Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canlarım günaydın. gerçekten nazar degmiş topigimize. her her ya hasta ya yogun ya morali bozuk. bende bir tuhafım 2 gündür. ne oldugunu bilmiyorum. ama ara ara şiddetli karın agrısı çekiyorum. melis canım geçmiş olsun doktorunu aradıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma bizi. zeynep hanım zeynep hanım dügünlere git göbek at sonrada hastayım de. kızım milletin gözüne sokar gibi hamile halinle oynadın dikkat çektin nazara geldin. afr kepeklim kolay gelsin size ne bu yogunluk ya. şirketi sizmi kurtarakcaksınız. sarı beybim nasılsın canım. ebrar kız kanki necesen. gül kız bebişi kaptın allahın izniyle girmez oldun. ne güzel benimde evde yapabilecegim bir işim olsaydı seve seve yapardım milletinde kahrını çekmezdim. rodina çok üzüyorsun beni sen neden bu kadar umutsuzluga kapıldın canım. bebişin olmuyorsa sırf senin bu bulanılım yüzünden olmuyor at bu fikri kafandan hayatın tadını çıkar herşey olacagına varır. eflalim canım üzme kendini sende ne yapalım bende kaynanamı dogumda istemiyorum ama gelicem diyene de gelme denmiyor gülüm. bende dedim eşime annen gelmesin. ya bu kaynana milleti ne tuhaflar ya senin ne yardımın olacak ki bana altı üstü bir yemek yapacaklar sanki onlar olmasa aç kalıcaz. benimki geldiginde bütün gün evde oturur birtek yemek yapar bir toz bile almaz yardıma gelecekmiş. heee gel gel donumu giydirirsin başka ne işe yararsın. didoşum kız gördünmü arkadaşının oglunu ne şekerler dimi ya.seastar canım sen nasılsın. shining canım birde adet belirtilerine bak hemen hemen aynı şeyleri söylüyor belitlere bakma sen çok yanıltabiliyor en iyisi beklememek. sabredicen günü gelince zaten bebişin sana süpriz yapmış olacak allahın izniyle. sumrum nerde yaaaaaa

Geldim ,, merhaba canım nasılsın, ben bi kac gundur asırı alıngan bolee acayip bisi oldum cıktım ,, oyle olunca, acabaa olabilrimi dedim iste netten arastırma yaptım baya bi,, Dun de dua ettim. Kızlar annem dogum yaparken yanınınızda sevdiklerin olsun sadece der. Kardeşimin dogumunda babaannem ayrılıncaya kadar doğum yapamamıs annem. Babaannem oradan ayrıldıktan 5 dk sonra dogum yapmıs.

saol cnm benim aradım drumu olabilir dedi normal dedi ama istersen bi dahiliyeye görünebilirirsin dedi,şimdi nettende araştırma yaptım diğer topikteki kızlarada sordum onlardada oluyomuş drları normal demiş 5.aya kadar,ama bende eğer yarına kadar devam ederse gitmeyi düşünüyorum bugün zaten gidemem hava çok soğuk çocukların okulu yok bugün evdeler onlarıda çanta gibi taşıyamam

idare etmeye çalışıyorum canım geçen hafta hastaydım raporluydum yattım dinlendim ama bu hafta yine iş var ve çok yoğun çok gereksiz gene hasta olmaktan korkuyorum.
iş yerinde kimsenin beni düşündüğü yok zati çok da acıktım 12.30 bekleyemeyeceğim galiba yaaa
sen nasılsın?

slm canım sen yenisin sanırım daha önceden ismini hatırlamıyorum biraz burda takıldıktan sonra alışırsın bugün kimsenin keyfi yok
evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorum bu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum

evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorum Bu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum

allah bagışlasın canım inş. Tez zamanda ikinci bebişine de kavuşursun bende biran önce anne olmak istiyorum ama nerdeyse 1 senedir deniyoruz ama olmadı vardır bi hayır bunda da hiç doktorada gitmedim bu ay adetim de gecikti test yaptım negatif çıktı adet günüm kanda baktırdım oda negatifti ama hala adette olmadım işte benim hikayemde bu

selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .

