ayy canım saol birsürü dua ediommm.hep korkuodum bu sudan şimdi kortuklarım başıma geliooo.canım bu doktor milleti olumsuz konuşmayı adet edinmiş . Sen dua et sadece bunu da atlatacaksın .bizde dua edelim ..senin için inşirah suresi okuyum sende oku için ferahlar
slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun
canım 2 dra gittim işte.son gittiğim kendi drum.burda herkes risk durumlarında ona sevkediooo.yada o araştırma hastanesineeecanım ya baska doktorla konustun mu? Gidemesen bile en azından telefon acıp konusssan olmaz mı, bi de canım elini gobegine koy bebeginle konus tatlım, bol bol dua et canım
saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.
yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.
inş canımm ya amaaaa sanki kaçınılmaz sona gidio hep az daha dursa keşkeee.hah bak korkma sakın alttan bakınca lekelenme ,kanama normal kasmışsındır kendini ondanda olmuş olabilir ..uzat ayaklarını yat canım .sabır arkadaşım bu günlerde geçecek ve bebişinle çooook mutlu olacaksın
aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.betülüm şoka girdim canım benim yaaa üzme kendini nolurrr hiç bişey olmayacak bebişine allahın izniyle
sen kendi doktoruna gitmedinmi o ne dedi rahat olmaya çalış bol bol dinlen raporda almışsın rahat ol tatlım bol bol dua et
Evet canım ya kaynanalar gerçekten genel olarak sinir bozucu insallah hemencecik doner. Sen anneni kayın validen gelmeden önce cagır canım, annen yanlız bırakmasın seni o zaman kaynanan mecbur doner.
öyle yapıcam zaten annemi sıkı sıkı tembihliyorum şimdiden bak o kadın gelirde sen gelmezsen çok fena olur diyorum. oda gelicem diyor. ben zaten dogumu annemlere yakın bir hastanede düşündügüm için. belki son zamanlarımı annemlerde geçiririm. artık hayırlısı ne diyeyim.
Daha 10 gun var aslında tam sınır zamanda temasta bulunduk ama sanırım cok istedigimden surekli hamilelikle ilgili ruyalar goruyorum, beklemek ne zor seymiş, biz normalde mayıs gibi baslıcaktık calısmalara ama burdan bi arkadas demisti "içine bebek fikri dusunce daha erken baslarsın diye" Sulugoz bisi oldum cıktım bende sorma.
bakma aldım rapor ama bi surat bi afra tafra burda zaten ben hamile olduğumu söylediğimde bana istifa edicekmisin ilk soru arkadan ücretsiz izin alıcakmısın ikinci soru oldu tüm yöneticeler aynı yani takma kafanı yorma kendini
işte bende ondan korkuyorum. zaten normal şartlarda it gibi çalışırken bile yaranamıyoruz bu insanlara birde tatil dönüşü hiç çekilmezler helede bu tatil senin aldıgın rapor sonucu gelmişse. allahın ziniyle kurtulucaz. sen dogumdan sonra tekrar orda işe başlamayı düşünüyormusun.
canım geçmiş olsun Allah hem sana hem bebeğine sağlık versin
idare eder sen nasılsın
sağolasın canım inşallah.25 gün var 40 haftayı doldurmaya ama doktora göre haftaya gelme ihtimali yüksek
inş canımm ya amaaaa sanki kaçınılmaz sona gidio hep az daha dursa keşkeee.
aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.
sorma bacım dökülüyoruz hepimiz sen nasılsın ?bebiş nasıl ?
