Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım bu doktor milleti olumsuz konuşmayı adet edinmiş . Sen dua et sadece bunu da atlatacaksın .bizde dua edelim ..senin için inşirah suresi okuyum sende oku için ferahlar
ayy canım saol birsürü dua ediommm.hep korkuodum bu sudan şimdi kortuklarım başıma geliooo.
slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun

canım ya baska doktorla konustun mu? Gidemesen bile en azından telefon acıp konusssan olmaz mı, bi de canım elini gobegine koy bebeginle konus tatlım, bol bol dua et canım
canım 2 dra gittim işte.son gittiğim kendi drum.burda herkes risk durumlarında ona sevkediooo.yada o araştırma hastanesineee

saol canımmm ya dua edin nolurrrrr.

yok dr bakınca geldiiiii.şimdiii yok ama.o dr çok acıttı.herşeyi soktu bi o alet bi bu alett.kendi dr çok hafif baktı bişey olmadııı.çok korktummm ben yaaa.

canım dualarım seninle inş iyi haberleirni alıcaz doktor konusunda bencede yok mu çevrende başka doktor

inş canımm ya amaaaa sanki kaçınılmaz sona gidio hep az daha dursa keşkeee.
aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.

evet ya bu veletlerin hayalini bile kurmak insanı hassaslaştırıyor. tez zamanda kavuşlursun inşallah sende canım. takma kafanı. ben zannedersem adetten bir iki gün önce hamile kalmışım. hiç pes etmeden çalışmak gerek bence geç döllenme olabiliyor çünkü.

sağolasın canım inşallah.25 gün var 40 haftayı doldurmaya ama doktora göre haftaya gelme ihtimali yüksek

ya benim çevremdede arkadaşlarıma hep öyle dediler erkenden sezeryanla alıyorlar bebişleri daha günü gelmeden suyu az diyorlar şaşırdım bende ama olsun önemli olan sağlıklı olması dert etme
bi arkadaşıma öyle yaptılar gününden önce doğacak belli dediler kız kontrole gitti sezeryanla aldılar hemen o arada kalbi durmuş bebeğin ama şimdi turp gibi maşallah hiç bişeyi yok
kardeşimin karısıda aynı kontrole gitti suyun azalmış deyip hemen aldılar bebeği ama bizimki hamileyken iyi doktora gitmedi bide kist var deyip ilaç verdiler meğer hamileymiş şimdi bebeğin kalbinde delik var ama doktor önemli değil 3 ay sonra kapanır demiş allah korusun benim başıma gelse tüm doktorları gezerim internette araştırdım hiçte öyle önemsiz bi olay değilmi bebeğin kalbinde delik hatta normalinde anne karnında bakılıp tedavi edilmeliymiş inşallah bişe olmaz

aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.

hemen umutsuzluğa kapılıp sona yaklaşıyoz filan deme binbir türlü çözüm var sen marklanma rahşme dikiş filan atıyolar nisan annelerinde biri var haftalardır duruyo bebeişi 32 haftaya girdiler rahat ol sende hiç bişey olmayacak kuzuya

geldim canım geldim naber nasılsın tatlım
ay bugün ne biçim bi gün yaa

melisim rabbim acil şifa versin
dr dediği doğrudur inş. tekrarlamaz

evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorum bu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum

rabbim hayırlı zamana nasip etsin medinecim

selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride
kasılmalarım arttı .

oyyy kuzu gelmeye hazırlanıyo desene

betülüm noldu kuzum sana böyle nasıl oldu rahatsızlanıpta mı gittin dr
rabbim sana bağışlasın kızını korkma gülüm inş. bişey olmıcak
sen sadece yat dinlen ve dua et rabbime inş. kızımız zamanını beklicek annesi

selam kızlar ben geldim naber nasılsınız

hoşgeldin canım sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim rabbim tez zamanda verir bebişini inş.

slm kızlar ya sayfayı açtım cok üzüldüm allah hepimize bağışlasın ewlatlarımızı rabbim büyük sakın canını sıkma cnm buda gecer allah yardımcın olsun

hatice nasılsın canım pek gelmiyorsun artık bebişin nasıl
az kaldı dimi seninde

ay canım ya kıyamam allahım korusun senii ve bebişini doktor ne dedi açılma için ben pek anlamam bu durumdan ama ilaçlarını alıyormusun biraz da olsa acın azaldı mı dikkat et kendine yat dinlen kalkma hiç

canımmm sormaa.ya hiç uyumadım.içim çook sıkılmıo amaasürekli ağlıyasım varrr.

canım ne zaman başladı ne zamann dikiş attılar kaç cm olmuştu açılmıooo

ay canım ya kıyamam allahım korusun senii ve bebişini doktor ne dedi açılma için ben pek anlamam bu durumdan ama ilaçlarını alıyormusun biraz da olsa acın azaldı mı dikkat et kendine yat dinlen kalkma hiç

tamam canım yatıooom.alıom ilaççç.acım yok kii.bişeyim yokkk

Aynı şeyleriii didem çok korkuommmm.