doktora gitmek için aslında 1 yıl geçmiş gitsen bir kolaylığı vardır belki hem kendini daha rahat hissedersin.bir arkadaşım vardı onlarda gitmemişti sonra gittiler eşiyle eşinin sperm kalitesi düşükmüş ilaç falan kullandı eşi ve sonraki ay hamile kalmştı istersen gecktirme bir git bakalım.

valla inanırım böyle şeylere birde şu var yani sen dokuz ay bütün kahrı çek çek onlar doguma seyr gelsinler hayret ya. birde düşün benim kaynanam taaa ıraktan gelicek 2 gün geliş 2 gün gidiş burda kalacagı en fazla 3 hafta ama bir aksilik olurda eşim dedigini yaparsa 3 yada 6 aylık ikamet alacakmış anasına hiç düşünemiyorum kaynanamla 3 yada 6ay aynı evde olmayı. allahım yazdıysan boz yarabbim gelmesin kaynanm. öyle hasretimki evimde oturmaya evimin işini sakin sakın yapıp arkadaşlarımı komşularımı ziyaret etmeye dinlenmeye birde allah nasip ederse evladımla vakit geçiricem. ben bebegi birde evde olup dinlenebilmek için istiyordum. kaynanam evde olursa olmaz ki benim annem de kaynanamın yüzünden evimede gelmez ben o kadınla baş başa kalmak zorunda kalırım birde yani geldi 3 ay 5 ay yanımızda kaldı gitti sonra yine o çocugu büyütecek olan ben degilmiyim. ben kaynanamın yanında çocugumu emziremem yatıp dinlenemem. alışveriş yapmayı çok sever ben onunla pazar çarşı gezemem. annemle telefonda bile rahat rahat konuşmam. geldiginde bize o kadar masrafı oluyor ki sana anlatamam. ne kadar kaldı adetine canım. kıyamam sana. inşallah hamiledindir canım.

aman çok şükür normal olsunda biz böyle evhamlı evhamlı 9 ayı doldurucaz artık allahın izniyle. bende cumartesi günü acayip şeyler yaşadım akşam ancak geçti. allah şifa versin.

iyi yaptın valla rapor aldın senin kıymetini bilmeyenlere ancak böyle yapılır. benimde rapor alıp evde yatma şansım olsaydı öyle iyi olur duki. ben nasıl olcam. patrona hamile oldgumu söyledim bir hafta bir yere göndermedi. bu hafta yine başladık eczaneye sipariş vermiş onları gidip alıcakmışım patron efendiye muhasebecximiyim kölemiyim anlamadım gitti bu işten birşey. altında araba var 2 dakikada işe gelirken ugrasa alsa olmaz. eczanesi de çoooooooook uzun bir yokuşun en tepesinde. ben zaten merdiven ve yokuş görünce daha çıkmadan yoruluyorum. allah yardım etsin hepimize bende çok acıktım

ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM

canımmm tüylerim diken diken oldu ..Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah acele etmez.leken yeni mi geldi ? okula gitme artık yaaa rapor al

geçmiş olsun canım ya boşver sen o doktorları gitsene bugün doğru dürüst bi kadın doğuma lekelenme varsa allah korusun düşük tehlikesi falan olmasın progestron verirler bence ihmal etme kaç aylık oldun sen bu arada?

Canım benim ya,, rahat olmaya çalış, inşallah kapanır rahmin ağızı, doktor acııklama yaptı mı canım, ne dedi

selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .

kıyamam canım ya normal galiba artık dogumun yaklaşıyor. doktora gitseydin bir. yada arasan içimiz rahat olsun.

ya canım çok haklısın bende diyorum bu afr hanıma ama gitmiyor hala doktora filan. saçını başını yolucam artıkın. seninde yavrunu allah sizlere bagışlasın ikinci yavrunda hayırlısıyla kavuştursun inşallah.

ayyy betülüm ya başka bir doktora git. çok üzüldüm. halbuki bu su için korkulacak birşey yok dememişmiydi doktor şimdi neden böyle oldu. inşallah herşey düzelir ama vakit kaybetmeden başka bir doktora git. allah korktuklarımıza ugratmasın inşallah. bebegin vakti zamanında gelsin.

selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
hoşgeldin canım bugün epey sıkıntılı bir gün. allah hepmizin sonunu hayır etsin. peş peşe üzücü haber geliyor baksana. diger kızlarında keyifleri yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…