canlarım günaydın. gerçekten nazar degmiş topigimize. her her ya hasta ya yogun ya morali bozuk. bende bir tuhafım 2 gündür. ne oldugunu bilmiyorum. ama ara ara şiddetli karın agrısı çekiyorum. melis canım geçmiş olsun doktorunu aradıktan sonra bizede haber ver merakta bırakma bizi. zeynep hanım zeynep hanım dügünlere git göbek at sonrada hastayım de. kızım milletin gözüne sokar gibi hamile halinle oynadın dikkat çektin nazara geldin. afr kepeklim kolay gelsin size ne bu yogunluk ya. şirketi sizmi kurtarakcaksınız. sarı beybim nasılsın canım. ebrar kız kanki necesen. gül kız bebişi kaptın allahın izniyle girmez oldun. ne güzel benimde evde yapabilecegim bir işim olsaydı seve seve yapardım milletinde kahrını çekmezdim. rodina çok üzüyorsun beni sen neden bu kadar umutsuzluga kapıldın canım. bebişin olmuyorsa sırf senin bu bulanılım yüzünden olmuyor at bu fikri kafandan hayatın tadını çıkar herşey olacagına varır. eflalim canım üzme kendini sende ne yapalım bende kaynanamı dogumda istemiyorum ama gelicem diyene de gelme denmiyor gülüm. bende dedim eşime annen gelmesin. ya bu kaynana milleti ne tuhaflar ya senin ne yardımın olacak ki bana altı üstü bir yemek yapacaklar sanki onlar olmasa aç kalıcaz. benimki geldiginde bütün gün evde oturur birtek yemek yapar bir toz bile almaz yardıma gelecekmiş. heee gel gel donumu giydirirsin başka ne işe yararsın. didoşum kız gördünmü arkadaşının oglunu ne şekerler dimi ya.seastar canım sen nasılsın. shining canım birde adet belirtilerine bak hemen hemen aynı şeyleri söylüyor belitlere bakma sen çok yanıltabiliyor en iyisi beklememek. sabredicen günü gelince zaten bebişin sana süpriz yapmış olacak allahın izniyle. sumrum nerde yaaaaaa
saol cnm benim aradım drumu olabilir dedi normal dedi ama istersen bi dahiliyeye görünebilirirsin dedi,şimdi nettende araştırma yaptım diğer topikteki kızlarada sordum onlardada oluyomuş drları normal demiş 5.aya kadar,ama bende eğer yarına kadar devam ederse gitmeyi düşünüyorum bugün zaten gidemem hava çok soğuk çocukların okulu yok bugün evdeler onlarıda çanta gibi taşıyamam
evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorumbu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum
selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride
kasılmalarım arttı .
ÇOK KÖTÜYÜM KIZLARRR ÇOKKK.BEBEĞİM İÇİN ÇOK ENDİŞELİYİM.RAHİM 1CM AÇILMIŞ.AZ LEKE VAR EVDE İSTİRAHAT EDİOM.BEBEK DAHA 750 GR.napcam bilmioom.DRUMADA GECE ULAŞAMIŞTIMM.ADİ ŞEREFSİZ EBE.ARAŞTIRMAYA SEVKETTİ.HERKES GÖRDÜ ŞEYİMİİ.ULU ORATA MUAYENE ETTİLER.DOĞUM YAPANLARIN YANINA YATIRCAKLARDI YATMADIM.EVE GELDİM.SABAH DRA GİTTİM.SUDAN DOLAYI OLMUŞ.SANCIM YOK AMA AÇILMA VARR.BEBEĞİN CİĞERİNİ GELİŞTİRİCİ İĞNE YAPILDI.SANCI VE KASILMALAR İÇİN İLAÇ VERDİİ.ÇOK KORKUOMMMMMMM
selam kızlar ben geldim naber nasılsınız
slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun
çok kötüyüm kızlarrr çokkk.bebeğim için çok endişeliyim.rahim 1cm açılmış.az leke var evde istirahat ediom.bebek daha 750 gr.napcam bilmioom.drumada gece ulaşamıştımm.adi şerefsiz ebe.araştırmaya sevketti.herkes gördü şeyimii.ulu orata muayene ettiler.doğum yapanların yanına yatırcaklardı yatmadım.eve geldim.sabah dra gittim.sudan dolayı olmuş.sancım yok ama açılma varr.bebeğin ciğerini geliştirici iğne yapıldı.sancı ve kasılmalar için ilaç verdii.çok korkuommmmmmm
