Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaa Kabus gibi bitmeden gene başladı of offf Güüül çizelgene bayıldım:)

evt cnmm yükseliyoo takmıyom bişiyii. evt yaaaa herşey nasip tedavi başladım eşimin işleri rast gitti çatlama günleri evdeydi patron istanbuldaydı herşey denk geldi yani nasip olcakmış demekki. şükürler olsun. çok güsel miş yeri bebişimin. inşallah düşük tehlikem olmycak.

Günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaa Kabus gibi bitmeden gene başladı of offf Güüül çizelgene bayıldım:)
günaydın canısı geçmiş olsun yaaa....
ben dün yine test yaptım yine aynı 1.200 demekki bu ayda tutmadı bakalım hafta sonu gelecek gibi bu kırmızılar....

cnm çok geçmiş olsun cnmmm dikkat et kendineeee allah acil şifa versin. çizelgeyi rondina yaptıı saolsun dördüzleri koydu
menimde artık çizelgem varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar nasılsınız? Beni sormayın grip gene geri geldi bayılcam yaaa kabus gibi bitmeden gene başladı of offf güüül çizelgene bayıldım:)

günaydın kuzum ay çok geçmiş olsun dikkat et kendine canım benim

inş.olmaz gülüm rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin

günaydın canısı geçmiş olsun yaaa....
ben dün yine test yaptım yine aynı 1.200 demekki bu ayda tutmadı bakalım hafta sonu gelecek gibi bu kırmızılar....

hayırlısı olsun cnmm sıkma canını herşey kafda bitiyo bak buay kalemle çok ilgilendik kafa dağıldı ve rabbim verdi aklından çıkar bacımm inşallah olucak seninde üzülme

ebrarımm sen nasılsın bakalımm ne var ne yokkk

eflalimmmmmmmm saol cnmm evt büyüyo miniğimm tutunmaya çalışıyo.sen nasılsın iyimisin cnm

günaydın canım allah yardımcın olsun çok zor senin işin

sağol canım ya gerçekten zor ama dedim ya işten çıksam ne yapıcam iş yok ki mecburen katlanıyorum işte

rondinacım çok saol bidenem eline sağlık güsel olmuş. ivetttt benimde fasulyem var artıkkk

seassss.. cm çok saol bidenem rabbim tüm isteyenlere versin dua edenlerin içine bende katıldım

Amin canım amin

kızlar gülün çizelgesindeki bebişleri gördünüzmü bi tane değil :)))) fark etmedi gülcüğümm :)))

süper olmuş o çizelge sağlıklı olsunlar kısmet belli mi olur 4 olmasa bile 2 olur belkim

canım geçmiş olsun yatmadan iyi bakım olmadan geçmiyo ben geçen hafta hep yattım c vitamini ilaçlar fln şimdi iyiyim ama gene bi kırgınlık var üzerimde bide şubede kaloriferler hata var acayip mazot kokuyo başım çok ağrıyo

Kızlar sağ olun bugün benden bir performans beklemeyin arada bir girer okurum ama yazacak dermanım yok
Öpüldünüz

canım emin ol çok iyi anlıyorum sen yaşı problem ediyorsun bebek için bende erafımdakilerin lafını ediyordum eşim askerliğini yapmadı diye istemedik burnumdan getirdiler dengesiz kaynanam bile aman askerden gelmeden yapma demişti bu sefer sormaya başlamıştı ne diyorsun anne sen hani yapma demişitin dedim ay sen ben dedim diye mi yampadın dedi bu sefer bende yok kimsenin aklına ihtiyacım yok Allaha şükür dedim sonra beş ay eşim askerdeyken bunun her toplantısına gününe gittm hep aynı muhabbet bebekde bebek ben nasıl sinir oluyordum bunalıma girecektim kaynanam bebek seviyor aman ne tatlı sizinde olsun böyle diyip duruyordu sonunda görümceme dedim tamam canım ben konuşurum daha demez dedi sonra kesti sesini işte yani anlıycna gerçekten bebeğe hazır olduğum için değil milletin lafından istedim sonuç ordatada evliğimziede sorunlar olunca ben kaldıramadım hamileliği üstelik bu yüzden sürekli kendimi suçluyorum bebeğime ben mi sordum yaparken diyorum o en masumumuz bana bu duyguları yaşatanlara Allah sorsun kimseye hakkımı haram etmem ben artık bu insanlara hakkımı haram etmeyi bile düşünüyorum ne evlilğimi ne hamileliğimi istediğim gibi yaşatmadılar bu yüzden diyorum bak çok mutlusun yapma böyle kıymetini bil seni anlayan değer veren ve bunu gösteren bir eşin var bunun kıymetini bil ben düşünmediğim ay kaldım hamile diyodum aman gidiyimde şu kistimden kurtuluyum şırıngayla boşaltsın doktor sürekli hap kullanıyorum onun yüzünden demiştim eşimde sperm falan baktıracaktı Rabbim nasip etti bir düşünmesen emin ol hemen olacak seninde:)

ben iyiyim gülüm çok şükür sadece yorgunluk var

ewet canım haklısın biraz sabret bakalım ya

günaydın karılar ben geldimmmmm

günaydın canım hoşgeldin

günaydın hanımlar nasılsınzz?
ben dün akşam yine fenalaştım ama bu ilk defa oldu,bacaklarımdaki ve belimde ağrılar gitti nefes darlığı ve çarpıntım başladı ve arada başım dönüyo yattım erkenden uyudum belki geçer diye ama gece uyandım hala devam ediyo sizdede oluyomu yaa çok korkuyorum neden diye.:26:

günaydın tatlım hoşgeldinnnn
valla bende böle sorunlar olmadı bence bi doktorunla konuşl

günaydın geçmiş olsun ya grip aşısı olabilirsin biliyormusun hamileyken yapılıyor doktoruna sor bir

benimkinede tam tepeye tutunmuş demişit hadi hayırlısı:))

Ben aynı ben canım hep aynı hep aynı bir ağlar bir gülerim ben:))

günaydın karılar ben geldimmmmm

günaydın hoş deldin

günaydın canım aa çok geçmiş olsun anacım bizim topictekilere noluyo böyle anlamadım ki
wallaha kızlar nazar değiyor bize ha
canım benim bi dr gitseydin keşke ya şimdi nasılsın peki

hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım ihmal etme doktora git bence tansiyonuna baktın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…