günaydın hanımlar bende yağmurlu kütahyadan yazyorum zati bunalım takılıyorum hava kapanınca bana geliyorlar:))) bu aralar çok iştahsızım ben ya zoraki yiyorum benim tarihimde görülmemiş şeysiz nasılsınız?
Tatlım ben yeni işten ayrıldım. Ama iş bulur bulmaz başlıyacağım çalışmayaslm shinii nasılsııın.sende çalışıyorsun dimi?
merhaba canım, umarım yakında kavuşur bebeklerimize,,günaydınlar kızlar yağmur bir trabzondan sesleniyorum sizlere :))) Nasılsınız bakalım...
Merhaba eflalim, Bursa'da yağmurlu..günaydın hanımlar bende yağmurlu kütahyadan yazyorum zati bunalım takılıyorum hava kapanınca bana geliyorlar:))) bu aralar çok iştahsızım ben ya zoraki yiyorum benim tarihimde görülmemiş şeysiz nasılsınız?
canım hayırlısı artıkkk.. evde daha rahat olursun bazı gebelşiklerde bulantı 4 aydan sonrada başlayabiliyor...belli olmaz illada olacak diyede bi kural yok.... çizelgeni istesen doktor tam ne kadarlık olduğunu söylediğinde yapalım çünkü bazen tutmayabiliyor ama şuan yinede yapıyorum....kızlar günaydın giremiyom siteye yeni bi kadın alındı işe ben haftaya bırakıyom işi patron çıkardı evde kalem yapcam arada gelip hesapları yapcam ama bilgisayar alıyoz eve nette bağlatcaz. sizden kpmuycam.
hamişlik iyi gidiyo dün hcg yaptırdım 232,8 çıktı. dr. çok güsel dedi. dün normal şartlarda adet günümdü. sizcede iyimi değer. sık acıkıyom karnım şişşşş vee gönüsler çok fena şiş acıyo.bide çok uykum geliyo akşam zor dayanıyom annemler olmasa 8 de yatıcam. mide bulantım çok nadir oluyo niden olmuyo. ctesi kntrol var eee kese görünür herhal.5 haftaya girdik
eeeeeeeeeee hani benim çizelgem küstüm sizeeeeeeeeeee
bana alınmayın hamiş kaldı gelmiyo die. hiç yalnız kalmıyom canlar çok özledim sizi. bi hamişlik sevincini doya doya yaşayamadım sizlen.
neyse benden haberler bukadannnn sizi çoooooooooooooooooooook seviyorummmmmm
son adet tarihi 14,01,2011 bekliyom çizelgeyi kim yapıyosa özel msj atsın bana ben yaparım
kızlar günaydın giremiyom siteye yeni bi kadın alındı işe ben haftaya bırakıyom işi patron çıkardı evde kalem yapcam arada gelip hesapları yapcam ama bilgisayar alıyoz eve nette bağlatcaz. sizden kpmuycam.
hamişlik iyi gidiyo dün hcg yaptırdım 232,8 çıktı. dr. çok güsel dedi. dün normal şartlarda adet günümdü. sizcede iyimi değer. sık acıkıyom karnım şişşşş vee gönüsler çok fena şiş acıyo.bide çok uykum geliyo akşam zor dayanıyom annemler olmasa 8 de yatıcam. mide bulantım çok nadir oluyo niden olmuyo. ctesi kntrol var eee kese görünür herhal.5 haftaya girdik
bana alınmayın hamiş kaldı gelmiyo die. hiç yalnız kalmıyom canlar çok özledim sizi. bi hamişlik sevincini doya doya yaşayamadım sizlen.
son adet tarihi 14,01,2011 bekliyom çizelgeyi kim yapıyosa özel msj atsın bana ben yaparım
kızlar günaydın giremiyom siteye yeni bi kadın alındı işe ben haftaya bırakıyom işi patron çıkardı evde kalem yapcam arada gelip hesapları yapcam ama bilgisayar alıyoz eve nette bağlatcaz. sizden kpmuycam.
canım hayırlısı artıkkk.. evde daha rahat olursun bazı gebelşiklerde bulantı 4 aydan sonrada başlayabiliyor...belli olmaz illada olacak diyede bi kural yok.... çizelgeni istesen doktor tam ne kadarlık olduğunu söylediğinde yapalım çünkü bazen tutmayabiliyor ama şuan yinede yapıyorum....
eflalciim sıkıntılarında yagan yagmurla aksın gıtsın insallah..
insanın keyfi yokken yıyesı gelmez zaten..sen moral bulmaya bak..
ebuşum günaydım kuzum.naparsın görüşmeyeli.hastalarınız nasıl..sen dinlenebiliyor musun.
rodicim kısmet be kuzum ..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlı zamanında gelsin bebegin inşallah
Günaydın hatunlarrr nasılsınız
wallaha burda da dünden beri çok güzel bi yağmur var
normal bilindik bir gün gibiydi kan testi yaptırayım belki çıkarsa eşime güzel süpriz olur dedim ama yine çıkmadı kısmet artık adet sancılarım başladı.. hafta sonu bekliyoruz işte... Bol bol dua ettim..
senin nasıl geçti...
evt cnmm büyüyor. cnm patron duyar duymaz çıkardı ya benim riskli gebelik gurubuna giriyomuş dr. da dedi. çoook dikkat etmem lazımmış burayada adam lazım ben yapamıyom bişi. iyi oldu anlıycannaa güül hosgeldiin.masallah degerıne.bebiş buyuyor.Allahım saglık sıhhat versın insallah..
sen mi istedin cıkmayı işten ..yoksa patron mu zorladı hayırdır ya.daha erken deil mi ayrılmak için.