kızzzzzzzzzz ne biçim konuşuyorsun sen öyle kaçınılmaz son falannnnn aaaaaaa duymayalım bak bi daha bu lafı senden allahım hayırlısıyla bebişini ve seni koruyacakkkk buna inan ve bol bol dua et bizde sana dua ediyoruz bunu unutma tamam

canımmm sormaa.ya hiç uyumadım.içim çook sıkılmıo amaasürekli ağlıyasım varrr.

canım ne zaman başladı ne zamann dikiş attılar kaç cm olmuştu açılmıooo

betülüm kuzum sakin ol tamam mı rabbim inş. yanınızda ve meleğini korur emin ol
sen yeter ki rabbime sığın hepimiz ona emanetiz zaten

aminnn canımmm ya çokkk kötüyümmm ne bileyimm ben inş korur canım daha çok minikk.750 gr olmuş dahaa

Melis çok geçmiş olsun sana da sende dinlen bugün yarın mutlaka git dr bizede haber ver.

Ferdacım cnm iyi olmaya çalışıyorum gribim geçmedi bugün sesim de gitti
ha bire öksürüyorum.sıkma canını patron milleti işte geçecek bugünler inş.
Benim de kaynanam martta gelicekmiş.bakalım nasıl geçecek?

selam kızlar nasılsınız .biz hala hastayız yatıyoruz ..dünden beride kasılmalarım arttı .

naptın cnm dün terlik fırlattınmı?

evet canım yeniyim bir iki geldim yazdım ama arkadaşların sohbetlerini uzaktan seyrediyorum pek nail olamıyorum Bu arada ismim medine.benimde 3 yaşında bir oğlum var allah nasip ederse 2.yi bebişi düşünüyorum

hoşgeldin arkadaşım bende bebiş isteyenlerdenim

tatlım sıkma canını moralini yüksek tutmalısın.evet rahim açılmalarında dikiş atıldığını bende duymuştum.binbir çeşit yol var cnm ya sen bol bol dinlen ve dua et bizim de dualarımız seninle rabbime emanet

çok dikkat et kendine ve kötü şeyler düşünme pozitif ol lütfen
o kadar zor kii herşeyi hazıırrrr.çok bağlandım.allah yüzümüze baksınnn.
tatlım sancın falan yoksa bu çok iyi bi durum
açılma olsaydı sancın da olurdu demekki açılma falan yok
hadi sevin bakim biraz kendine gell
canım 1cm açılma varr.kıs kasılma ağrısız olabiliomuşş.böle bebek bi tarafa toplanıo gibii.tepe gibi oluo taş gibi o kasılmaymış.şimdide hareket edio ama ben sancı mı bu kasılmamı die korkuommmm.canımm çok dua edinnnn
betülüm kuzum sakin ol tamam mı rabbim inş. Yanınızda ve meleğini korur emin ol
sen yeter ki rabbime sığın hepimiz ona emanetiz zaten
allaha emanet zaten inş dünyada nasibi vardırrrr.

aminnn canımmm ya çokkk kötüyümmm ne bileyimm ben inş korur canım daha çok minikk.750 gr olmuş dahaa

bak şu anda sancun yokmuş biraz daha iyiymişsin buda sevindirici bi olay hem daha çok vakti var büyümek için ooooooooo dogana kadar tosun olacak bebişin merak etme daha 100 günün var doguma merak etme pozitif düşün sana ve bebişine bişey olmayacakkk

inşallah bişe olmaz canım sen bol bol dua et içini ferah tut biliyorsun moral çok önemli sıkıntı yapma kendine sıkıntı sağlam insanı bile hasta ediyor ha bide şunu diyeyim sana karnında bebeğin gelişmesi için bol bol ceviz yoğurt ye benim bi arkadaşım yıllar önce hamileyken doktor bebeğin erken doğması gerektiğini söylemişti çünkü kızın karaciğerine baskımı yapıyormuş ne ama muhakkak bebeği iyi beslemelisinki erken alınca güçsüz zayıf olmasın diye o kızcağız hem çalışıyordu hemde dikkat ediyordu her gün muhakkak bol bol ceviz yedim yoğurt yedim dedi sütün kaymağını hiç eksik etmedim dedi 8. ayındaydı bebeği sezeryanla aldılar maşallah sanki 3-4 aylık bebek gibiydi şimdi büyüdüde okula bile gidiyor hiç dert etme sağ salim gelir dünyaya bebeğin neler oluyor neler duyuyoruz başka bi arkadaşımınkini 6 aylıkken doğurttular yüksek tansiyon yüzünden aylarca küvezdeydi hiç bişe olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…