betülüm noldu kuzum sana böyle nasıl oldu rahatsızlanıpta mı gittin dr
rabbim sana bağışlasın kızını korkma gülüm inş. Bişey olmıcak
sen sadece yat dinlen ve dua et rabbime inş. Kızımız zamanını beklicek annesi
hemen umutsuzluğa kapılıp sona yaklaşıyoz filan deme binbir türlü çözüm var sen marklanma rahşme dikiş filan atıyolar nisan annelerinde biri var haftalardır duruyo bebeişi 32 haftaya girdiler rahat ol sende hiç bişey olmayacak kuzuya
ay canım ya kıyamam allahım korusun senii ve bebişini doktor ne dedi açılma için ben pek anlamam bu durumdan ama ilaçlarını alıyormusun biraz da olsa acın azaldı mı dikkat et kendine yat dinlen kalkma hiç
inş canımm ya amaaaa sanki kaçınılmaz sona gidio hep az daha dursa keşkeee.
Aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.
canımmm sormaa.ya hiç uyumadım.içim çook sıkılmıo amaasürekli ağlıyasım varrr.
canım ne zaman başladı ne zamann dikiş attılar kaç cm olmuştu açılmıooo
tamam canım yatıooom.alıom ilaççç.acım yok kii.bişeyim yokkk
tamam canım yatıooom.alıom ilaççç.acım yok kii.bişeyim yokkk
kızzzzzzzzzz ne biçim konuşuyorsun sen öyle kaçınılmaz son falannnnn aaaaaaa duymayalım bak bi daha bu lafı senden allahım hayırlısıyla bebişini ve seni koruyacakkkk buna inan ve bol bol dua et bizde sana dua ediyoruz bunu unutma tamam
selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .
evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorumBu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum
çok kötüyüm kızlarrr çokkk.bebeğim için çok endişeliyim.rahim 1cm açılmış.az leke var evde istirahat ediom.bebek daha 750 gr.napcam bilmioom.drumada gece ulaşamıştımm.adi şerefsiz ebe.araştırmaya sevketti.herkes gördü şeyimii.ulu orata muayene ettiler.doğum yapanların yanına yatırcaklardı yatmadım.eve geldim.sabah dra gittim.sudan dolayı olmuş.sancım yok ama açılma varr.bebeğin ciğerini geliştirici iğne yapıldı.sancı ve kasılmalar için ilaç verdii.çok korkuommmmmmm
o kadar zor kii herşeyi hazıırrrr.çok bağlandım.allah yüzümüze baksınnn.çok dikkat et kendine ve kötü şeyler düşünme pozitif ol lütfen
canım 1cm açılma varr.kıs kasılma ağrısız olabiliomuşş.böle bebek bi tarafa toplanıo gibii.tepe gibi oluo taş gibi o kasılmaymış.şimdide hareket edio ama ben sancı mı bu kasılmamı die korkuommmm.canımm çok dua edinnnntatlım sancın falan yoksa bu çok iyi bi durum
açılma olsaydı sancın da olurdu demekki açılma falan yok
hadi sevin bakim biraz kendine gell
allaha emanet zaten inş dünyada nasibi vardırrrr.betülüm kuzum sakin ol tamam mı rabbim inş. Yanınızda ve meleğini korur emin ol
sen yeter ki rabbime sığın hepimiz ona emanetiz zaten
aminnn canımmm ya çokkk kötüyümmm ne bileyimm ben inş korur canım daha çok minikk.750 gr olmuş dahaa
aminnn canımmm ya çokkk kötüyümmm ne bileyimm ben inş korur canım daha çok minikk.750 gr olmuş dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?