aman gül dikkat et madem yükselmesin tansiyonun falan
bak sen ufaklığa dimek iyi yerleşmiş afferin kuzucuğaa
rabbim tamamına erdirsin demekki herşeye bi vesile lazım bak bu kadar ay olmadı
bi ay dr a gittin hemen oluverdi
günaydın canısı geçmiş olsun yaaa....Günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaaKabus gibi bitmeden gene başladı of offf Güüül çizelgene bayıldım:)
Günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaaKabus gibi bitmeden gene başladı of offf Güüül çizelgene bayıldım:)
günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaakabus gibi bitmeden gene başladı of offf güüül çizelgene bayıldım:)
evt cnmm yükseliyoo takmıyom bişiyii. Evt yaaaa herşey nasip tedavi başladım eşimin işleri rast gitti çatlama günleri evdeydi patron istanbuldaydı herşey denk geldi yani nasip olcakmış demekki. şükürler olsun. çok güsel miş yeri bebişimin. Inşallah düşük tehlikem olmycak.
günaydın canısı geçmiş olsun yaaa....
ben dün yine test yaptım yine aynı 1.200 demekki bu ayda tutmadı bakalım hafta sonu gelecek gibi bu kırmızılar....
günaydın canım allah yardımcın olsun çok zor senin işin
rondinacım çok saol bidenem eline sağlık güsel olmuş. ivetttt benimde fasulyem var artıkkk
seassss.. cm çok saol bidenem rabbim tüm isteyenlere versin dua edenlerin içine bende katıldım
kızlar gülün çizelgesindeki bebişleri gördünüzmü bi tane değil :)))) fark etmedi gülcüğümm :)))
Günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaaKabus gibi bitmeden gene başladı of offf Güüül çizelgene bayıldım:)
inşallahh canım...
amin canım ya eşimde gülüp geçiyor artık çok takıyorum diye....
aynı senin gibiyim gerçekten... çok düşünüyorum.. ya zaten geç evlenmişim eşim daha genç biran önce anne olmak istiyorum oldu yaşım 35 busene illa hamile olmak için kafayı takmış vaziyetteyim... aklımdan başka bişi geçmiyor.. olmayınca da kendi kendime kızıyorum. akşam eşime yine beceremedim dedim üzüldü.... of yaaa haklısın düşünmem lazım ama elimde değil harbiden anlıyorsun beni sennn...
hayırlısı olsun cnmm sıkma canını herşey kafda bitiyo bak buay kalemle çok ilgilendik kafa dağıldı ve rabbim verdi aklından çıkar bacımm inşallah olucak seninde üzülme
ebrarımm sen nasılsın bakalımm ne var ne yokkk
eflalimmmmmmmm saol cnmm evt büyüyo miniğimm tutunmaya çalışıyo.sen nasılsın iyimisin cnm
sağol canım ya gerçekten zor ama dedim ya işten çıksam ne yapıcam iş yok ki mecburen katlanıyorum işte
Amin canım amin
süper olmuş o çizelge sağlıklı olsunlar kısmet belli mi olur 4 olmasa bile 2 olur belkim
günaydın karılar ben geldimmmmm
günaydın hanımlar nasılsınzz?
ben dün akşam yine fenalaştım ama bu ilk defa oldu,bacaklarımdaki ve belimde ağrılar gitti nefes darlığı ve çarpıntım başladı ve arada başım dönüyo yattım erkenden uyudum belki geçer diye ama gece uyandım hala devam ediyo sizdede oluyomu yaa çok korkuyorum neden diye.:26:
evt cnmm yükseliyoo takmıyom bişiyii. evt yaaaa herşey nasip tedavi başladım eşimin işleri rast gitti çatlama günleri evdeydi patron istanbuldaydı herşey denk geldi yani nasip olcakmış demekki. şükürler olsun. çok güsel miş yeri bebişimin. inşallah düşük tehlikem olmycak.
hayırlısı olsun cnmm sıkma canını herşey kafda bitiyo bak buay kalemle çok
ilgilendik kafa dağıldı ve rabbim verdi aklından çıkar bacımm inşallah olucak seninde üzülme
ebrarımm sen nasılsın bakalımm ne var ne yokkk
eflalimmmmmmmm saol cnmm evt büyüyo miniğimm tutunmaya çalışıyo.sen nasılsın iyimisin cnm
günaydın karılar ben geldimmmmm
günaydın mahallenin deli karısı hoşgeldin....günaydın karılar ben geldimmmmm
ben dün akşam yine fenalaştım ama bu ilk defa oldu,bacaklarımdaki ve belimde ağrılar gitti nefes darlığı ve çarpıntım başladı ve arada başım dönüyo yattım erkenden uyudum belki geçer diye ama gece uyandım hala devam ediyo sizdede oluyomu yaa çok korkuyorum neden diye.:26:
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmgünaydın geçmiş olsun ya grip aşısı olabilirsin biliyormusun hamileyken yapılıyor doktoruna sor bir
benimkinede tam tepeye tutunmuş demişit hadi hayırlısı:))
Ben aynı ben canım hep aynı hep aynı bir ağlar bir gülerim ben:))
günaydın hoş deldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?