bencede cnmmm tadını çıkarıcam evde.Canım ya hamilesindiye mi cıkardı işten? Amaan boşver, sen şu anın tadını çıkar
anam anammmmmmmmm karıya bak kabus gibi geldişaka bi yana rabbime şükürler olsun gülüm dr da şaşırmıştır şimdi dimi
ee bu arada evde olman çok iyi olmuş eskisi kadar yorulmıcan o zaman bebişini rahat rahat büyütcen kız evhamlanma sırası sendemii hele dur bi bulantılar için erken daha 6. haftadan sonra başlar ya da olmayadabilir bu bi sorun deil ki
dimek karnın şişşşhem o karnın daha çok şişecek senin benim beş beterim olacan bize o kadar laf ettiydin hepsi çıkacak
kese de hemn gözükmez hanfendi bekle azcık acele etme
inşallahh canım...rodicim kısmet be kuzum ..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlı zamanında gelsin bebegin inşallah
amin canım ya eşimde gülüp geçiyor artık çok takıyorum diye....canım hakkında hayırlısı olsun vardır bunda da bilmediğimiz bi hayır
inş.rabbim en yakın zamanda gönderir meleğini sana
aynı senin gibiyim gerçekten... çok düşünüyorum.. ya zaten geç evlenmişim eşim daha genç biran önce anne olmak istiyorum oldu yaşım 35 busene illa hamile olmak için kafayı takmış vaziyetteyim... aklımdan başka bişi geçmiyor.. olmayınca da kendi kendime kızıyorum. akşam eşime yine beceremedim dedim üzüldü.... of yaaa haklısın düşünmem lazım ama elimde değil harbiden anlıyorsun beni sennn...Canım benim çok düşünüyorsun düşünmemek elde değil tabiki bende yaşadım aynısını ya olmazsa artık nasıl dua ediyordum biliyormusn Allahım bu ay tutsun ne olur bu ay hamile olayım eşim bile öyle korkmuşki halimden boşanıcaz sanmış adakda bulunmuş sivasa gitmeden hamile kalıyım diye çünkü ben hamile kalmazsam bayramda gitmem çekemem insanların lafını askerdeyken ben neler yaşadım biliyormusun diye sürekli ağlıyordum hamile kaldım sonunda ama hep diyorum insanın önce huzuru olacak bebeğim şimdi herşeyden değerli ama düşünüyorum hamileliğim boyunca sürekli ağladım bak siz maşallah eşinle anlaşıyorsunuz sadce sevgi yetmiyorki eşim beni çok sever ama aynı zamnda çok üzer çoğunu farketmez kişiliklerimiz çakışıyor sen sen ol eşinle böyle güzel anlaşırken bebek için yuvanın huzurunu kaçırma eninde sonunda olacak bir kere kaldın hamile hiç olmadı diyelim doğal yolla kardeşin tüp bebek merkezinde çalışmıyormu yaptırırsınız kızma sakın bebek olunca herşey düzelmiyor onuni çin diyorum canım
gül inanılmaz sevindim senin adına allah tamamnı erdirsin çok ama çok mutlu oldum hamile olduğun için mi işten çıkardılar??
Herkese günaydınnn dün akşam 20.30 du işten çıkış saattim
eflalciim sıkıntılarında yagan yagmurla aksın gıtsın insallah..
insanın keyfi yokken yıyesı gelmez zaten..sen moral bulmaya bak..
ebuşum günaydım kuzum.naparsın görüşmeyeli.hastalarınız nasıl..sen dinlenebiliyor musun.
rodicim kısmet be kuzum ..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah.hayırlı zamanında gelsin bebegin inşallah
Tatlım ben yeni işten ayrıldım. Ama iş bulur bulmaz başlıyacağım çalışmaya
merhaba canım, umarım yakında kavuşur bebeklerimize,,
Merhaba eflalim, Bursa'da yağmurlu..
kızlar gülün çizelgesindeki bebişleri gördünüzmü bi tane değil :)))) fark etmedi gülcüğümm :)))
evt cnmm büyüyor. Cnm patron duyar duymaz çıkardı ya benim riskli gebelik gurubuna giriyomuş dr. Da dedi. çoook dikkat etmem lazımmış burayada adam lazım ben yapamıyom bişi. Iyi oldu anlıycann
evde kalem yapıcam daha iyi kazancam dinlene dinlene.
Bencede cnmmm tadını çıkarıcam evde.
Eee sıra bendeeee daha dur bi rahatlıyayım çok çekceniz benden naz sitem edemiyom size. Hıh şişsin karnım razıyımmmmm yiterki içimde olduğunu bilim siz gibi inkar etmiyom işdeeee. şiştim şimdiden
Canımdoktor kendisi çağırdı c.tesi görmem lazım dedi. Belki deiştiririm doktoru böyle har hafta çağırıp para alcaksa. özel hastaneler var ssk anlaşmalı orlara başlarım herhal. Bencede erken neden çağırıyo beni bilmem. Geçengün gittim bebeişin yerini gördü parlak dedi çok güzel yer bulmuş kendine sağlam yer dedi. Tansiyon yüksek çıktı ilaç verdi içiyom. Yasakları yiceklerimi söledi. Bakalım girdim bir yola.
bi didem bide ben senin çoğul gebeliğin için uğraşıyoz kızım benim aklıma gelmeyecekte kimin gelecek :)))Allah seni napsın emiiiiiii kız zati içimden hep ikiz geçiyooo 4 üz de olabilirrrr anammmmmm Nirden aklına geldii
kızlar gülün çizelgesindeki bebişleri gördünüzmü bi tane değil :)))) fark etmedi gülcüğümm :)))
Allah seni napsın emiiiiiii kız zati içimden hep ikiz geçiyooo 4 üz de olabilirrrr anammmmmm Nirden aklına geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?