmem çekemem insanların lafını askerdeyken ben neler yaşadım biliyormusun diye sürekli ağlıyordum hamile kaldım sonunda ama hep diyorum insanın önce huzuru olacak bebeğim şimdi herşeyden değerli ama düşünüyorum hamileliğim boyunca sürekli ağladım bak siz maşallah eşinle anlaşıyorsunuz sadce sevgi yetmiyorki eşim beni çok sever ama aynı zamnda çok üzer çoğunu farketmez kişiliklerimiz çakışıyor sen sen ol eşinle böyle güzel anlaşırken bebek için yuvanın huzurunu kaçırma eninde sonunda olacak bir kere kaldın hamile hiç olmadı diyelim doğal yolla kardeşin tüp bebek merkezinde çalışmıyormu yaptırırsınız kızma sakın bebek olunca herşey düzelmiyor onuni çin diyorum canım

aa güül hosgeldiin.masallah degerıne.bebiş buyuyor.Allahım saglık sıhhat versın insallah..
sen mi istedin cıkmayı işten ..yoksa patron mu zorladı hayırdır ya.daha erken deil mi ayrılmak için.
evt cnmm büyüyor. cnm patron duyar duymaz çıkardı ya benim riskli gebelik gurubuna giriyomuş dr. da dedi. çoook dikkat etmem lazımmış burayada adam lazım ben yapamıyom bişi. iyi oldu anlıycann
evde kalem yapıcam daha iyi kazancam dinlene dinlene.

Canım ya hamilesindiye mi cıkardı işten? Amaan boşver , sen şu anın tadını çıkar
bencede cnmmm tadını çıkarıcam evde.

eee sıra bendeeee daha dur bi rahatlıyayım çok çekceniz benden naz sitem edemiyom size. hıh şişsin karnım razıyımmmmm yiterki içimde olduğunu bilim siz gibi inkar etmiyom işdeeee. şiştim şimdiden
canımdoktor kendisi çağırdı c.tesi görmem lazım dedi. belki deiştiririm doktoru böyle har hafta çağırıp para alcaksa. özel hastaneler var ssk anlaşmalı orlara başlarım herhal. bencede erken neden çağırıyo beni bilmem. geçengün gittim bebeişin yerini gördü parlak dedi çok güzel yer bulmuş kendine sağlam yer dedi. tansiyon yüksek çıktı ilaç verdi içiyom. yasakları yiceklerimi söledi. bakalım girdim bir yola.

rodicim kısmet be kuzum ..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlı zamanında gelsin bebegin inşallah
inşallahh canım...
canım hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da bilmediğimiz bi hayır
inş.rabbim en yakın zamanda gönderir meleğini sana
amin canım ya eşimde gülüp geçiyor artık çok takıyorum diye....
aynı senin gibiyim gerçekten... çok düşünüyorum.. ya zaten geç evlenmişim eşim daha genç biran önce anne olmak istiyorum oldu yaşım 35 busene illa hamile olmak için kafayı takmış vaziyetteyim... aklımdan başka bişi geçmiyor.. olmayınca da kendi kendime kızıyorum. akşam eşime yine beceremedim dedim üzüldü.... of yaaa haklısın düşünmem lazım ama elimde değil harbiden anlıyorsun beni sennn...

rondinacım çok saol bidenem eline sağlık güsel olmuş. ivetttt benimde fasulyem var artıkkk

seassss.. cm çok saol bidenem rabbim tüm isteyenlere versin dua edenlerin içine bende katıldım

günaydın canım oh maşaallah değerler yükseliyor kız bulantı olmuyor diye dertlenme ne güzel işte bende olmadı hiç sadece tiksinme oldu oda kötü etin her türünden tiksindim geçti diyordum ama hala pek yiyemiyorum lokmalar ağzımda büyüyor yani iş durumunda iyi olmuş yorulmazsın ne güzel:)

amin canım inşaallah geçicek bu günlerimde inşaallah bebeği sağ salim doğsun bakalım o zaman hayat bize ne göstericek:)) ay ben hastayken bile iştahlı bir insandım hayret ediyorum kendime:)))

Tatlım ben yeni işten ayrıldım. Ama iş bulur bulmaz başlıyacağım çalışmaya

merhaba canım, umarım yakında kavuşur bebeklerimize,,

Merhaba eflalim, Bursa'da yağmurlu..

Merhaba yağsın yağsın bereket:))

aman gül dikkat et madem yükselmesin tansiyonun falan
bak sen ufaklığa dimek iyi yerleşmiş afferin kuzucuğaa
rabbim tamamına erdirsin demekki herşeye bi vesile lazım bak bu kadar ay olmadı
bi ay dr a gittin hemen oluverdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…