merhaba canım bende geliyorum ama hep olaylara fransız kalıyorumSlm kızlar ben kendime mola verdim ama yine kimse yokkk
merhaba canım bende geliyorum ama hep olaylara fransız kalıyorumNasılsın iyi misin?
canlarım günaydın. gerçekten nazar degmiş topigimize. her her ya hasta ya yogun ya morali bozuk. bende bir tuhafım 2 gündür. ne oldugunu bilmiyorum. ama ara ara şiddetli karın agrısı çekiyorum. melis canım geçmiş olsun doktorunu aradıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma bizi. zeynep hanım zeynep hanım dügünlere git göbek at sonrada hastayım de. kızım milletin gözüne sokar gibi hamile halinle oynadın dikkat çektin nazara geldin. afr kepeklim kolay gelsin size ne bu yogunluk ya. şirketi sizmi kurtarakcaksınız. sarı beybim nasılsın canım. ebrar kız kanki necesen. gül kız bebişi kaptın allahın izniyle girmez oldun. ne güzel benimde evde yapabilecegim bir işim olsaydı seve seve yapardım milletinde kahrını çekmezdim. rodina çok üzüyorsun beni sen neden bu kadar umutsuzluga kapıldın canım. bebişin olmuyorsa sırf senin bu bulanılım yüzünden olmuyor at bu fikri kafandan hayatın tadını çıkar herşey olacagına varır. eflalim canım üzme kendini sende ne yapalım bende kaynanamı dogumda istemiyorum ama gelicem diyene de gelme denmiyor gülüm. bende dedim eşime annen gelmesin. ya bu kaynana milleti ne tuhaflar ya senin ne yardımın olacak ki bana altı üstü bir yemek yapacaklar sanki onlar olmasa aç kalıcaz. benimki geldiginde bütün gün evde oturur birtek yemek yapar bir toz bile almaz yardıma gelecekmiş. heee gel gel donumu giydirirsin başka ne işe yararsın. didoşum kız gördünmü arkadaşının oglunu ne şekerler dimi ya.seastar canım sen nasılsın. shining canım birde adet belirtilerine bak hemen hemen aynı şeyleri söylüyor belitlere bakma sen çok yanıltabiliyor en iyisi beklememek. sabredicen günü gelince zaten bebişin sana süpriz yapmış olacak allahın izniyle. sumrum nerde yaaaaaa
canlarım günaydın. gerçekten nazar degmiş topigimize. her her ya hasta ya yogun ya morali bozuk. bende bir tuhafım 2 gündür. ne oldugunu bilmiyorum. ama ara ara şiddetli karın agrısı çekiyorum. melis canım geçmiş olsun doktorunu aradıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma bizi. zeynep hanım zeynep hanım dügünlere git göbek at sonrada hastayım de. kızım milletin gözüne sokar gibi hamile halinle oynadın dikkat çektin nazara geldin. afr kepeklim kolay gelsin size ne bu yogunluk ya. şirketi sizmi kurtarakcaksınız. sarı beybim nasılsın canım. ebrar kız kanki necesen. gül kız bebişi kaptın allahın izniyle girmez oldun. ne güzel benimde evde yapabilecegim bir işim olsaydı seve seve yapardım milletinde kahrını çekmezdim. rodina çok üzüyorsun beni sen neden bu kadar umutsuzluga kapıldın canım. bebişin olmuyorsa sırf senin bu bulanılım yüzünden olmuyor at bu fikri kafandan hayatın tadını çıkar herşey olacagına varır. eflalim canım üzme kendini sende ne yapalım bende kaynanamı dogumda istemiyorum ama gelicem diyene de gelme denmiyor gülüm. bende dedim eşime annen gelmesin. ya bu kaynana milleti ne tuhaflar ya senin ne yardımın olacak ki bana altı üstü bir yemek yapacaklar sanki onlar olmasa aç kalıcaz. benimki geldiginde bütün gün evde oturur birtek yemek yapar bir toz bile almaz yardıma gelecekmiş. heee gel gel donumu giydirirsin başka ne işe yararsın. didoşum kız gördünmü arkadaşının oglunu ne şekerler dimi ya.seastar canım sen nasılsın. shining canım birde adet belirtilerine bak hemen hemen aynı şeyleri söylüyor belitlere bakma sen çok yanıltabiliyor en iyisi beklememek. sabredicen günü gelince zaten bebişin sana süpriz yapmış olacak allahın izniyle. sumrum nerde yaaaaaa
evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorumslm canım sen yenisin sanırım daha önceden ismini hatırlamıyorum biraz burda takıldıktan sonra alışırsın bugün kimsenin keyfi yok
evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorumBu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum
doktora gitmek için aslında 1 yıl geçmiş gitsen bir kolaylığı vardır belki hem kendini daha rahat hissedersin.bir arkadaşım vardı onlarda gitmemişti sonra gittiler eşiyle eşinin sperm kalitesi düşükmüş ilaç falan kullandı eşi ve sonraki ay hamile kalmştı istersen gecktirme bir git bakalım.allah bagışlasın canım inş. Tez zamanda ikinci bebişine de kavuşursun bende biran önce anne olmak istiyorum ama nerdeyse 1 senedir deniyoruz ama olmadı vardır bi hayır bunda da hiç doktorada gitmedim bu ay adetim de gecikti test yaptım negatif çıktı adet günüm kanda baktırdım oda negatifti ama hala adette olmadım işte benim hikayemde bu
geçmiş olsun canım neyin var?selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .
Geldim ,, merhaba canım nasılsın, ben bi kac gundur asırı alıngan bolee acayip bisi oldum cıktım ,, oyle olunca, acabaa olabilrimi dedim iste netten arastırma yaptım baya bi,, Dun de dua ettim. Kızlar annem dogum yaparken yanınınızda sevdiklerin olsun sadece der. Kardeşimin dogumunda babaannem ayrılıncaya kadar doğum yapamamıs annem. Babaannem oradan ayrıldıktan 5 dk sonra dogum yapmıs.
saol cnm benim aradım drumu olabilir dedi normal dedi ama istersen bi dahiliyeye görünebilirirsin dedi,şimdi nettende araştırma yaptım diğer topikteki kızlarada sordum onlardada oluyomuş drları normal demiş 5.aya kadar,ama bende eğer yarına kadar devam ederse gitmeyi düşünüyorum bugün zaten gidemem hava çok soğuk çocukların okulu yok bugün evdeler onlarıda çanta gibi taşıyamam
idare etmeye çalışıyorum canım geçen hafta hastaydım raporluydum yattım dinlendim ama bu hafta yine iş var ve çok yoğun çok gereksiz gene hasta olmaktan korkuyorum.
iş yerinde kimsenin beni düşündüğü yok zati çok da acıktım 12.30 bekleyemeyeceğim galiba yaaa
sen nasılsın?
geçmiş olsun canım neyin var?
ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .
doktora gitmek için aslında 1 yıl geçmiş gitsen bir kolaylığı vardır belki hem kendini daha rahat hissedersin.bir arkadaşım vardı onlarda gitmemişti sonra gittiler eşiyle eşinin sperm kalitesi düşükmüş ilaç falan kullandı eşi ve sonraki ay hamile kalmştı istersen gecktirme bir git bakalım.
hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. allah hepmizin sonunu hayır etsin. peş peşe üzücü haber geliyor baksana. diger kızlarında keyifleri yok .selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?